Dvě vzrušené dívky

362 16 0
                                    

Vyběhla jsem ze dveří autobusu a po dlážděném chodníku spěchala domů. Rachel skončila dřív, takže už je u mě v pokoji. Přeběhla jsem po zeleném trávníku, rozrazila dveře a vylítla schodiště. Vběhla jsem do pokoje, abych spatřila dívku sedící na okraji postele zabalenou do červené osušky. Ztuhla jsem. Batoh mi sjel po rameni a s bouchnutím dopadl na zem. Otevřeným oknem do pokoje vletěl poryv větru, který za mnou zabouchl dveře. „Ahoj zlato." Dívka se postavila a jedním elegantním pohybem rozvázala uzel, který držel ručník na jejím těle. Látka klesla k zemi. Dívka se na mě laškovně usmála. Jí ji se vzrušením svírajícím mé tělo, přejela pohledem. Už jsem nedokázala déle odolávat a vrhla jsem se na ní. Povalily jsme se na postel a já začala hladově líbat její rty pokryté třešňovou příchutí. Zatímco jsem jí dál dravě líbala, prsty jsem jí přejela po rozžhaveném těle. Pod mým dotykem se zachvěla. Nehty jsem jí zaryla do boků a odsunula jí stranou.

V rychlosti jsem ze sebe stáhla veškeré oblečení a následně si lehla do peřin vedle ní. „Sedni si." Pronesla jsem vášnivě. Dívka na mne mrkla, jakože chápe. Přesunula se po posteli a následně si obkročmo sedla nad můj obličej. Rukama se chytila za čelo postele a sklopila svou hlavu směrem ke mně. Já se laškovně usmála a jazykem jí přejela po podbřišku. Otřásla se. Ještě chvilku jsem jí provokovala jen letmými dotyky, ale nakonec jsem do ní přeci jen vnikla. Opakovaným kýváním hlavy jsem jí lízala v rozkroku. Dívka začala vzdychat. Abych se k ní lépe dostala, chytila jsem se za její stehna a trochu zvedla hlavu. Pokračovala jsem. I za takovou chvilku už byla pěkně vlhká.

Aby mi dívka usnadnila přístup, snížila vzdálenost mezi námi a zároveň začala s vlnitými pohyby po mém obličeji. Já tak složila hlavu opětovně do peřin a dál jsem používala pouze svou největší zbraň, jazyk. Její tělo bylo mokré a třáslo se. Byla už blízko. „Ahh." Hekla hlasitě. Mírně jsem se usmála. Přidala jsem na tempu a na rychlosti mých pohybů. Ona udělala to samé. „Chloe já už to nevydržím." Hlesla zoufale. Nahmatala jsem její ruku, která jí již dříve klesla na postel. Dívka mé znamení pochopila. Ještě naposledy jsem přidala na tempu. Dívka vykřikla, křečovitě se otřásla a následně se mi skácela do náruče.

Těžce dýchala a stále se ještě třásla. Mezi jejími výdechy jsem jí věnovala vášnivý polibek. „Tohle bych mohla dělat mnohem častěji." Pronesla jsem, když jsem se odtáhla. „Já teda ne." Odvětila sarkasticky a zasmála se. „Miluju tě." Hlesla po chvilce. „I já tebe."

KOREKCE PROVEDENA 29.11 2020

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat