10.kapitola - Posedlý nebo nemocný

6.4K 213 5
                                    


Zatímco Harry připravoval suroviny na naší večeří, zaměřila jsem svůj zrak na jeho zadek. Nevím proč, ale začala jsem si ho celého prohlížet. Vypracovaná postava, jeho delší kučeravé vlasy. Musela jsem přiznat sama sobě, že byl velice atraktivní a sexy. Z jeho zadku jsem sjela pohledem na jeho ruce. Měl mnoho tetování přes celou ruku. Skousla jsem si ret a dál pozorovala jeho postavu. Z mého zamyšleného pohledu mě vyrušilo odkašlaní.

,,Něco zajímavého?"

,,Ehm...ne."

,,Připadáš mi nějak zaujatá. A nekousej si ten ret."

Řekl vážným tónem a lehce se pousmál aby nedal na svojí žádost tak velký důraz.

,,Vzrušuje tě to?"

,,Jestli nechceš abych tě tady a teď hned ohnul přes linku tak pokračuj."

,,Takže ano. Jdeme na to vaření?"

,,Postavím vodu na těstoviny a ty můžeš začít krájet cibuli. Já pak nakrájím rajčata."

Jen jsem přikývla a přesunula se k prkénku a vytáhla nůž ze stojánku. Pak se ke mě přidal i Harry. Vytáhl podobné prkénko a natáhl se přes část kde jsem stála pro nůž. Svým hrudníkem se otřel o má záda a pomalu se vrátil zpět. Nevím jestli to bylo tím vařením nebo jím, ale začalo být v místnosti horko. Evidentně si chtěl hrát tak jsem se na oplátku natáhla stejným způsobem pro další cibuli. Jeho celé tělo ztuhlo a přestal krájet rajčata. Pak jsem se opatrně přesouvala zpět na své místo. Jakmile jsem se od něj odtáhla, začal znova z krájením. Nevím proč jsem to udělala, ale připadalo mi to jako dobrá sranda a provokování. Neměla bych ze dvou prostých důvodů. Za prvé je to zločinec a za druhé nemůžu nic mít s člověkem, který se ke mě chová jako k hadru a od kterého nevím co kdy mohu čekat. 

,,Tak jo. O co ti jde?"

Otočila jsem na něj hlavu v šoku a s výrazem, že popravdě nevím co přesně myslí.

,,Jako o co by mi mělo jít?"

,,Snažíš se mě provokovat nebo nasrat?"

,,Tak hele, já se snažím bejt milá. Zatímco ty tu snahu ani nemáš. Nejsem tady ani půl dne a už teď chci okamžitě domů. Přece mě tu nemůžeš držet navěky. Hlavně je přece padlé na hlavu abych pomáhala zločinci a ještě u něj bydlela a byla na hlídáčku jako pes. Tak mi řekni spíš ty. O co ti sakra jde? Bavíš se dobře nebo tak?"

,,Musel jsem to udělat. Jsi nebezpečná a já si rád hlídám a držím blízko sebe nebezpečné lidi víš."

,,Tak to je ta největší kravina, kterou jsem kdy slyšela. Jsem jen malá ryba v tomhle všem a držíš mě tu jak prezidenta."

,,Není to kravina. Můžeš posrat všechno co jsem tak dlouho budoval. Jsi riziko pro všechny. Buď ráda, že jsem tě dostal k sobě svým způsobem než druhej spolek, kterej by tvojí přítomnost také rád ocenil kvůli mě, drahá."

,,Tak jo teď mi kurva řekneš o co tady doopravdy jde nebo ti ten nůž zapíchnu někam kam bys ani nechtěl."

,,Pravdu? Jde o to, že se mě snažíš zabásnou už přes měsíc. Udělala bys to a vše by se podělalo i když bych se dostal ven raz dva. Hlavně si mě zaujala a když mě něco zaujme tak to chci a hrozně moc. A věř mi, že budeš moje."

Pak mě čapl za loket a přitáhl si mě blíž k sobě.

,,Chtěl bych tebe agentko a moc to dobře víš."

,,Oba víme, že to nejde a nemám v plánu se nechat zabít Stylesi."

,,Já se postarám o to abys byla moje, Navěky."

,,Jsi blázen. Nevíš co mluvíš."

,,Ale ano moc dobře vím co mluvím."

S tím mě přitiskl k lince a pomalu se na mě přitlačil. Mohla jsem cítil jeho bouli v kalhotách. Lhala bych, kdybych řekla, že mě to nevzrušuje. Jenže on byl totální magor, kterej po mě chce něco co mu dát ani nemůžu. Možná proto mě tu chce. Ne kvůli případu, ale proto aby si mohl užít.

,,Takže o to ti jde? O mě? Abyses se mnou vyspal?"

,,O to mi možná jde taky. Ale ty máš něco co já chci." 

,,Jsi vážně nemocný Harry. Možná nějaká odborná pomoc by ti nebyla na škodu."

,,Neopovažuj se ze mě dělat nějaký psycho mrzáka jasný!"

Chtěla jsem se vykroutil z jeho sevření. Byla jsem tak slabá, když se na mě jeho tělo tisklo a chtěla jsem okamžitě odejít než se stane nějaká hloupost.Například to, že ho nakopnu nebo ho okamžitě políbím.

,,Přestaň a pusť mě."

,,Musíš mě znova poprosit kočičko, ale tentokrát chci něco víc než jen omluvu. Chci abys mě políbila."

,,To nemůžu."

,,Tak si tě budu muset políbit sám."

Okamžitě se ke mě naklonil  a přisál se mi na rty. Jeho polibky byly divoké a drsné. Nechtěla jsem spolupracovat takže jsem ho silně kousla do rtu až jsem ucítila pachuť jeho krve.

,,Ty děvko. Takže to máš ráda divoce, ano?"

Chtěl mi dát facku, ale já uhnula a proplula mezi jeho rukama. Okamžitě jsem popadla nůž z linky a postavila se k němu čelem. Na jeho obličeji byl šílený výraz plný zuřivosti a chtivosti.

,,Polož ten nůž a hned."

,,Až se uklidníš."

Jen zakroutil hlavu s pošklebkem a otevřel vedle něho skříňku, ze které vytáhl bouchačku. Namířil jí přímo na mě. Je jasné, že si asi teď nebudu hrát na Wonder Woman.

,, Myslela sis snad, že jsem s něčím takovým nepočítal? Proto říkám, že jsi nebezpečná. Takže buď tak laskává a polož ten nůž hned teď."

,,A už jsi klidný?"

,,Kurva polož ten zasranej nůž na zem a hned!"

Zařval a já ho okamžitě dala na zem. Pak se vrátila zpět do stoje. On zatím odklonil zbraň a chvíli na mě koukal.

,,Jdi do pokoje. Já to dovařím a  pošlu pak pro tebe Nialla."

Hned jsem se otočila a pospíchala nahoru.

Harry je hrozně bipolární člověk od, kterého nevím co čekat. Jestli tohle bude takhle pořád, je na čase zjistit jak se odsud co nejdříve dostat.

......................................................................................

Doufám, že jste si další díl užili :D

Jsem hrozně nadšená. Už máme přes 100 přečtení. Chci poděkovat všem co dali hvězdičku nebo komentář. Pro autora to hodně znamená :) Takže dííííkyyy :D <3

Tasty fearWhere stories live. Discover now