Touha

215 16 0
                                    

Po škole jsme se, pro změnu, vydaly, k Rachel. Hlavním důvodem bylo, aby si má máma od nás trochu odpočinula a měla možnost si s Davidem udělat fajn večer. Zaslouží si to. Po těch dvou měsících.

Vzhledem k našim kručícím žaludkům, jsme byly přinucené dojít si udělat něco k snědku. Nic zdlouhavého, jenom několik sendvičů, které jsme následně odnesly do Racheliiného pokoje. Sedla jsem si mezi její nohy a záda položila na ní. Ona mě jako odpověď obejmula. Příjemné, cítit se takhle v bezpečí, obzvlášť, po tak dlouhé době. Vím, že tohle jsem řekla už tisíckrát, ale až teď si uvědomuju, jak moc mi vlastně chyběla.

Když jsme dojedly, pustily jsme si nějakej akčňák na Netflixu. Ani nevím, jak nebo, kdy jsem usnula, ale vím, že mě probrala čísi hřejivá ruka na mém nahém břiše. Nebo, alespoň na půl mě probrala. Zvláštní, copak sním? Ruka, která mi přejížděla po kůži, se po chvilce vyšplhala až k mým ňadrům. Ještě stále jsem nebyla plně probraná.

Ucítila jsem, jak mi je vytahováno tričko. Někdo mě políbil do vlasů a poté se přesunul k mým prsům a bradavkám, které mi začal dráždit. Tiše jsem zasténala a přisunula se blíž k té sobě, co seděla za mnou. Z ničeho nic se mi rozepnuly kalhoty a já ucítila, jak mi ona ruka zajela mezi nohy. Konečně jsem nabila vědomí a uvědomila si, že to je celou dobu, Rachel. „Jestli je tohle tvůj způsob, jak mě budeš odedneška probouzet, slibuju, že budu spát mnohem častěji." Zasmála jsem se. „No myslím, že je to dobrý způsob, jak probudit někoho koho miluješ." To zamumlala, Rachel do mého ucha, těsně předtím než jsem ucítila teplý dech na svém krku a to jak mi Rachel svižně stahuje triko.

Rachel sklouzla svou rukou zpátky do mých kalhotek a začala mi jí dráždit. Tím si ode mě získala několik tichých vzdychů. Nějakým způsobem se jí podařilo vniknout do mě prstem. Bez toho aniž by mi palcem přestala dráždit, začala prostředníčkem pomalu přirážet. Také se mezitím zvládla přisát na můj krk a zanechat mi tam tak spoustu cucfleků. Ze vší té slasti, kterou mi Rachel způsobovala, jsem zaryla prsty do jejích stehen. Jak jsem postupem času byla víc a víc mokrá a blížila jsem se vyvrcholení, zarývala jsem prsty, do jejích nohou silněji. Promiň, Rach. Zítra z toho asi budou slušné modřiny. Ale ještě jsem se nechtěla udělat a Rachel to moc dobře věděla.

Přehodila jsem jí přes sebe a tak jsme na okamžik byly tváří v tvář. Toho jsem využila a hluboce jí políbila. Jakmile jsem se od ní odtrhnula, sjela jsem níž a automaticky jí stáhla kalhoty i kalhotky najednou. Ještě než jsem se do ní ponořila, mrkla jsem na ní. Přestože tohle není můj styl, mám raději nějakou tu předehru, tak dneska jsem si prostě řekl "nope". Pomaloučku jsem začala lízat její chvějící se kůži. Také jsem zahlédla, jak se jí ze všeho toho potěšení, napnulo tělo. Přestala jsem. Jako blesk jsem se přesunula k jejím rtům a věnovala jí hluboký a dravý polibek. To vše bez toho aniž by můj prst opustil její lůno. Podívala se mi hluboko do očí a občas, ze vší té slasti, uhnula a to vše doprovázela hlasitým vzdycháním. Rukou mi vjela do vlasů a hned poté nás otočila.

„Nech mě to dokončit." Prohlásila, Rachel svůdně. Nevím proč, ale ton jejího hlasu to až přikazoval a to mě nažhavilo ještě víc. Přisála se mi na bradavky a jazykem mi je dráždila. Poté mi stáhla kalhoty, které jí stály v cestě, a spatřila tak vlhko, které mi již předtím mezi nohama vytvořila. Rachel, se na mě drze usmála a poté mě začala svými prsty uspokojovat. Pootevřela jsem ústa a vydala ze sebe hlasité vzdychnutí. Tak nějak se mi ulevilo, když už konečně byla spokojená a s drážděním přestala. Stáhla mi kalhotky a konečně tak uviděla výsledek svého snažení. Přiblížila se k ní a jemně mi jí políbila. Na okamžik, který pro mě byl jak milion let, se zastavila, pohlédla mi hluboce do očí. Než jsem však stihla cokoliv říct, vnikla do mě svým hladovým jazykem. Hlasitě jsem vzdychla, zajela jí rukou do vlasů, které jsem jí držela, aby jí nelezly do obličeje. Rachel, neváhala a zapojila rovnou dva prsty, kterými do mě taktéž vnikla a začala přirážet. To, že mě ani na setinu vteřiny nepřestala lízat, sát a ani přirážet mě dohánělo k šílenství. Tohle jsem nemohla dlouho vydržet. A taky že nevydržela. Po chvilce už té slasti a uspokojení bylo příliš a přesto, že ve mě stále byla prsty i jazykem, jsem to napětí pustila ven. Tělo se mi otřáslo a já se několikrát zhluboka nadechla.

Dívka, se ladnými pohyby, vrátila zpět nahoru a nechala mě ochutnat samu sebe z jejích prstů. Chtěla jsem jí její laskavost vrátit, ale ona mě nenechala a namísto toho se ke mně přitulila.

„Myslím, že mi bohatě stačí to, že jsem se s tebou mohla opětovně milovat. A mě si necháme na příště, platí?" – „Platí. Víš, že tě fakt zkurveně moc miluju?" – „Vím. Já tebe taky, lásko." Odvětila tiše.

KOREKCE PROVEDENA 12.12 2020

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat