Pomsta

339 19 0
                                    

Rozrazily jsme dveře do mého pokoje a obě padly s plnými břichy na postel. „Ufff. To bodlo." Odfrkla si má dívka a posadila se. Já zamumlala do polštáře: „Ach jo. Proč se o mě snaží starat. Není to můj otec a nikdy nebude. Namísto toho mě, teda spíš nás akorát shazuje." Dívka si přelezla a obkročmo si sedla na můj zadek. „Prostě se uvolni." Pronesla a začala mi pomalu masírovat krk a ramena. „Hmm. Fajn." Zavrněla jsem jako kočka a užívala si její masáže. Rachel své dotyky směřovala k mým lopatkám a bokům. Po chvilce jsem ucítila, jak mi zajela rukama pod tričko. Několikrát přejela přes lem mé podprsenky a dál pokračovala v masírování mého krku. „Je ti jasné že mi to tričko můžeš klidně sundat." Zahuhňala jsem do polštáře. Rachel rozuměla a tričko mi stáhla přes hlavu.

Díky její masáži se mi začaly pomalounku zavírat oči. Probral mě až její dech na mém krku. „Co když ti chci sundat i podprsenku? A tvoje kalhoty a kalhotky?" zašeptala do mého ucha a začala mi dávat polibky na krk. Její hlas mě vzrušil natolik, že jsem se musela kousnout do rtu. „To zní skvěle." Pohlédla jsem na ní a dodala: „Ale zapomněla jsi, že je čas pro mou pomstu!" Přetočila jsem se a současně jí tak ze sebe shodila do měkoučkých peřin. Než se stihla vzpamatovat, obkročmo jsem si sedla na její břicho a zaklínila jí tak pod sebou. Během několika dalších vteřin jsem jí stáhla košili a podprsenku. Přiblížila jsem hlavu k jejímu krku a začala sát její hedvábnou kůži. Jakmile jsem, na místě, zanechala svou značku, přesunula jsem se k jejím hladovějícím rtům. Tiše zasténala do našeho polibku. Po chvilce jsem sjela na její pravou bradavku a opatrně jí skousla. Dívka se otřásla. Rukam mi vjela do vlasů a několika rychlými pohyby mi tam vytvořila ptačí hnízdo. Nevěnovala jsem tomu však větší pozornost a přesunula se znovu o něco níž. Dostala jsem se na úroveň jejího pupíku, který jsem několikrát obkroužila jazykem. Ucítila jsem, jak se jí, od všeho toho vzrušení, otřáslo tělo. Jako odpověď jsem jí z ní rychle stáhla džíny.

Byla jsem překvapená, jak moc za takovou chvilku zvlhla. Prsty jsem jí přejela po jejím lůnu a vrátila se k jejím lahodným rtům. Dívka se znovu zachvěla. Začaly jsme se líbat. Naše jazyky se proplétaly mezi sebou. Dalo se říct, že jsme zápasily o nadvládu. Rozhodla jsem se maličko podvádět. Během našeho dravého líbání jsem si udělal cestu k jejímu mokrému místečku. Zalapala po dechu, jak nečekala můj dotek. Začala jsem přes její rozkrok kroužit rukou. Dívka zavřela oči a zalapala po dechu. Tak moc jsem jí chtěla. Náš polibek skončil a já jí okamžitě stáhla kalhotky. Ať tenhle zbytečný kousek látky zmizí.

Darovala jsem jí poslední zlomyslný pohled, než do ní vnikla jazykem. Zabořila prsty do matrace a zasténala mnohem víc nahlas než předtím. Zapojila jsem i dva prsty, kterými jsem do ní taktéž vnikla. Po chvilce se mi podařilo sehrát své prsty a můj jazyk do jednoho rytmu. Místností se rozléhalo její opakované vzdychání. Byla jen otázka času, než se dostane do vyvrcholení. „D-do prdele, Chloe! Jo!" slyšela jsem jí zakřičet mezi vzdychy. Usmála jsem se nad tím, že se jí to tak líbí. Nechtěla jsem přerušit její orgasmus a tak jsem zrychlila své přirážení a pohyb svého jazyka. „Kurva!" zavzdychala a křečovitě sebou otřásla. Její lesklé tělo se svíjelo v perfektní agónii potěšení. Věnovala jsem jejímu lůnu poslední polibek a následně se přesunula, k jejím rtům Byla stále ještě v šoku z toho, co jsem jí udělala. Její kůže byla stále zpocená. Chvěla se.

„Do prdele. Vážně to se svým jazykem umíš." Zasmála se mezi sípavými nádechy. „A já už můžu říct, že vím, jak chutnáš. Vlastně bych tě mohla mít k snídani každý den." Zavtipkovala jsem. „To si nechám líbit." Odvětila a vtiskla mi děkovný polibek. Bože, jak já tu holku miluju. I přesto, že bylo teprve něco málo po poledni, rozhodly jsme se, si na chvilku zchrupnout. Obě jsme to po tomhle potřebovaly.

KOREKCE PROVEDENA 23.11 2020

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat