4. December

361 27 24
                                    

Dagens julesang: "Lille Messias" - Anne Linnet 

"Jeg har ikke følelser for dig. Overhovedet"

Marcus' synsvinkel

Jeg ankom på skolen, som jeg var gået ud af for et halvt år siden. Jeg skulle hente Lina. Eller det var, hvad hun troede. Jeg havde et helt andet formål med at komme. På det seneste var jeg blevet utroligt træt af hende, og jeg gad ikke mere. Hende og jeg skulle ikke længere have noget sammen.

Jeg ventede udenfor hendes lokale, indtil undervisningen var færdig. Jeg gik ind i klassen og fik øjeblikkeligt øje på Lina. Hendes alt for opmalede ansigt stod ud i lokalet. Hvis jeg en dag skulle have en kæreste, ville jeg have, hun skulle være naturlig.

"Hej skattemus," sagde Lina, da hun var kommet hen til mig. Hun prøvede at kysse mig, men jeg lod, som om jeg ikke havde set det komme og fik undgået hendes læber på mine. Jeg krammede hende i stedet. Hun nærmest klamrede sig til mig. Over hendes skulder fik jeg øje på den pige, der havde været hjemme i mit hus i går. Jeg følte et stik af dårlig samvittighed. Den måde, jeg bare havde affærdigede hende på, var jeg ikke helt stolt over. Jeg havde faktisk været utroligt ubehøvlet over for hende. Jeg burde have introduceret mig.

Jeg kastede tanken ud af hovedet igen. Hvad var chancen for, at hende og jeg overhovedet fik en relation til hinanden?

Jeg tog Linas hånd og begyndte at trække hende med udenfor. Lige inden, jeg forlod lokalet, fik jeg øjenkontakt med den blonde pige igen. Hed hun ikke Josefine? Hun var faktisk virkeligt smuk. Langt blondt hår og et sødt smil.

Jeg vendte hurtigt mit blik væk, inden det blev alt for tydeligt, at jeg kiggede på hende, og trak videre ned af gangen med Lina.

"Hvad skal vi, skat?" spurgte Lina, da jeg endeligt stoppede op. Jeg sørgede for, at der ikke var nogen, inden jeg svarede hende.

"Jeg skal snakke med dig," sagde jeg: "og måske ved du allerede, hvad jeg vil sige."

Hun begyndte at smile helt vildt. Åh gud nej! Nu troede hun jo, at jeg ville spørge hende, om hun ville være min kæreste. Hun nikkede ivrigt og ventede på, at jeg begyndte at sige det, jeg skulle.

"Lina, jeg synes ikke, vi skal ses mere," begyndte jeg: "ikke fordi vi har haft noget sammen. Ikke sådan rigtig. Det var jo bare sex."

Hun kiggede bare mærkeligt på mig.

"Undskyld, hvad?" sagde hun: "dropper du mig?"

"Ja," svarede jeg bare.

"Jeg troede, du ville spørge, om jeg ville være din kæreste," sagde hun fortvivlet: "du har gjort alt for at indikere, at du gerne ville mig. Jeg troede... jeg troede... at du..."

"Lina, jeg har ikke følelser for dig. Overhovedet."

"Så du er ikke forelsket i mig?" spurgte hun, mens hun var på grænsen til at græde.

"Nej, det er jeg ikke."

"Er det på grund af hende den nye pige? Hende der Josefine?" spurgte hun: "hende, der var hjemme i dit hus?"

Jeg rystede på hovedet.

"Nej, Lina, det er ikke på grund af hende. Jeg har slet ikke noget med hende at gøre," svarede jeg: "jeg har faktisk ikke engang snakket med hende."

Lina fnyste, tog sin taske og svang den over skulderen.

"Fint, Marcus, hvis det er det, du vil. Som om jeg har svært ved at finde en erstatning."

Og så gik hun. Ned af gangen og forsvandt. Hendes skuldre rystede let, da hun havde nået døren. Hun græd, men jeg havde det ikke engang dårligt over, at jeg faktisk havde gjort hende ked af det. Jeg havde hele tiden givet udtryk for, at jeg ikke ville mere, og det var ikke mit problem, at hun havde ladet sig forblænde af håbet.

Inden jeg forlod skolen, fik jeg igen øje på Josefine. Måske burde jeg snakke med hende? Bare lidt. Hun havde måske alligevel været en lille grund til at gøre det forbi med Lina. Hvorfor vidste jeg ikke endnu... 

------------------------------------

Så er Marcus bare en fuckboi uden følelser... eller er han ved at blive lidt vild med Josefine? 

Glem ikke at stemme og kommentere <3

Og jeg skal være sammen med JRBell i dag!! Glæder mig! <3

Glædeligt 4. december! 

- Mathilde <3

Snowflakes ft Marcus og Martinus og JRBell (Julekalender) | ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat