🍂OKUMADAN ÖNCE "SON BAHAR" HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER🍂

9K 216 92
                                    

Selamünaleyküm, hoş geldiniz! Yeni başlangıçlar, bambaşka bir dünya sizi bekliyor!  Sizleri satırlarımda ağırlamaktan mutluluk duyarım!Buyurun şöyle buyurun :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selamünaleyküm, hoş geldiniz!
Yeni başlangıçlar, bambaşka bir dünya sizi bekliyor! 
Sizleri satırlarımda ağırlamaktan mutluluk duyarım!
Buyurun şöyle buyurun :)

Buraya başlama tarihinizi yazarsanız çok güzel olur :)

Başlamadan önce size bilmenizin faydalı olacağı birkaç şeyden bahsetmek istiyorum.

Bu kitap dinini yaşamaya çalışan insanların hayatını konu alıyor ve kitabımızda dini paylaşımlar yapılmaktadır. Yani bölümlere konusuna göre bahsedilmesi gereken öğrendiğim dini bilgileri yerleştiriyorum.

Şunu belirtmek istiyorum ki bu kitaptaki karakterler mükemmel değil. Bu dünyada kimse mükemmel olamaz ve lütfen okurken karakterlerin de hata yapabileceğini göz önünde bulundurun. Bir kişi namaz kılabilir, ibadetlerini yapabilir veya her ne ise bir gaflete düşüp yanlış yapabilir. Veya kötü işlerle uğraşıp da ibadetlerinden vazgeçmez. İman ediyor ve salih amel işliyor olabilir ama dünyanın her saniyesinde doğru yolda olamayabilir, yanlış yola sapabilir. Eğer her bildiğimizle amel etseydik iki dünyamız da kurtulmuş olurdu. Ama insanlar her  bildiklerini uygulamaya dökmüyorlar. Sizden ricam bunları unutmadan kitabı okumaya devam etmeniz.

Bu kız şöyle bir kız, şunu yapmaması gerek, böyle olamaz gibi düşünmeyin lütfen. Bu kitaptaki karakterler de sizin bizim gibi insanlar olduğunu varsayın. Çünkü hiçbiri karşılaşılması mümkün olmayan kişiler değil.

Önyargınızı bir kenara bırakmanızı rica ediyorum, en azından dirençli olmasın çünkü hassas konular işlenen bu kitapta önyargı size bazı şeyleri öyle olmayan ve bir alakası da olmayan şekilde algılamanıza neden olabilir.

Bu bir roman arkadaşlar, dram, heyecan, aşk, romantizm, macera hepsini barındırıyor. Sadece farklı olarak karakterlerin dini inanışları belirtiliyor, yeri geldikçe konuyla alakalı güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiler yerleştiriliyor.

Ve en önemlisi de dini bilgiler. Bu bilgileri güvenilir kaynaklardan ve güvenilir ehil kişilerden ediniyorum. Bana burada fetva veremezsin cümleleri kurmayın. Ben fetva verecek mertebede değilim zaten yalnızca verilmiş bir fetvayı sizinle paylaşıyorum. Bu konuda kesin konuşuyorum çünkü doğru bilgiye ulaşmak için gece geç saatlere kadar ehil kişiye soru sorduğumu bilirim. Bu konuda benim vicdanım rahat. Ben açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum fakat eğer bir konuda tatmin olmadıysanız kafanıza takılanları sorabilirsiniz veya daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız kendiniz de bir araştırma sürecine girebilirsiniz. Tekrar söylüyorum ben haşa kendi kafamdan o bilgileri yazıyormuşum gibi muamele yapıp olmadık yerlere çekmeyin. Ben yalnızca bir vasıtayım. Öğrendiği bilgileri paylaşmayı seven, belki bir kişinin kalbine dokunurum da Allah'ın izniyle doğru yolu bulması için bir vesile olurum niyetiyle bu yola baş koymuş aciz bir kulum.

Yazma deneyimim SON BAHAR'la başladı, bölümler ilerledikçe dildeki ve anlatımdaki gelişmeleri fark edeceksiniz.

Son olarak bana ulaşmak isterseniz mesaj kutum sizlere her daim açıktır. 

Bu konularda anlaşmaya vardıysak sizi SON BAHAR'ın tatlı rüzgarına teslim ediyorum! Düşünce, fikir, beğeni ve yorumlarınızı esirgemeyin. Çünkü daha çok kişiye hitap etmek için bu gerekli.

Gönülden gönüle muhabbet oluşması dileğiyle.
Kendinize iyi bakın.
Allah'a emanet olun!

SON BAHARWhere stories live. Discover now