5. December

383 25 10
                                    

Dagens julesang: "Gustavs jul" - 8Ball feat. Gustav 

"Han hader mig"

Josefines synsvinkel

Dag tre... på Grane barne- og ungdomsskole. Jeg sad sammen med Benedikte i dag. Vi sad og grinede over nogle totalt random ting. Vi havde kun kendt hinanden i lidt over otteogfyrre-timer, men vi havde så mange ting til fælles, at man skulle tro, vi havde været søstre.

"Har du set, hvordan Lina ser ud i dag?" spurgte Benedikte og pegede forsigtigt over mod den person, vi sad og talte om. Jeg skævede derover og betragtede hende. Hun sad og hang med hovedet over sin computer. Det lignede, at hun sad og så Netflix.

"Hun ligner et spøgelse," svarede jeg og henførte til hendes unaturligt blege hud. Jeg havde også lagt mærke til randene under hendes øjne.

"Jeg har hørt, at Marcus har gjort det forbi med hende," sagde hun: "hun har jo været vild med ham i så lang tid. Hun har jo snakket konstant om, at hun nærmest var kærester med ham."

Havde Marcus gjort det forbi? Ikke, at de havde noget dybere sammen end deres fysiske kontakt, men det bekræftede jo bare det, Martinus havde sagt om hans "jeg har venner med fordele"-princip.

"Jeg snakkede med Martinus," sagde jeg: "den dag, jeg var hjemme hos dem. Han fortalte mig om Marcus' fuckboy-mentalitet. Jeg så Lina den dag hjemme hos dem, hvor Marcus kom ned med hende i hånden uden trøje på."

"Har du været hjemme hos dem?"

"Ja, det hus, vi lejer, ligger lige over for deres. Det anede jeg ikke, før deres mor bød os over, fordi det var advent. Han var faktisk mega ubehøvlet over for mig!" sagde jeg, og Benedikte rynkede brynene.

"Hvem?" spurgte hun.

"Marcus."

"Marcus?" sagde hun: "han plejer da ellers altid at være så flirtende over for de fleste. Hvad har han gjort?"

"Jeg havde glemt, at jeg havde noget af deres merchandise på. Så da jeg stod i deres stue, og Marcus kom hen for at sige hej, gad han ikke, fordi han opdagede min trøje og besluttede sig for, at jeg jo allerede vidste, hvem han var."

"Woooow... det plejer han ikke at gøre. Måske havde Lina pisset ham af inden?"

"Måske. Det tror jeg nu ikke. Han kyssede hende, da han sendte hende ud af døren."

"Det er altså stadig underligt, at han gjorde det. Han er jo normalt en charmør," sagde Benedikte: "måske kan han lide dig?"

"Lide mig? Ha! Han hader mig!" svarede jeg.

"Jeg siger det bare. Han opfører sig aldrig sådan over for folk normalt, og jeg har kendt ham det meste af mit liv."

"Vent... du kender ham?"

"Ja, min storebror er en af Marcus' og Martinus' bedste venner, så de har tit været i mit hus, og Marcus er bare meget flirtende, så at han er sådan mod dig... det må betyde, han kan lide dig."

Hun måtte tage fejl... jeg var så sikker på, at han afskyede mig. Selv da han havde hentet Lina i går, havde han bare stirret på mig. Alligevel var det en ret sjov tanke, hvis selveste Marcus Gunnarsen måske kunne lide mig... men jeg var stadig skuffet over hans personlighed.

"Du må altså tage fejl. Jeg er helt sikker på, at han ikke kan lide mig," sagde jeg og rystede let på hovedet af Benedikte.

"Vent og se. Der går ikke længe, før han inviterer dig ud," sagde hun: "hvis du ikke tror det, kan du jo vædde med mig. Den, der får ret, skylder den anden en tur på cafe med iskaffe."

"Det er fint – for han kan hundrede procent ikke lide mig!" svarede jeg: "gør dig klar på at tabe."

"Game on!" svarede hun, og så brød vi ud i grin igen.

-------------------------------------------

Så... Benedikte tror, at Marcus er vild med Josefine :)

Tror I, hun har ret?

Hvem tror I vinder væddemålet?  

Glem ikke at stemme og kommentere <3

Glædelig 5. december :) 

- Mathilde <3

Snowflakes ft Marcus og Martinus og JRBell (Julekalender) | ✔Where stories live. Discover now