friends

61 1 0
                                    

Ráno jsem se vzbudila v teplém objetí od Jacka. Když jsem chtěla vstanout, tak něco nesmyslného zamručel a přitáhl si mě k sobě ještě blíž. ,,Pff.. Jacku musíme do školy." Marně jsem se snažila vyprostit z jeho sevření, ale vždy to mělo stejný účinek. A pak mě něco napadlo. Otočila jsem se k němu čelem a pozorovala, jak klidně oddechuje se zavřenýma očima.

,,Vstááááváme!!" Zazpívala jsem, zmáčkla jeho mužství a on byl najednou úplně vzhůru. Kousala jsem si ret z toho, abych se nezačala smát na celý dům, ale i kvůli tomu pokušení. ,,A toto tě vzbudí?" Zeptala jsem se znechuceně a zakřenila se jak malá.

,,Aby taky ne, po tom včerejšku, že?" Modř jeho očí propalovala tu mou. A já cítila jak mě pálí tváře. Nelitovala jsem toho, pro mě to nejspíš bylo jen chvilkové poblouznění. Nedalo se tomu říkat zamilovanost a už vůbec ne láska. Ani jedno z těchto dvou odlišných slov nevyjadřovalo mé pocity.. Znala jsem jej jen pár měsíců. Nebyl důvod k němu cokoliv cítit..

,,Pojď.. Jdu se vysprchovat." Řekla jsem nakonec unaveně. Protřela jsem si spánky a vyhoupla se do sedu.

,,Nebyla jsi včer-"

,,A můžeš se mnou." Když toto slyšel, už byl na nohách a táhl mě ke sprše. Já vešla do sprchového kouta jako první a Jack mi u toho dal mlaskavou pusu na zadek. ,,Hej" Okřikla jsem ho a následně se zasmála.

Zapla jsem teplou vodu a cítila jak se na mě Jack ze zadu nalepil, aby se natáhl přese mě pro sprchový gel. Dal si ho trochu na dlaň a začal mě umývat. Dával si dost záležet u mých prsou. ,,Víš, že se můžeš přesunout i jinam?" S hlavou zakloněnou a opřenou o jeho rameno jsem pohlédla na kachličky před námi a přemítala. Samozřejmě jsem to nemyslela tak jako on.. On měl trochu jiné způsoby než já.

,,Opravdu?" A sjel níž k mému ženství.. Vzdychla jsem mu do ucha a on mě políbil na krku, ale nepřestával s jeho prací. Když se na mě už podruhé natiskl, mohla jsem cítit, že mu opět stojí. Ze široka jsem se usmála a otočila se k němu čelem. Líbilo se mi, co s ním dělám, ale jak jsem řekla.. Chvilkové poblouznění. Nemohlo mi to s ním vydržet nějak zvlášť dlouho.. Já bych nikdy nikoho nepodvedla, taková já opravdu nejsem, ale když už bych se s někým měla pouštět do vztahu, tak si od toho slibuji věrnost toho druhého a protože tohoto kluka tak dobře neznám, nevím, co od něj mám čekat.

,,Teď já." A kousla jsem si ret. Dala jsem si také ten gel s vůni jahod na dlaň a důkladně ho umývala. Přejížděla jsem jeho velká ramena, svalnaté břicho, ale u podbřišku jsem se naschvál zarazila a on otevřel oči. Nejspíš si toto celé užíval a těšil se, až zajdu o něco níž. Taky bych od něj nic jiného nečekala, protože jsem dále nepokračovala.

,,Proč mi tohle děláš?" Přiškrceným tónem na mě pohlédl z výšky.

,,Co dělám?" Na oko zmateně jsem na něj koukala jako, že nevím, o co jde. A tentokrát jsem dlaní, pořád s gelem, přejela po celé jeho délce. A on slastně zaklonil hlavu. Když jsem cítila, že už se blíží ke svému vrcholu, tak jsem zpomalila.

,,Tak to ne krásko!" Zakňučel podrážděně a přitiskl mě na zeď a bez ohlášení do mě zajel až po kořen. Když si všiml, že zadržuju jeden velký výkřik, tak mě umlčel polibkem. Začal se ve mě pohybovat a já mu to oplácela tím, že jsem mu své nehty zarývala do zad.

Jack

Přirážel jsem tak silně, až jsem si jednu dobu myslel, jestli jí tím neubližuju, ale podle jejích vzdychů jsem usoudil, že si to užívá stejně jako já. Vzal jsem ji pod stehny a obtočil jeji štíhlé nohy okolo mého pasu a tím mi dala lepší přístup k jejímu dokonalému tělu.

Under The Light SkyWhere stories live. Discover now