7. December

342 28 10
                                    

Dagens julesang: "Rockin' Around the Christmas Tree" - Brenda Lee 

"Hvordan gik daten?"

Marcus' synsvinkel

Da jeg var kommet hjem i går efter daten, havde jeg bare smækket mig inde på mit værelse. Jeg havde ikke brug for, at Martinus begyndte at stille mig en masse spørgsmål om det. Jeg var bare så ultra frustreret over hele situationen. Jeg forstod det ikke. Normalt rendte pigerne efter mig. De ville alle sammen have mig, og jeg kunne bare vælge den ud, jeg ville have. Så fandt jeg endeligt en pige, som jeg faktisk syntes om, sådan rigtigt, og lige denne pige gad mig bare slet ikke.

Jeg lå stadig i min seng. Jeg gad ikke stå op. Jeg vidste, at det øjeblik, jeg vidste mit ansigt for Martinus, ville han begynde at udspørge mig, og jeg havde på ingen måde lyst til at fortælle ham om min fiasko. Jeg lå bare og kiggede på min mobil, men jeg kunne ikke rigtigt koncentrere mig. Min krop var helt rastløs, og jeg endte med bare at slå dynen til side og stå op alligevel. Jeg var nødt til bare at konfrontere Martinus med det samme, så det var overstået.

Inden jeg overhovedet nåede at komme ud af mit værelse, bragede Martinus ind af døren.

"Nåh, hvordan gik din store spontane date så?" spurgte Martinus og hævede det ene øjenbryn. Han prøvede at undertrykke et lille smil, der snart ville spille over hans læber, og det gjorde mig bare endnu mere irriteret.

"Hvad tror du selv?" snerrede jeg.

"Jeg gætter på, at hun næsten kastede en cola i hovedet på dig, ellers ville du ikke se sådan der ud."

"Hun kan ikke lide mig..." mumlede jeg og kiggede alle andre steder hen end på Martinus.

"Hvad siger du?" spurgte Martinus.

"HUN KAN IKKE LIDE MIG!" råbte jeg og knyttede hænderne. Kunne han for helvede ikke bare lade være med at træde mere i tingene nu?

"Det ved jeg da godt," sagde Martinus: "det har hun da allerede fortalt mig. Tror du ikke, hun også allerede har fortalt mig om hele jeres date i går?"

Da han sagde "date", lavede han kaninører, som om det ikke havde været en rigtig date. Og hvorfor havde hun fortalt HAM om VORES date?

"Hvad skal de der kaninører så betyde?" spurgte jeg anspændt: "og hvorfor har hun fortalt dig om det?"

"Marcus, at tage sit crush hen på McDonalds er altså ikke en rigtig date, og det ved du også godt," sagde han.

"Hun er da ikke mit crush?"

"Ikke det? Jeg ved, du ikke inviterede hende ud, fordi du ønsker, at hun skal være din nye ven med fordele. Derfor... må hun være dit crush."

Crush? Var hun mit crush? Altså, jeg kunne da utroligt godt lide hende – også selvom hun tydeligvis afskyede mig, men var jeg ligefrem forelsket? Jeg var ikke sikker. Jeg havde aldrig rigtigt haft følelser for en pige før. Jeg rystede på hovedet, jeg måtte sætte mig ned og overveje tingene – men helst, når jeg var alene. Hvis det viste sig, at jeg faktisk var rigtigt forelsket, så kunne jeg få lov til at side med det selv. Det var nok noget, jeg lige skulle vænne mig til.

"Du svarede aldrig på, hvorfor du allerede kender til alt det her?" sagde jeg.

"Fordi Josefine og jeg faktisk er rigtig gode venner," svarede han: "og vi skriver rimeligt meget sammen hele tiden."

Jeg sukkede. Jeg kunne virkeligt ikke finde ud af det med dating. Selv Martinus kunne finde ud af at snakke med piger. Selv han var blevet venner med Josefine, og mig kunne hun bare slet ikke fordrage.

"Hvad skal jeg gøre, Martinus?"

"Med hvad?"

"Med Josefine," sagde jeg: "hvordan får jeg hende til at kunne lide mig? Ja, bare kigge på mig..."

"Du kunne starte med at vise hende, at du gerne vil hende," svarede han: "du kunne for eksempel invitere hende ud på en RIGTIG date."

Uf... en rigtig date... skulle jeg give hende blomster? Tage hende hen på en fin restaurant? Hvad nu, hvis det hele ikke gik godt? Eller, at jeg ville dumme mig... Jeg skulle virkeligt have en meget alvorlig snak med mig selv om det her.

-----------------------------------------

Hvad tror I? 

Er Marcus forelsket i Josefine? 

Skriv det i kommentaren, hvad I tror?!

Glem ikke at stemme ;) <3

Og glædelig 7. december

- Mathilde <3

Snowflakes ft Marcus og Martinus og JRBell (Julekalender) | ✔Where stories live. Discover now