Κεφάλαιο 34

833 78 1
                                    

Άγνωστος αριθμός: Όσο και να τρέξεις δεν μπορείς να μου κρυφτείς.

Γαμώτο ξέχασα να πετάξω το κινητό μου. Πάλι καλά που έχω μπλοκάρει το gps και δεν μπορούν να με βρουν. Με μια κίνηση το σπάω στα δύο και το πετάω στον κάδο.

Την επόμενη μέρα...

Από το πρωί η Rachel και η Rebecca φτιάχνουν το σπίτι για το βραδινό πάρτυ. Εγώ βαριόμουν όλη την ώρα, είπα και στους υπόλοιπους για το μήνυμα που έλαβα. Φοβήθηκαν μήπως με εντοπίσουν αλλα αυτό αποκλείεται,
δεν έχω αφήσει και τίποτα δικό μου πίσω, έτσι ούτε ξόρκι εντοπισμού μπορούν να κάνουν. Οπότε προσωρινά είμαι ασφαλής.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα και τι να ντυθώ. Έχω ντυθεί πολλά και διάφορα ανά τους αιώνες, το Halloween ήταν η αγαπημένη μου γιορτή κάθε χρόνο.
Όλα είναι τρομακτικά και επίσης μπορείς να φανερώσεις τον πραγματικό σου εαυτό χωρίς να σε καταλάβει κανείς. Μια χρονιά είχα εμφανιστεί ως δαίμονας σε πάρτυ και κέρδισα και βραβείο της καλύτερης στολής τότε. Φέτος θα ντυθώ πιο απλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Η Rebecca θα ντυθεί μάγισσα για να ταιριάζει με τον Mason, ενώ η Rachel κοκκινοσκουφίτσα.

Καθώς έψαχνα την ντουλάπα μου για να δω τι ρούχα έχω. Είδα ότι μέσα υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο, καλύτερα σήμερα να φυλάξω τον κρύσταλλο δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Νιώθω παράξενα που έχω τον λαιμό μου γυμνό, δεν το έχω βγάλει ποτέ. Πρέπει να βρώ κάτι άλλο να το
αντικαταστήσω.

Αργότερα το απόγευμα κατέβηκα στο σαλόνι για να δω πως τα πάνε τα κορίτσια με την διακόσμηση. Είχαν σχεδόν τελειώσει, όλα ήταν πολύ ωραία και τρομακτικά από έξω και μέσα.

 Είχαν σχεδόν τελειώσει, όλα ήταν πολύ ωραία και τρομακτικά από έξω και μέσα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα