33.kapitola - Konec

5.7K 257 8
                                    


Všichni se na mě dívali jako na blázna. Kromě Harryho otce, který se usmíval jako blázen. Podívala jsem se na Harryho, který nevěděl momentálně co říct. To v tuhle chvíli nikdo.

,,Nikdo nechce vědět jak nebo proč?"

Rozhlédla jsem se okolo sebe se stejným úsměvem a rtech.

,,No tak si budu muset začít sama, že?"

Svěsila jsem ruce podél těla a začala pomalu chodit dokola.

,,Určitě si Harry vybavuje ten den, kdy jsem dostala velkou bolest hlavy. Byli jsme na ošetřovně. Zdál se mi ten podivuhodný sen, který byl zcela skutečný, protože se už jednou stal. Všechny myšlenky a vzpomínky jsem si uvědomila v ten moment, kdy jsem se mu podívala do očí. Nedala jsem na sobě nic znát. Samozřejmě jsem to vypustila až za zavřenými dveřmi. V ten moment, ale jsem musela přijít na to jak to vše udělat. Jak ho zničit. A ejhle, byla tady dotyčná osoba, která by viděla ráda Harryho hlavu na špalku a ten stojí naproti vám pánové."

Ukázala jsem na Harryho otce, který se uklonil jak při potlesku na Broadway. Měla jsem prostor jen pro svůj projev a proto jsem pokračovala.

,,Kontaktovala jsem ho a spolu jsme vymysleli dokonalý plán. Nikdo netušil jak všem uniká, přímo před vašima očima jsem zvládla vytvořit plán. První věc je Liam. Michael pro vás Harryho otec šel za Liamem aby ho seznámil s plánem, ovšem nevěděl, že já o všem vím. Měl se jen tvářit jak strašně Harryho rád vidí a jak moc mu záleží na tom s kým jeho sestra je. Další věc je, že můj šéf byl do toho stejně zapojen. Je to vše jen propletená hra. Donutit Harryho mi důvěřovat bylo tak snadné, že miláčku?"

Otočila jsem se mu v tváří v tvář a sledovala jeho hněv a smutek v očích.

,,Nejraději bych tě teď vzal za ty tvoje vlasy a zamkl tě v pokoji kde budeš vůbec ráda, že si sedneš."

,,Ale no tak synu. Musím na svojí skoro budoucí švagrovou být hrdý. Dokázala tě tak snadno zmanipulovat. Jde vidět, že žila s tím nejlepším, ale ne dost nejlepším aby ho ona sama nezmátla. Byl bych rád abys před svou smrtí s ní tak nemluvil."

Promluvil k němu a trochu se přiblížil.  Já se ze své pozice ani nehnula, stále jsem sledovala ty Harryho oči propalující mojí osobu. 

,,To je v pořádku."

,,Takže co? Sama mě zabiješ kotě nebo to udělá můj otec?"

,,Ani jedno."

Vše se stalo v sekundě. Já vytáhla svou zbraň a namířila přímo na Michaela, někteří z jeho spolku otočili zbraně proti ostatním. Viděla jsem jak se Harryho výraz změnil a vše pochopil. Za tohle jsem ho také milovala. Chápal vše rychle a nemusela jsem mu pak vysvětlovat jak jsem to myslela. Byli jsme propojení. 

,,Protože je konec pohádek, ale zde vám povím krutou realitu."

Můj pohled už nebyl usměvavý.

,,Všechno byla jen iluze, ale ne pro Harryho, ale pro tebe. Celou dobu jsem šla po tobě. A když jsem si uvědomila celou tu pravdu, mohla jsem toho tak moc využít, že jsem to udělala. Domluvila jsem se se svým šéfem na plánu a on kývl. Nikdo o tom neměl ani páru. Takže lidi, kteří s tebou spolupracovali jsou vlastně lidé z utajených složek. Sama sem ti je nahrála a tys je přijmul. Byla to jediná šance jak tě dostat ven z ulity a ta návnada byla Harry."

,,Ty malá děvko. Už tenkrát si měla chcípnout. Měl jsem tě zabít přímo já."

Harry namířil svojí zbraň stejným směrem jako já.

Tasty fearKde žijí příběhy. Začni objevovat