22

20 3 1
                                    

"Okay meiden, we kunnen dit. We gaan onze examens goed maken en we gaan toegelaten worden tot de universiteit waar we altijd van gedroomd hebben." Hye-jin geeft beide vriendinnen een schouder klopje terwijl ze het plein oplopen. Lí Húa zucht eens diep. "Ik weet het niet hoor, ik ben bang dat ik niet goed genoeg geleerd heb en helemaal de verkeerde dingen ga doen. Toen ik nog maar net naar Korea verhuisd was en mijn eerste toets moest maken schreef ik alles in het Chinees op." Soo Yun en Hye-jin kunnen het niet laten even te lachen. "Het komt vast wel goed, maak je geen zorgen. Je bent een super slim meisje en je hebt vast wel goed geleerd. En anders heb je altijd nog je eigen kennis, je moet gewoon zorgen dat je altijd iets invult." Soo Yun glimlacht naar haar vriendin. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat je zo zou glimlachen nadat je vader naar een afkickkliniek is gegaan." merkt Hye-jin op. Soo Yun haar glimlach verdwijnt als sneeuw voor de zon. "Ik probeer daar zo min mogelijk aan te denken, als ik eerlijk ben. Maar het is beter voor ons allemaal, de tweeling is nu bij mijn tante en ik ben alleen thuis. Ik heb eindelijk een beetje rust, al moet ik toegeven dat het wel stilletjes is zonder die twee drukte makers." legt de donker harige uit. "Ik heb nu wel alle tijd gehad om goed te kunnen leren, dus ik denk dat die examens wel goed komen." de meiden zijn ondertussen stil gaan staan, alle drie kijken ze er toch nog wel een beetje tegenop om de komende uren aan hun tafeltje door te brengen terwijl ze ingewikkelde toetsvragen moeten proberen op te lossen. "Ik heb anders van Hoseok gehoord dat je gisteren nog de hele dag met Minhyuk heb doorgebracht." grijnst Lí Húa. "Dat is niet waar!" roept Soo Yun ter verdediging. "Wie was dan die geweldige, oogverblindende jongen waar je gisteren mee door de stad liep?" klinkt een stem van achter de meiden, Soo Yun draait zich om en kijkt recht in de ogen van Minhyuk die een grote grijns op zijn gezicht heeft staan. "Wat zit je ook weer vol van je zelf." Soo Yun rolt haar ogen, de jongen slaat een arm om haar schouders en trekt haar tegen zich aan, hij drukt een kus op haar haren wat het meisje toch wel laat glimlachen. "Okay ja ik heb met Minhyuk afgesproken, maar gister avond heb ik goed geleerd." geeft ze uiteindelijk toe, de andere jongens voegen zich ook bij het groepje. Hoseok gaat achter Lí Húa staan en slaat zijn armen om haar been, hij drukt een kusje op haar neus en laat vervolgens zijn kin op haar schouder rusten. Jooheon heeft zijn arm om Changkyun zijn schouder geslagen, de jongere jongen heeft zijn hand vast.

Een glimlach siert zijn lippen, het lijkt wel of hij eindelijk een soort rust heeft gevonden en zich er bij neer heeft kunnen leggen

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Een glimlach siert zijn lippen, het lijkt wel of hij eindelijk een soort rust heeft gevonden en zich er bij neer heeft kunnen leggen. Soo Yun en Lí Húa waren net zo geschokt als Hye-jin toen ze er achter kwamen dat die twee jongens een koppel waren, maar al snel werd het normaal voor ze en vinden ze het juist schattig in plaats van raar.
Kihyun drukt zijn bril iets verder op zijn neus. "Zijn jullie er allemaal klaar voor?" vragend kijkt hij het groepje rond, zijn ogen blijven hangen bij Hye-jin die tussen haar vriendinnen in staat, hij geeft haar een geruststellende glimlach die ze aanneemt door hem een glimlachje terug te sturen. "Laten we maar naar binnen gaan. Hoe eerder we dit achter de rug hebben, des te beter." Hyun-woo loopt samen met Hyungwon richting de ingang van de school, de koppeltjes volgen al snel. Als laatste blijven Kihyun en Hye-jin nog over.
"Ben je er klaar voor?" Kihyun kijkt het meisje vragend aan. "Ik denk het wel ja." mompelt ze, ze komt lichtelijk nerveus over. Kihyun pakt haar hand vast en trekt haar voorzichtig mee naar de ingang van de school. "Het komt goed Hye-jin, je weet ongetwijfeld alles te beantwoorden." de twee volgen de anderen richting hun lokaal waar een groot gedeelte van de tafeltjes als bezet zijn door hun medeleerlingen die nerveus op het laatste moment nog het een en ander door lezen.
De leraar komt het lokaal binnen met een stapel toetsen in zijn handen. "Okay iedereen, leg allemaal jullie spullen in jullie tas, het enige wat ik op jullie tafel wil zien zijn pennen en andere schrijfmaterialen. Ik deel de toetsen uit, maar let er op, jullie laten ze op de kop liggen totdat ik jullie toestemming geef ze om te draaien. Als je hem wel eerder omdraait krijg je automatisch een één. Jullie krijgen precies drie uur de tijd dit examen te maken. Eerder weg mogen jullie niet dus neem rustig de tijd voor de toets en probeer alles in te vullen. Afkijken is niet toegestaan en jullie kunnen al één punt verdienen door alleen al jullie naam op het antwoorden blad in te vullen. Stel me alsjeblieft niet teleur en verdien die punt dan ook." de man deelt ondertussen iedereen een toets en antwoordenblad uit. Als hij weer voorin de klas staat kijkt hij de klas nog even rond.
Soo Yun kijkt ook nog even de klas rond, haar ogen blijven hangen bij de zeven jongens die het afgelopen jaar haar leven en dat van haar vriendinnen enrom hebben verandert. Minhyuk draait zich naar haar om, hij schenkt haar een bemoedigende glimlach.
"Okay, de tijd gaat nu in. Veel succes met jullie toets."
Minhyuk geeft haar een knipoog voordat hij zich omdraait en aan zijn toets begint.
"Okay Soo Yun, je kan dit." fluistert het meisje tegen zichzelf waarna ze haar toets blaadje omdraait en bezig gaat met het maken van het belangrijke examen.

Innocent Love - MONSTA XDonde viven las historias. Descúbrelo ahora