3. December

366 30 19
                                    

Dagens julesang: "Jul Det' Cool" - MC Einar

"Første skoledag"

Josefines synvinkel

Første skoledag... urgh, jeg glædede mig ikke ligefrem til det. At skulle være i en klasse med en masse folk, som ikke talte samme sprog som mig.

Jeg lod med vilje være med at tage Marcus og Martinus merchandise på. Det ville sende et forkert signal – især fordi det var deres hjemby, og mange af dem i klassen nok kendte dem... Alle i Trofors kendte jo i princippet hinanden. Der var jo ikke mere end godt og vel 800 indbyggere.

Vejen hen til skolen var ikke ret lang. Det var en gåtur på kun nogle få minutter. Min far fulgte mig derhen. Vi skulle først lige runde kontoret, have en lille snak med rektor, og så gik turen ellers videre ned til klassen. Da jeg stod derinde, gik der et chok gennem mig. Den pige, jeg havde set sammen med Marcus i går, sad nede midt i klassen. Hendes mørke korte hår, overmalede øjenbryn og bitchede attitude. Åh gud, skulle jeg virkeligt gå i klasse med HENDE?!

*****

Frikvarter! Yes! Endeligt! Jeg havde ventet på det – talt minutterne. Måske glemt at høre efter, hvad læreren sagde, men det var vel lige meget... jeg forstod jo ikke et klap af det alligevel. Norsk var nemt nok at forstå, når Marcus og Martinus talte det i deres videoer, men når man kom ud i virkelighedens Nordnorge, så var det ren volapyk.

Jeg sukkede og skulle lige til at fiske den bog, jeg havde liggende i tasken, op. Jeg havde pakket "Carry On" ned – jeg var i gang med at læse den for femten-hundredende gang. Jeg var lige blevet færdig med Harry Potter serien og sad stadig og fangirlede over Malfoy, da jeg lagde mærke til, at der kom nogle piger hen til mig.

"Du er hende, der var hjemme hos Marcus og Martinus i går. Dig med det der merchandise," sagde hende, der hed Lina. Den pige, Marcus havde kysset på i går. Hende, der ikke rigtigt var hans kæreste, men som han tydeligvis havde et eller andet fysisk sammen med.

"Ja, det er mig," svarede jeg bare.

"Du holder dig fra Marcus, er det forstået?" sagde hun og løftede det ene øjenbryn.

"Hvorfor dog det?" spurgte jeg: "du er jo ikke hans kæreste, så det kan du sådan set ikke bestemme!"

"Endnu!" advarede hun: "jeg er ikke hans kæreste endnu!"

"Hun er bare hans bolleven," lød det bag fra mig, og jeg snurrede rundt og stirrede ind i øjnene på en pige med langt sort hår og helt isblå øjne: "du skal ikke tage dig af hende. Hun tror bare, hun er noget, fordi hun knalder Marcus Gunnarsen."

Linas mund trak sig sammen til en tynd streg, og hun drejede om på hælen og gik igen med sine onde håndlangere bag sig.

"Beklager, at du skulle udsættes for det," sagde pigen: "jeg hedder i øvrigt Benedikte."

"Vil du ikke sætte dig?" spurgte jeg og håbede på, at hun i det mindste ville være venligere end de andre. Hun satte sig hurtigt og gav mig et stort smil.

"Lina opfører sig, som om hun ejer det hele. En rigtig dronning," sagde Benedikte.

"Hun er vel nærmere Den Onde Stedmor," kommenterede jeg, og så spruttede vi af grin. Måske havde jeg fået mig en ny veninde? 

-----------------------------------

MC EJNAR WUHU!! 

JUl' DET COOL er og vil altid være min ultimative yndlings julesang. Der er ingen jul i min verden uden den! 

Hvad er jeres yndlings julesang? 

Skriv det i kommentaren! <3 

Glem ikke at stemme - det er gratis! ;)) 

Og glædelig 3. december!

- Mathilde <3

Snowflakes ft Marcus og Martinus og JRBell (Julekalender) | ✔Where stories live. Discover now