29.kapitola - Káva

5.5K 204 10
                                    

Harry celou cestu až k jeho domu jel jako zběsilý, několikrát jsem ho musela okřiknout, ale s ním to ani nehnulo. Naprosto ignoroval jakékoliv narážky nebo pojmenování co jsem mu dala. Ani mi neřekl co se přesně stalo. Jen se díval celou dobu před sebe. Pěsti měl zatnuté pevně na volantu. Když jsme dojeli, okamžitě vypnul motor a vyskočil, vůbec neřešil, že ještě sedím v autě nebo aby ho vůbec zamkl. Hnal se až ke dveřím a já hned za ním co jsem vystoupila. Byla jsem od něho asi deset metrů, když se za dveřmi ozval hlasitý křik, který patřil Harrymu. Vstoupila jsem a všimla si několik mužů v hlavní místnosti a Joshe, který se o něčem hádal s Harrym. Josh si mě všiml a okamžitě přestal argumentovat. I Harry si toho všiml a otočil se mým směrem. Můj pohled přeskakoval z jednoho na druhého. Harry ke mě hned přišel a vzal mě za ruku. V tom momentě jsem viděla bolest v Joshovo očích. Bodlo mě u srdce, protože jsem věděla, že on ví. Měla jsem špatný pocit i když jsem nic špatného neudělala. S Harrym jsem měla jen sex a to pokud vím ještě neznamená, že s ním jsem nebo, že si ho hned mám brát. Takhle jsem to vnímala já, oni to ovšem vnímají jinak. Tenhle spolek bere ženu jako něco co vlastní jen, když se na ní podívají. Trhla jsem sebou, když osoba stojící vedle mě opět zařvala.

,,Tohle si ještě vyřídíme a teď je potřeba aby se tu sešli nejlepší muži. Zavolejte Dennise ať sem taky nakluše. Válka začíná pánové. Všichni ať jsou tady za dvacet minut."

Dořekl a zatahal mě za ruku a vedl mě pryč. Šli jsme už pro mě dost známou chodbou do jeho pracovny. Před dveřmi jsem vytrhla svojí ruku z té jeho a zaplula do dveří.

,,Můžeš mi říct co se sakra děje? A proč si sakra ječel na Joshe?  Chceš abych ti pomohla, ale vše se dozvídám jako poslední."

Zkřížila jsem si ruce na prsou a poklepala botou o koberec.

,,Jde o to, že ten spolek co nás začal svým způsobem tyranizovat patří mému otci. Když jsi mi řekla tenkrát o těch značkách a dalších věcech, jsem poslal pár chlapů číhat a čmuchat. Je mi líto, že to říkám až teď, ale ani jsi nemusela dělat ten rozbor a přijít skoro o práci, protože ho dnes ráno viděli mluvit s tou bandou co postřelili pár členů. A co se týká Joshe...nedělá práci jak má a zajímá se o to co je sakra moje."

,,Viděli tvého otce?"

Chvíli bylo ticho a pak se na mě podíval pohledem, který říkal ano. Naznačila jsem mu, že to chápu, že se jen potřebuji ujistit. A jeho větu ohledně Joshe, jsem raději ignorovala.

,,Co budeme teda dělat?"

,,Nechal jsem zavolat Dennise, je to expert přes IT. Pomůže nám s technikou a se vším co budeme potřebovat. Musíme ho najít a zabít a tentokrát se postarám o to aby to bylo pořádně."

Promnul si obličej a sklonil hlavu.

,,Harry, opravdu chceš zabít svého otce? Copak je to nutné?"

Jeho hlava okamžitě vystřelila nahoru a přišel blíže.

,,Tak aby bylo jasno, tohle na mě nezkoušej. Musím ho zabít, protože tenhle chlap zničil víc životů než bylo potřeba. Moje matka odešla pryč, když mi byli dva roky. Nechala mě tu sním a já se musel vypořádat se vším co mi naložil, stejně jako ostatní. Nebral mě jako syna a ani se tak ke mě nechoval. Vše co jsem miloval mi vzal. Pomalu jsem se mu začínal podobat, než jsem si uvědomil pár věcí. Rozhodl jsem se nebýt jako on. Naučil mě, že život ti nedá vše tak jak si přeješ, musíš bojovat i za cenu své vlastní krve a jestli chci mít klid m9usím to udělat. Pro mě není otec, ale jen nepřítel, kterého se musím zbavit a nastolit v tomhle zkurvenym městě pořádek."

Chytla jsem ho za ruku a usmála jsem se.

,,Dobře, udělej co udělat musíš. Já se otočím zády abych neviděla trestný čin. Ráda bych věděla víc. Chci abys mi řekl co všechno se stalo, že svého otce tak nenávidíš. Chci vědět co je pod povrchem."

Harry mi dal jemný polibek a pak se odtáhl.

,,Řeknu, možná ještě dnes nebo zítra nebo až bude čas. Teď bohužel čas není. Máme ještě deset minut než se budeme muset vrátit a řešit plán jak se ho zbavit."

,,Dobře."

Jediné slovo, které jsem mu teď dokázala říct. Pak přešel ke stolu a začal hrabat v papírech odkud vytáhl malý klíček. Přešel k velké skříni a odemkl ji. Přede mnou se objevil naprostý armagedon zbraní. Koukala jsem na tu výbavu s otevřenou pusu a okamžitě k ní přišla abych si mohla sáhnout, jestli se mi to jen nezdá. Opatrně jsem přejela prsty po samopalu, který byl vystavený jak v muzeu.

,,Harry, tohle všechno chceš použít?"

S úšklebkem se na mě podíval a podal mi jednu ze zbraní. Klasickou pistoli, která ovšem střílela sakra dobře.

,,Ne lásko, všechny ne. Jen si jich vezmeme pár."

Pak mi podal ještě jednu a sám si vzal do opasku a pak do ruky. 

,,Chlapi mají nějaké zbraně, takže nemusíme narvat plný auto."

Odpověděl mi aniž bych něco řekla, stačil můj pohled, který jsem k němu stočila. Pak mě vzal za ruku a vedl mě pryč po tom co všechno pečlivě uzamkl a klíč vrátil tam kam patří. Do místnosti jsme vešli přesně na čas. Všichni už netrpělivě čekali, včetně Dennise, kterého jsem poznala hned jak jsme vešli. Seděl u tří počítačů a horlivě mačkal do klávesnice.

,,Tak jo panstvo. Je tady jeden velký úkol, který máme na práci. Jde o to, že jistě všichni víte, že ta špinavá krysa, která si říká můj otec je zpět a je na čase abychom se ho nadobro zbavili. Za to co provedl našemu spolku musí zemřít, nejlépe bolestivou smrtí. Takže všichni zapojí své síly a pokusí se přemýšlet. Musíme vědět, kde taková krysa bydlí, jaké má kontakty, kde jsou její kontakty, kolik má jeho skupinka členů, kdo jsou ti lidé a hlavně kdy ho můžeme sprovodit ze světa. Denisi, chci abys ses podíval na všechny kamerové záznamy z města a našel co potřebujeme. Ostatní ať hledají to co jsem právě teď zmínil včetně mě samozřejmě."

Všichni zaburáceli a okamžitě se vrhli na práci. Někteří šli okamžitě ven, někteří zůstali a začali vytahovat telefony a volat.

,,Možná by bodlo kafe, bude to dlouhé odpoledne a  noc, takže ho jdu  uvařit."

Oznámila jsem Harrymu a ani nečekala na jeho odpověď. Cestou do kuchyně jsem vytáhla s telefon z kapsy abych zavolala Liamovi a omluvila se mu ještě asi tak tisíckrát. Opřela jsem se o linku ke které jsem došla a vytočila číslo. Bohužel mi to nebral, takže jsem se rozhodla, že mu zavolám později. Telefon jsem vrátila zpět do zadní kapsy a pustila konvici s vodou. Mezitím jsem připravila velkou konev na kávu a nasypala rozpustné kafe. Pak jsem čekala a zamyslela jak by asi můj život vypadal, kdybych nikdy nenarazila na Harryho Stylese. Určitě bych v jeho domě nevařila kávu. Z mých myšlenek mě vylekali dvě ruce, které se obmotali okolo mého pasu. Hned jsem se usmála. Z prvního pocitu jsem myslela, že je to Harry, ale pak mě uhodila do nosu vůně,která byla naprosto odlišná od Harryho.  Tahle vůně totiž  patřila Joshovi. 

...................................................................................................

Tadáááá, další díl je tu. Blížíme se k té nejdůležitější části příběhu. Jen si budete muset počkat ještě takové dva nebo tři díly. :D

Děkuji opět všem za krásné ohlasy k předchozímu dílu <3

Pac a pusu <3





Tasty fearWo Geschichten leben. Entdecke jetzt