Κεφάλαιο 20 (Season Finale)

1.2K 124 4
                                    

REBECCA

Με διάφορες κινήσεις σκότωνε όποιον έβλεπε μπροστά της τα χέρια της είχαν γεμίσει αίμα τα νύχια της ήταν τεράστια, οι φλέβες τις ακόμα πιο έντονες, τα μάτια της κατακόκκινα και έκαναν την επανεμφάνιση τους τα κοφτερά δόντια της. Ξαφνικά ο στρατός του Jeremy έτρεχε προς το μέρος μας και αρχίσαμε και τρέχαμε και εμείς προς το μέρος τους. Έτσι αρχίσαμε να πολεμάμε μεταξύ μας. Εγώ είχα ήδη τραυματιστεί δεν είμαι πια υβρίδιο και με εκνευρίζει αυτό. Τα όπλα που μας είχε πει η Ginny όντως βοήθησαν πολύ.

Καθώς σκότωσα ένα τελευταίο δαίμονα, έψαξα να βρω την Ginny. Είχε μεταμορφωθεί τελείως αυτή τη φορά, τα κέρατα και τα φτερά της ήταν πιο κοφτερά από ποτέ, φοβήθηκα έτσι όπως την είδα.
Σκότωσε έναν λυκάνθρωπο κόβοντας του το κεφάλι και αμέσως έβγαλα το μικρό ασημένιο μαχαίρι που είχαν κρύψει στην τσέπη μου. Το έκρυψα πίσω από την πλάτη μου και την πλησίασα.

"Ginny ξέρω ότι είσαι κάπου εκεί μέσα άκουσε...," λέω ενώ με διακόπτει,
καθώς πετώντας πήδηξε πάνω μου προσπαθώντας να με σκοτώσει. Εγώ έβγαλα το μαχαίρι και της το κάρφωσα στο ώμο, συγγνώμη Ginny.

Απομακρύνθηκα από πάνω της και έτρεξα να βρω άλλο μαχαίρι. Αυτή προς έκπληξη μου δεν με ακολούθησε πρέπει να έτρεξε προς τον Jeremy.
Καθώς έτρεχα μέσα στο σπίτι πέτυχα τον Nick να πολεμάει με ένα δαίμονα τον σκότωσε και κοίταξε προς το μέρος μου και εγώ τον πλησίασα.

"Πρέπει να βρω ένα άλλο ασημένιο μαχαίρι, το άλλο βρίσκεται πάνω στην Ginny," λέω.

"Πάνω στο γραφείο έχει ένα," μου λέει και ανεβήκαμε μαζί πάνω.

Μπήκαμε στο γραφείο και προς έκπληξη μας είδαμε την Samantha στο σώμα της γιαγιάς μου.

"Ψάχνετε κάτι;" λέει ενώ κρατούσε το ασημένιο μαχαίρι στα χέρια της.

Ο Nick έτρεξε γρήγορα προς αυτήν για να της το πάρει αλλά αυτή με τις δυνάμεις της τον σταμάτησε κάνοντας τον να μην μπορεί να κινηθεί.

"Φέρ' το τώρα," λέει θυμωμένα ο Nick καθώς φαίνονταν έντονα τα πορτοκαλί του μάτια και τα κοφτερά του δόντια.

"Γιατί να το δώσω έχω τα δύο αδέρφια μπροστά μου. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να σκοτώσω την γιαγιά σας μπροστά στα μάτια σας," λέει και έτρεξα προς το μέρος της, αλλά με σταμάτησε και δεν μπορούσα να κουνήσω.

Εκείνη την ώρα μπαίνει στο γραφείο ο Liam.

"Κατά φωνή," λέει και έσπρωξε τον Liam με τις δυνάμεις της στο δωμάτιο κάνοντας τον να μην μπορεί να κινηθεί επίσης.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα