Los Angeles

245 17 5
                                    

„Už sis dobalila?" Zakřičela na mě zezdola, Rachel. „Téměř. Už jenom dvě krabice, pak tvé věci a je to." Rach, se přihnala do pokoje, aby mi pomohla. Ne, že bych to sama nezvládla, ale no .... nezvládla. Tu jednu krabici, se kterou se tu posledních 15 minut babrám, mi Rachel okamžitě přerovnala a už s ní pelášila pryč z pokoje. Pitomost tohle to. No alespoň se můžu vymluvit na to, že jsem krabice nikdy nebalila. Já vím, blbá výmluva. A díky našemu skvělému nápadu trochu si před náročnou cestou do LA odpočinout je momentálně 16:30 a my nestíháme.

Máme tři řidiče. Prvním jsem já, druhý je James a poslední je, což mě v celku udivuje, David. Takže doprava by měla být bez problémů. Až do LA dorazíme, máme v plánu si koupit nový nábytek, kuchyň koupelnu a také jsme chtěly krb, ale ten je již součástí domu. Takže aspoň něco ušetříme. Já si sebou beru hlavně oblečení, které sedne nám oběma. Rachel, si zase bere svojí telku.

Konečně jsem dobalila poslední dvě krabice a naložila je do Davidova auta. Jediné auto, které tak nebylo naloženo, bylo to moje. Do něj by se měly dát Racheliiné věci. Jamesovo, bylo zhruba z půlky zaplněné nějakým dle mého zbytečným harampádím. „Jsi jistý, že chceš jet? Přece jen je to 14 hodin cesty." David, přikývl. „Jasně, že pojedu. Chci alespoň trochu odčinit ty roky, co jsme se tak nesnášely." Poplácal mě po zádech a já se musela usmát. Nikdy bych neřekla, že si jednou budu schopna s Davidem v klídku kecat. Bez urážek a křiku. Pak už nasedl do auta a odjel. Vyrazil dřív, aby nás mohl informovat o dopravě. Mamka se nabídla, že pojede, aby nebyl celou cestu v autě sám. Jak sladké. Rose, se zase připojila k Jamesovi a Rachel samozřejmě jela se mnou. Auto, které jí táta koupil, budu řídit já. Dohodly jsme se tak. Hlavně jelikož ona zařídila všechno kolem balení a trasy samotné.

Řekly jsme si prozatímní sbohem a vyrazily k Racheliinému domu pro její věci. Rose, je už předtím vynosila ven, takže nám usnadnila práci. Jak jsme očekávaly, všechno se krásně vešlo. Až na jednu pitomou krabici, kterou tak Rachel bude muset mít na klíně. Samozřejmě, že to byla ta nejmíň důležitá krabice ze všech. Krabice s vázami, nad tím jsem jen zavrtěla hlavou. „Proč vrtíš to hlavou?" - „Není to tak, že bychom si ty vázy nemohly koupit, ale nejsem si jistá, zda někdy budeme květiny vůbec potřebovat. Beztak jsou ošklivé s porovnáním s tebou." – „Klid, Pricová." Naklonila se ke mně a dala mi pusu na tvář. „Klid, je mí druhý jméno." – „Vážně? Takže tvoje celé jméno je Chloe Elizabehtklidná Pricová?" – „Ano správně!" Nad tím jsme se obě zasmály. „Neměly bychom vyrazit?" Přikývla jsem na souhlas.

Předtím než jsem nastartovala, věnovala jsem, Rachel káravý pohled. „Raději neusni, jinak bychom mohly přejet odbočku." – „Jo a ty taky neusni, chtěla bych do LA dorazit v jednom kuse." Na to jsem jen falešně zívla. A právě nastal ten moment, kdy si můžu nasadit svoje prďácký sluneční brýle, sešlápnout spojku, zařadit a dát plynový pedál na podlahu!

A tak jsme konečně vyrazily na cestu. První zajímavá cedule se objevila až na hranicích. "Právě opouštíte Oregon" Cestou jsme míjely spoustu pro nás neznámých míst. Parky, města jezera. Nic z čeho bych byla nijak zvlášť u vytržení. Naše první zastávka byla ve městě Sacramento. Kde jsme natankovaly, a Rachel skočila koupit něco k sváče. Vrátila se s několika balíčky čokolády a kolou. Což jsem s radostí přijala. Posledních několik hodin jízdy se již na cestě nic zajímavého neudálo, až když jsme z dálky uviděly záři našeho nového domova. Los Angeles.

Tak teď už jenom stačí najít náš dům. „Není to támhle ten?" Zeptala se Rachel, zatímco ukazovala na pomalu všechny domy opodál. „Ne, ten je moc přepichovej a příliš blízko centra." Rachel, sjela pohledem k papíru, na kterém byla napsána adresa. „Podívej, tady to je." Zastavila jsem na okraji cesty. „No do prdele." Měla pravdu, byl to on. Utvrdila mě v tom máma s Davidem, kteří stáli u vchodu a mávali na nás. I James spolu s, Rose už dorazily. Zajela jsem na příjezdovou cestu a zaparkovala vedle, Jamesova auta.

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat