Κεφάλαιο 43

819 72 4
                                    

"Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτό;" μου λέει και αρπάζει την φωτογραφία από το χέρι μου.

"Όπως σου είπα την βρήκα μέσα σε ένα βιβλίο. Ήθελα να απασχοληθώ με κάποιον τρόπο μιας και έλειπες," του λέω.

"Και βρήκες την προσωπική μου ζωή για να ασχοληθείς;" μου λέει εξοργισμένος.

"Συγγνώμη αλλά εσύ με άφησες μόνη στο εξοχικό σου," του λέω.

"Ναι γιατί σε εμπιστεύομαι, δεν περίμενα ότι θα φερθείς σαν δεκάχρονο κοριτσάκι," μου λέει.

Καλά οι φωνές μας πρέπει να ακούγονταν από μίλια μακριά, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου εκεί την ώρα.

"Ποιόν είπες δεκάχρονο κοριτσάκι ρε," λέω και τον σπρώχνω.

"Ξεχνάς τι έχεις κάνει εσύ; Που μας χρησιμοποίησες και κυριότερα εμένα προσπάθησες να μας σκοτώσεις όλους για τον προσωπικό σου εγωισμό.
Περιμένεις εγώ να σου έχω εμπιστοσύνη μετά από όλα αυτά;" του λέω.

"Δεν χρειάζεται το έχω καταλάβει από καιρό το βλέπω όταν με κοιτάς με μίσος στα μάτια. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη σου και δεν μετανιώνω για όσα έκανα δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε να πράξω όπως θες," μου λέει.

"Γιατί εγώ νομίζεις ενδιαφέρομαι για εσένα ή την γνώμη σου; Ούτε στο ελάχιστο και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου," λέω και κατευθύνομαι προς την πόρτα.

Αυτός με τραβάει από το μπράτσο με δύναμη και κολλάει τα χείλη του στα δικά μου. Προσπάθησα να αντισταθώ σπρώχνοντας τον με τα χέρια μου αλλά με κρατούσε πολύ σφιχτά κοντά του. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ηττημένη ένδωσα στο φιλί του και τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του. Εισχώρισε την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου και εγώ το ίδιο και φιλιόμασταν ασταμάτητα χωρίς να πάρουμε ανάσα και οι δύο. Αργότερα με κόλλησε πίσω σε μια κολώνα του σπιτιού, τα χείλη του απομακρύνθηκαν από τα δικά μου και άρχισε να φιλάει παθιασμένα τον λαιμό μου. Κατέβασε την τιράντα της μπλούζας μου και άρχισε φιλάει τον ώμο μου. Αμέσως ξανακόλλησε με περισσότερο πάθος τα χείλη του στα δικά μου. Είχα ανάψει παρά πολύ η καρδιά μου χτυπούσε ασταμάτητα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Κάτι μέσα μου μου έλεγε να σταματήσω αλλά δεν μπορούσα, εθίστηκα στα φιλιά του. Δάγκωσα τα χείλη του και συνέχισα να τον φιλάω, ήμουν έτοιμη να τον φάω με τα φιλιά μου ήθελα να τον γευτώ όλο και περισσότερο και δεν μπορούσα να αρκεστώ μόνο σε αυτό. Χωρίς να το καταλάβω με οδηγήσε στο μπάνιο του δωματίου του και συγκεκριμένα στην ντουζιέρα, άνοιξε το νερό και άρχισε να πέφτει ασταμάτητα πάνω μας. Με φιλήσε παθιασμένα πάλι καθώς το δροσερό νερό έπεφτε πάνω μας.

Πέρασα το πόδι μου γύρω από την μέση του και αυτός άρχισε να το τρίβει καθώς με φιλούσε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πέρασα το πόδι μου γύρω από την μέση του και αυτός άρχισε να το τρίβει καθώς με φιλούσε. Τα ρούχα μας ήταν ολόβρεχτα, μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να με χαϊδεύει στο στήθος. Έβγαλα και εγώ την δικιά του μπλούζα και άρχισα να ξεκουμπώνω το παντελόνι του, μου κατέβασε και αυτός το παντελόνι. Πέρασα και τα δύο πόδια μου στην μέση του, τον έπιασα από τον λαιμό και άρχισα να τον φιλάω ενώ αυτός με κρατούσε σφιχτά από τους μηρούς μου και με οδηγούσε προς το κρεβάτι. Με έριξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να γλείφει και να φιλάει κάθε σταγονίδιο νερού πάνω στο σώμα μου. Εγώ με την σειρά μου ανέβηκα πάνω του και άρχισα να τον δαγκώνω και να τον φιλάω στο λαιμό. Ξανανέβηκε από πάνω μου και με τράβηξε μέσα στα σκεπάσματα.

Την επόμενη μέρα...

Κατά τις έξι το πρωί ο Jeremy είχε αποκοιμηθεί τον πέθανα όλο το βράδυ αλλά δεν με ενδιέφερε. Καθόμουν και τον κοίταζα και συλλογιζόμουν τι έκανα έπραξα σωστά ή όχι; Αμφιβολίες με περιτριγύριζαν μέχρι που δεν άντεξα, αμέσως ντύθηκα στα γρήγορα και κατευθύνθηκα στην πόρτα για να φύγω από το σπίτι.
Πρέπει να φύγω να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά, πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσω τους φόβους μου.

JEREMY

Ξύπνησα το πρωί με καλή διάθεση δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινε χθες. Άρα η Ginny νιώθει τίποτα για μένα ή ήμουν ένα απλό one night stand
γι' αυτήν;

Ντύθηκα και κατέβηκα κάτω να της μιλήσω.

"Ginny; Που είσαι θέλω να σου μιλήσω," λέω αλλά δεν παίρνω απάντηση.

"Ginny;" λέω.

Ανοίγω την πόρτα και κοιτάζω έξω αλλά πουθενά. Πιάνω το κινητό μου και την παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνει. Που εξαφανίστηκε; Μήπως μετάνιωσε για ότι έγινε; Πρέπει να την βρω πριν την βρει ο Lucifer.
Αμέσως παίρνω το σακάκι μου και βγαίνω έξω για να την βρω.

GINNY

Έχω απομακρυνθεί αρκετά από το σπίτι, παίρνω το κινητό μου και παίρνω τηλέφωνο ένα δαίμονα που ήξερα ότι ήταν στην πλευρά του Lucas.

"Ναι;" μου λέει.

"Ξέρω που είναι η κόρη του Lucifer, εντόπισε το κινητό μου και βρες την τοποθεσία αλλά βιάσου πριν φύγει,"
λέω.

"Οκ," μου λέει και το κλείνει.

Ξέρω ότι κάποιος θα θεωρούσε την πράξη μου ριψοκίνδυνη και ανόητη αλλά δεν με ενδιαφέρει. Πρέπει να σταθώ στα πόδια μου και να τους αντιμετωπίσω. Τώρα απλά πρέπει να περιμένω να εμφανιστούν.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα