23.kapitola - Patříš mi

6K 204 5
                                    


Cesta trvala s Walterem celkem v tichosti. Samozřejmě jsem se snažila získat nějaké informace o té záhadné dívce u které bych ráda věděla její jméno. Nic mi neřekl, buď jen zamručel nebo mi řekl ať se zeptám Harryho. Tohle mi říká poslední dobou každý. Zítra jsem musela do práce a počkat do večera než bude rozbor kulky. 

Procházela jsem zrovna chodbou ke svému pokoji, když jsem uslyšela ránu z Harryho pokoje. Zasekla jsem se v pohybu a plíživým krokem jsem se dostala až k jeho dveřím. Kdybych měla pistoli, bylo by to stoprocentně jednodušší. Rychle jsem vzala za kliku a otevřela. Harry pobíhal všude dokola a rozhazoval věcmi. Všechno se snažil rozsekat na malé kousíčky. Ani si nevšiml, že jsem přišla. Dále pokračoval v rozbíjení věcí. Jedna lampička byla rozbita o protější zeď. Váza, která stála na stole už byla na střepy vedle postele. Věděla jsem, že má své záchvaty, ale aby dokázal rozbít i svoje zázemí jsem opravdu netušila. Možná bych neměla být tak překvapená. 

Vyděšeně a zároveň naštvaně jsem vykřikla, když se druhá lama, kterou Harry vzal, rozbila kousek od mé hlavy o zeď. To už jsem nevydržela a začala zběsile křičet. 

,,Copak si se úplně zbláznil?"

Harryho oči se rozšířili, chvilku stál a pak pokračoval dál. Jako bych tady vůbec nestála a nemluvila, jako kdyby mě před pár sekundami nezabil. Rychle se otočil a snažil se strhnout závěsy, které se mu povedli sundat jedním trhem. Nemohla jsem to takhle nechat. Musela jsem ho zastavit, dřív než rozmlátí úplně všechno. Okamžitě jsem se dala do pohybu k němu. Cestou se mi jeden střep zařízl do kůže na noze. Bolest jsem nevnímala, protože v tenhle moment byl pro mě důležitý Harry. Přiskočila jsem k němu, když chtěl rozbít sošku a trhla jeho rukou.

,,PŘESTAŇ."

Zakřičela jsem, ale stále chtěl pokračovat. Zaryla jsem se patami do koberce a objala ho aby měl co nejmenší šanci postupovat. Měl obrovskou sílu, takže mě stačil setřást. Zvedla jsem se ze zadku a znovu přešla k němu. Rychle jsem ho vzala za paži a otočila k sobě. V jednom okamžiku jsem ho vzala za tváře a podívala se mu do očí, které přímo běsnili. Jeho barva obličeje byla rudá a jeho oči tmavší.

,,Uklidni se a dívej se mi do očí Harry. Musíš přestat nebo nemáš kde bydlet."

Věděla jsem, že v tomhle zatracenym baráku je hodně pokojů, ale musela jsem něco vymyslet. Okamžitě se zastavil a díval se mi přímo do očí. Všimla jsem si, že jeho dech se dostával do normálu. To bylo dobré znamení. 

Harry zvedl své ruce a položil je na mé. Nechtěla jsem je setřást. Mohla by to být další výbušnina, která spustí další nával vzteku.  Své ruce ještě nechal chvíli na mých a pak je setřásl. Rychle mě vzal za jeden bok a se svojí druhou rukou mě vzal za hlavu. Rychle přiložil své rty k mým. Rychle se rozpohyboval. Políbil mě silně a tak něžně. Já jsem začala spolupracovat. Vyvolal v mém srdci velký ohňostroj. Chtěla jsem ho tak moc i když jsem věděla, že nesmím. Musela jsem ho mít. Když zjistil, že spolupracuji, začal se mnou couvat. Narazil mě až ke stolu na který mě vyhoupl aniž by přerušil polibek. Trošku mi nadzvedl tričko aby mi mohl laskat pokožku. Vzrušením jsem se nadechla. Harry toho využil a bral to jako naprostý souhlas ke všemu. Ještě víc se ke mě natlačil aby měl lepší přístup k mému krku na který zaútočil a  začal laskat svým jazykem. Vydala jsem další vzdech. On jen souhlasně zamručel a pak se odtáhl. Nechápala jsem proč a hodila jsem na něj přísný pohled. Neřešil ho a položil si čelo o to mé.

,,Co mi to děláš?"

Vydechl a začal si pohrávat s mými vlasy. Zajímalo by mě spíš co dělá on mě. Nejdřív mě pomalu zabije a pak mi totálně zatemní mou mysl.

Tasty fearWhere stories live. Discover now