Κεφάλαιο 1

4.9K 347 23
                                    

(Εισαγωγή)

13 Ιουλίου το 1817 μια καινούρια ζωή ήρθε στον κόσμο. Πέρα από τις συνθήκες της εποχής και τους συνεχείς πολέμους, γεννήθηκε σε μια μικρή περιοχή κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα υγιέστατο κοριτσάκι η Ginnifer.

Η μητέρα (Claire) και ο πατέρας (Eduardo) της Ginnifer προερχόντουσαν από οικογένειες όχι και τόσο εύπορες καθώς οι γονείς και των δύο είχαν φύγει από τη ζωή

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Η μητέρα (Claire) και ο πατέρας (Eduardo) της Ginnifer προερχόντουσαν από οικογένειες όχι και τόσο εύπορες καθώς οι γονείς και των δύο είχαν φύγει από τη ζωή. Η Claire η μητέρα της Ginnifer ήταν  μοναχοπαίδι και ο Eduardo ο πατέρας της είχε ένα μεγαλύτερο αδερφός ο οποίος ταξίδευε συνέχεια και κανείς δεν τον έβλεπε συχνά. Η μητέρα της Ginnifer δούλευε σκληρά όπου έβρισκε ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που είχαν, ενώ ο πατέρας της εξελίχτηκε σε έναν αλαζόνα άνθρωπο που περίμενε από την γυναίκα του και από το παιδί του να τον φροντίζουν μέχρι το τέλος της ζωής του. Δεν βοηθούσε σε καμία δουλειά και ότι λεφτά κέρδιζε η Claire τα χρησιμοποιούσε για δικό του όφελος. Η Ginnifer έζησε μια παιδική ηλικία που κανείς δεν θα ήθελε να έχει. Δεν είχε παιχνίδια ή ρούχα να φοράει, ο πατέρας της την κακοποιούσε συχνά άμα δεν έκανε τις δουλειές που της αναλογούν και από την ηλικία των 5 η ζωή της είχε γίνει ήδη κόλαση. Με αποτέλεσμα η Ginnifer να απόκτησει κακή συμπεριφορά προς τους ανθρώπους γύρω της. Όταν γεννήθηκε ο μικρός της αδερφός Lucas η Ginnifer ένιωθε πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς δεν θα ήταν μόνη της πια. Δεν είχε φίλους, κανείς δεν ήθελε να παίζει μαζί της και όλοι την λυπόντουσαν.
Όταν γεννήθηκε ο αδερφός της υπήρχε κίνδυνος, καθώς ο αδερφός της γεννήθηκε ανάποδα. Δηλαδή δεν βγήκε με το κεφάλι αλλά με τα πόδια, το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

"Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει μόνο ένας από τους δυο," λέει η μαία.

Αυτό έκανε την Ginnifer να καταρρεύσει σε κλάματα. Δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο, ήταν πολύ μικρή για να ζήσει χωρίς την μητέρα της. Ο πατέρας της αντίθετα έδειξε εγωισμό και μίσος και προτίμησε να σωθεί η Claire και όχι ο μικρός Lucas. Μετά από 20 λεπτά η μαία βγήκε από το δωμάτιο που ήταν η Clare κρατώντας το μικρό Lucas στα χέρια της.

"Μπόρεσα να σώσω μόνο το μωρό, λυπάμαι πολύ για την σύζυγος σας," λέει η μαία.

Η μαία δίνει τον μικρό Lucas στον Eduardo και κρατώντας στο χέρι της ένα μενταγιόν με μια μακριά άσπρη πέτρα πλησίαζει την Ginnifer.

"Αυτό το μενταγιόν είναι το μενταγιόν που φορούσε η μητέρα σου ήθελε να το έχεις εσύ προσωπικά. Μου είπε να σου πω να το κοιτάς πάντα και να την θυμάσε θα σε προστατεύσει ειδικά όταν φτάσεις την ηλικία των 18. Επίσης το όνομα του παιδιού θα ήθελε να είναι Lucas σαν τον πατέρα της, τον παππού σου," λέει η μαία.

Εκείνη την στιγμή τα γκρί μάτια της Ginnifer γέμισαν με δάκρυα. Η μαία έφυγε και έμεινε ο Eduardo, ο μικρός Lucas και η Ginnifer.

"Αφού η μάνα σου πέθανε από δώ και πέρα εσύ θα φροντίζεις το μωρό, και μέχρι να μεγαλώσεις κι άλλο θα είναι δικιά σου ευθύνη να φροντιζεις αυτόν και το σπίτι," λέει.

Η Ginnifer με λυπημένο βλέμμα και δάκρια στα μάτια συμφώνησε καταφατικά και πήρε το μικρό Lucas στην αγκαλιά της.

"Τώρα που η μαμά έγινε άγγελος θα μας φροντίζει και τους δύο από ψηλά και εγώ θα γίνω ο δικός σου προσωπικός άγγελος. Θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω," λέει στον Lucas.

Καθώς τα χρόνια πέρασαν η Ginnifer έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού. Φρόντιζε τον Lucas, πουλούσε πράγματα στην αγορά και φρόντιζε ο Lucas να αποκτήσει καλύτερη παιδική ηλικία από αυτήν. Όμως με τον πατέρα τους, που τους κακοποιούσε και τους έκανε να δουλεύουν σαν σκλάβους ήταν δύσκολο. Έτσι λοιπόν ο Lucas κατάφερε να ζήσει σχετικά μια καλύτερη ζωή απο της Ginnifer μέχρι που έκανε και ένα φίλο τον Michael.

13 Ιουλίου το 1834 ήρθαν τα 18α γενέθλια της Ginnifer και τότε άλλαξε η ζωή της ριζικά.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα