Κεφάλαιο 18

1.1K 118 4
                                    

Την επόμενη μέρα...

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που μου είπε η Rebecca. Με περνάνε για τελείως χαζή τελικά. Γι' αυτό και εγώ το αποφάσισα, θα φύγω γιατί να συνεχίσω να κάθομαι εδώ. Για να μου λένε ψέματα και να συνωμοτούν πίσω από την πλάτη μου.

Καθώς πήγαινα προς τον καναπέ, πρόσεξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα. Ήταν από την Rebecca. Άντε πάλι, ψέματα θέλει να μου πει;

Άνοιξα το γράμμα και ξεκίνησα να το διαβάζω.

«Ginny ξέρω ότι το πιο πιθανό είναι να μην μας ξαναμιλήσεις, έφυγες νωρίς χωρίς να προλάβω να σου διευκρινίσω κάποια πράγματα. Αυτά τα περί γάμου με τον αδερφό μου ήταν παραπλάνηση τίποτα δεν ήταν αλήθεια, τα αντικείμενα μέσα στο κουτί δεν είχαν σχέση. Εγώ ήξερα για την ύπαρξη σου εδώ και καιρό όπως και πολλοί άλλοι. Ήξερα ότι θα ξανασυναντιόμασταν ήθελα να σε κάνω σύμμαχο μας για να νικήσουμε τον Jeremy. Τελικά όμως πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να συναντηθούμε, έγιναν διάφορα. Όμως και πάλι ήθελα να εξασφαλίσω την εμπιστοσύνη σου μέσα από τα ψεύτικα γεγονότα, το ξέρω ότι ήταν λάθος μου. Βρήκα το κουτί στο σπίτι σου και έβαλα μια φωτογραφία του αδερφού μου και ψεύτικα στοιχεία για να σε παραπλανήσω. Τα υπόλοιπα αντικείμενα που ήταν μέσα δεν τα έβαλα εγώ μέσα, ήταν του Lucas. Ξέρω τώρα θα είσαι ακόμα πιο θυμωμένη από πριν όλα ήταν για την δικιά σου ασφάλεια συγγνώμη. Τέλος πάντων, ο Nick ήταν η κάλυψη μας και μόνος του συμφώνησε για το κόλπο αλλά άλλαξε γνώμη αργότερα. Ήθελε να σου πει την αλήθεια όλοι θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Σε παρακαλώ έλα να μιλήσουμε οπότε μπορείς».
-Rebecca

Τόσο καιρό μου έλεγαν ψέματα για να με παραπλανήσουν, μόνο και μόνο για δικό τους όφελος, να με κάνουν σύμμαχο τους.

REBECCA

Περπατούσα πάνω κάτω στο σαλόνι κοιτούσα το κινητό μου και την πόρτα κάθε τρεις και λίγο. Ελπίζω να μου μιλήσει η Ginny.

"Τι γίνεται; Τι έπαθες;" με ρωτάει ο Liam.

"Περιμένω να δω αν η Ginny έρθει να μιλήσουμε," λέω.

"Είναι δύσκολο γι' αυτήν ξέραμε περισσότερα για την ζωή της απ'ότι η ίδια και της είπαμε ψέματα," λέει ο Liam.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα