Blbčín

327 19 3
                                    

Mohlo být něco málo po půlnoci, když jsem uslyšela zespoda hlasité bouchnutí dveří a následný mužský křik, volající mé jméno. Rach, mi ležela na hrudníku a spokojeně odfrkávala. „Přestaň kurva křičet, lidi se tady snažej spát" Promnula jsem si oči. Jestli ten kretén vzbudí Rach, tak se seberu, vtrhnu do jeho pokoje s trumpetou v ruce a začnu mu tam vyhrávat uprostřed noci. Sleduj, Davide.

Bez klepání vrazil do místnosti, nepřestávajíc křičet. Spíš to bylo něco jako šeptání a křik zároveň, ale ani to nebylo o moc lepší. „Chloe! Pojď do kuchyně." Rachel vzbudí i obyčejné šeptání. Zjistila jsem to, když mě Rachel jednou vzbudila s tím, jestli bych mohla přestat mumlat, jelikož jí to neustále budí. Nejspíš jí to zneklidňuje nebo tak něco. A stalo se – ucítila jsem, jak sebou začala ospale hýbat.

„Podívej, co jsi udělal. Vážně nech nás spát. Támhle jsou dveře." – „Co se děje?" zamumlala Rachel, stále ještě napolo spící. „Jenom můj pitomej blbčín, který si sem vtrhne uprostřed noci jako zkurvený tornádo." David, nasadil podezíravý výraz. „A kdopak je tohle?" – „To Davide, je moje přítelkyně. Ale mohl by si teď PROSÍM vypadnout z mého pokoje? Obě jsme unavené a já se s tebou nehodlám bavit, ne jenom teď, ale nikdy." Pronesla jsem rázně a znovu položila svou hlavu na polštář. „Takže tahlo je tvoje holka nebo co jako? Co takhle mít v budoucnu děti nebo svatbu. Chloe, homosexualita je jenom nemoc. Stačí chtít a dá se to vyléčit. Ty si teď hlavně musíš najít dobrého muže, který tě srovná a udělá z tebe dobrou matku." PROSÍM!!

Už jsem se chystala něco říct, ale Rachel byla rychlejší. „Do prdele to se o tom chcete bavit zrovna teď? Za prvé je několik různých způsobů, jak mít děti. Dokonce když je holka s holkou. Za druhé zjistěte si fakta, než se do někoho pustíte. I gayové můžou v Americe uzavírat sňatky. A za třetí TO MYSLÍTE, KURVA VÁŽNĚ?! Zavřete hubu o tom, že být lesbička, je nemoc, jste odpornej." – „Takovým tonem se mnou m..." David mou dívku zpražil zlověstným pohledem, ale ona pokračovala: „Je mi ukradený, že chcete, abych byla zticha. Stejně to nebude fungovat. Jediné co vám říkám jsou pravdivý fakta. Chloe, mi o vás už dřív řekla, ale vy jste mnohem horší, než jsem si myslela" Na obličeji se mi objevil ustaraný výraz. Davidovi se tenhle přístup moc nelíbil, ale Rachel měla pravdu. „Neuvěřitelné. Copak tě ve škole nenaučily slušnému chování?" – „Naučili a taky mě naučili to, že byste se k ostatním měl chovat, tak jak se oni chovají k vám. A u vás nevidím žádnou úctu ani slušnost." – „Rach, to už asi stačí." Zašeptala jsem. „Ne, Chloe to teda nestačí. Stále tady stojí a nemůže nás nechat ani v klidu vyspat, i když ví, že zítra máme školu. Pak tady na nás začne vytahovat tyhle kraviny z roku 2006 o tom, že být gay je nemoc. To je tak směšný." Vyštěkla na Davida. „Dost. Odcházím, ale zítra si musíme promluvit. Zvláště o tvojí trávě Chloe. To je důvod, proč jsem přišel." – „Oh, naštěstí. Nepřišel kvůli tomu, aby se tu s tebou vybavoval o tvých soukromých věcech, do kterých mu nic není, ale přišel ti sdělit spoustu špatných věcí o kouření marihuany." Rachel na něj ještě stihla zakřičet, než zabouchnul dveře.

„Bože, to je tvůj nevlastní otec?" – „Hella jo, bohužel. Ale ty ses do něj teda pěkně pustila." Odvětila jsem a přivinula si dívku do objetí. „Jo to teda. Vážně mě naštve, když mě kdokoli bezdůvodně vzbudí." – „Pššš, slyšíš to. Mluví s mojí mámou." Obě jsme nastražily uši a poslouchaly, o čem se společně baví. „Co myslíš tím, že to o nich víš? Jak je možné, že uznáváš jejich vzájemný vztah. Obě dvě jsou nevychované a nemají žádný respekt." – „Davide, přestaň. Tohle je život, Chloe a já nebudu svému vlastnímu dítěti bránit ve štěstí. Ba naopak budu jí v tomhle vztahu podporovat. Rachel je milá a hezká dívka a Chloe ji má vážně ráda. Nech to prosím tě být." – „Joyce jsi až příliš dobrosrdečná."

Po chvilce už konečně bylo ticho a my jsme mohly opětovně v klidu spát.

KOREKCE PROVEDENA 22.11 2020

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat