Κεφάλαιο 38

792 73 1
                                    

Την επόμενη μέρα...

Όλοι έχουν ετοιμαστεί ψυχολογικά για την συνάντηση. Έχουμε συζητήσει τα πάντα με βάση το σχέδιο ελπίζω να μην υπάρξουν επιπλοκές.
Ετοιμαστήκαμε λοιπόν όλοι για το σημείο συνάντησης. Καθώς προχωρούσαμε ο Mason έφυγε για να κρυφτεί κάπου που δεν θα φαινόταν.
Σε κάποια στιγμή παρατήρησα τον Lucas με πολλούς δαίμονες γύρω του ακόμα και ο Nathan με τον Mike ήταν εκεί.

"Μμμ νόμιζα ότι θα με έστηνες," μου λέει.

"Απ'ότι βλέπεις δεν σε έστησα εδώ είμαι," του λέω.

"Το έχεις;" με ρωτάει.

Το βγάζω μέσα από την μπλούζα μου που το είχα κρύψει και του το δείχνω.

"Η Rachel;" του λέω.

Αυτός κάνει ένα νόημα σε ένα δαίμονα και αυτός φέρνει την Rachel. Ήταν πληγωμένη της είχαν ένα μαντήλι δεμένο γύρω από το στόμα και τα χέρια της ήταν επίσης δεμένα με σκοινί. Πρέπει να είχαν ακόνιτο καθώς ήταν πληγωμένη.

"Περιποιήθηκα καλά την κοκκινομάλλα γίναμε και φίλοι," λέει ειρωνικά και πιάνει το πηγούνι της Rachel η οποία προσπαθεί να αντισταθεί.

"Έλα δώσε μου το τώρα," μου λέει.

"Ταυτόχρονα θα γίνει η ανταλλαγή," του λέω με εχθρικό βλέμμα.

"Όπως θες," λέει.

Πλησιάζω τον Lucas και ο δαίμονας σπρώχνει την Rachel για να αρχίσει να προχωράει προς το μέρος μου.
Όταν βρίσκομαι απέναντι από τον Lucas βγάζω το κολιέ από τον λαιμό μου. Αυτός ανοίγει το χέρι του και το παίρνει.

"Επιτέλους," λέει καθώς το κοιτάζει.

Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις μου πηγαίνω πίσω και κάνω νόημα στους υπόλοιπους να φύγουν. Ξαφνικά εμφανίζεται μέσα από το ρήγμα ο Mason πίσω από τον Lucas. Του επιτίθεται και προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει με τις δυνάμεις του. Ο Lucas τον ρίχνει κάτω και περνάει το χέρι του μέσα στην κοιλιά του Mason χρησιμοποιώντας τα κοφτερά του νύχια.

"Mason!" φωνάζει η Rebecca.

"Φύγετε γρήγορα θα το αναλάβω εγώ," λέω και αυτοί χρησιμοποιώντας την γρήγορη ταχύτητα τους τρέχουν μακριά παίρνοντας και την Rachel.

Βλέπω όλους του δαίμονες να έρχονται κατά πάνω μου. Τον Mason πληγωμένο στο έδαφος να αιμορραγεί και τον Lucas έτοιμο να τον αποτελειώσει. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις μου προς το μέρος τους,τους ακινητοποιώ και πέφτουν όλοι κάτω στο έδαφος. Το ίδιο κάνω με τον Lucas και απομακρύνεται από τον Mason.
Προσπαθώ να φτάσω στον Mason αλλά ο Lucas πέφτει πάνω μου σφίγγοντας τον λαιμό μου, το ίδιο κάνω και εγώ. Τα μάτια μας έχουν κιτρινίσει, οι φλέβες μας πιο έντονες από ποτέ και τα νύχια μας καρφώνουν ο ένας τον λαιμό του άλλου.
Παλεύουμε αρκετή ώρα μέχρι που ο Mason με όση δύναμη είχε προξενεί έντονο πονοκέφαλο στον Lucas κάνοντας τον να πέσει στα γόνατα.
Προσπαθώντας να σηκωθεί τελείως όρθιος ανοίγει ένα ρήγμα και με σπρώχνει μέσα μαζί του.
Εμφανιζόμαστε μέσα στο σπίτι και οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν,
πέφτει κάτω στο πάτωμα και όλοι ερχόμαστε από πάνω του.

The Next Devil (S1-3)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα