-7-

1.6K 124 3
                                    

KEYİFLİ OKUMALAR

'Yitirmeli ne varsa,
Başlamalı yeniden.'

♣️♣️♣️♣️




-Ne?

Sanem'in söylediklerine karşın dudaklarım şaşkınlıkla aralandı.Olumlu anlamda kafasını sallarken ince ve uzun kaşlarını çattı.Yanımdan gelen onaylamazca ses tonuna karşın sesimi çıkaramadım.

-Ona böyle bir haberi bu şekilde veremezsiniz!

İğneleyeci ses tonu ile bakışlarımı Rana Hanıma çevirdim.Sanem'in öldürücü bakışları bir anda onu bulduğunda Rana Hanımdan hazzetmediğini geçtiğimiz altı günde oldukça iyi anlamıştım.
Hastaneden çıktıktan sonra yine Murat'ın evine gelmiştim.Ayaz başkomiserin söylediği gibi olmuş o günün sabahına Rana Hanımı tam olarak karşımda bulmuştum.Her gün aynı saatte eve gelip burada korkularımı(!) yenmeye çalışıyorduk.Artık bazı şeylerden emin olmuştum.Bir, ben eskisi gibi değildim iki, Rana Hanım gerçekten sorunlarımı dinliyor olsa bile bana yardımcı olamacağını düşünüyordum.Çok iyi bir psikolog olabilirdi ama konu bu değildi.Konu bendim ve onu istemiyordum.
Çünkü o yine ve yeniden olduğu gibi işin sadece hastalık bölümüne odaklanmış ve bana yol göstermekten çok eldeki yöntemlerden gitmeyi tercih ediyordu.Sanem bakışlarını bana çevirdiğinde sabır dileniyormuş gibi bir hali vardı.

-Az sonra Baran Amirim gelecek ve konu hakkında daha detaylı bilgi verecek sana.

-Baran mı gelecek?

Rana Hanımın merak dolu sesi dişlerimi sıkmama sebep oldu.Ayaz başkomiseri neden bu kadar çok merak ettiği hakkında hiçbir fikrim yoktu.Hatta konuştuğumuz süreçlerde konu dışı olarak bana onu sorması da başka bir konuydu.Ellerim karıncalanıyor, boğazım kuruyordu.O hastanedeki son konuşmamızdan sonra Ayaz başkomiseri bir daha görmemiştim.Yanımda gün boyunca Sanem oluyor, Akın komiserde akşamları sadece bir saatliğine uğrayıp tekrar Sanem ile beraber ayrılıyorlardı.Onlardan hemen sonra da Murat geliyordu ve bana yalnızlığımı hissettirmiyordu.

Koluma sarılan parmaklar daldığım yerden silkinmemi sağladığında Sanem'in beni çekiştirmesine izin verdim.Ona alışmıştım ve artık bana dokunması sorun teşkil etmiyordu.

-Allahım sen bana sabır ver!

Yanımda homurdanarak yürürken Rana Hanıma daha fazla tahammül edemeyeceğinden dolayı beni koridora doğru sürüklediğine emin oldum.Tam karşıma geçtiğinde sisli bir geceyi aratmayacağından emin olduğum gözlerimi ona çevirdim.Çünkü bana anlattıklarından sonra tam olarak düşüncelerim her şeyi görünmez kılınmış gibiydi.

-Onunla kim konuştu?

Dudaklarımdan bilinçsizce dökülen soruya karşın kendime engel olamadım.Derin bir nefes aldığımda ellerim yumruk haline geldi.Belki şimdi o herif yanımda olsa onu sağ bırakmaz bana yıllar önce yaptıklarını ona ödetmek adına her şeyi yapardım ama daha önemli bir şey vardı.

Cevaplanması gereken sorular.

-Baran Amirim.

Ağırca gözlerimi kırpıştırdığımda duyduğum isim susmamı sağladı.O gerçekten çok zeki bir adamdı ve her şeyi olduğu gibi değil de farklı şekillerde değerlendirerek katili bulmak için elinden gelenin fazlasını yapıyordu.Sanem yavaşça ısırmaktan dolayı beyaza dönen alt dudağını dişlerinin arasından serbest bıraktı.

-Bu arada bu bilgiyi sana vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama yine bir ceset bulunmuş ve yine sana benziyor üstelik öldürdüğü kadın yabancı uyruklu.İşler gittikçe karışıyor Sıla.

BULUT SUYU Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin