Netflix...

252 12 0
                                    

Zrovna jsem si balila poslední drobnosti, když tu se ozvalo zaklepání. Byla to máma. „To už zase odjíždíš?" – „Yup, když teď Rachel nemusí příští týden do školy tak zůstanu u ní. Její táta jede na nějakou schůzku a její mamka se celý den potlouká někde s kamarádkami. Prý jí vidí jen zřídka no a tak jsem si říkala, že by se tý holce hodila trocha společnosti." Vysvětlila jsem jí. „Jasné to to mi nevadí, ale jenom nedělejte žádné hlouposti. A i když Rachel do školy nepůjde tak ty jo, jasné?" Pronesla přísně. „Jo jasná věc, mami." Nic dalšího jí na srdci neleželo, takže mě nechala si dobalit a následně vypadnout. Naskočila jsem na skejt, do uší si strčila sluchátka a pustila si nějakou muziku. Zrovna mi hrála píseň Fly od kapely Bloodwitch. Zatraceně dobrej song. Tiše jsem si opakovala text, který zpěvačka zpívala.

Let me hear your voice to bring me down
I'm waiting for your lips to bring me round
My life's shame and sorrow falling back
Lead me from my head down underground

Lying down until my soul turned flat
Feel the magic break inside me now

Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh
Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh


Fly
Fly
Fly
Fly

Lift me to the stars and take me
Fill my soul with light, my heart with fire
The sky longs to see the sun go down
To be among the stars 'til dawn comes back

Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh
Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

Fly
Fly
Fly
Fly

Když jsem dorazila na místo, klasicky jsem, si svůj skate, opřela o zeď, vedle vchodových dveří a zazvonila. Tentokrát mi otevřel James. „Ahoj, Chloe. Jen pojď dovnitř, Rachel je u sebe v pokoji. Vy děti máte vážně štěstí. Dostat jako trest týden volna by se mi taky zamlouvalo. Mimochodem ten kluk, Eliot? Kdo to vlastně je?" Ve zkratce, jsem Jamesovi vysvětlila celý příběh. To jak se snažil být mi oporou, když jsem nikoho jiného neměla a jak se na mě snažil udělat tah. „Hádám, že si to asi trochu zasloužil. Slyšel jsem něco o tom, jak mluvil o Rachel a jak se jí pokusil obvinit. Neuvěřitelný." – „Pravda." – „No budu si muset jít zabalit na zítřejší cestu tak už běž. Uvidíme se později." Přikývla jsem a už jsem si to štrádovala nahoru po schodech za svou dívenkou.

Jako slušně vychovaná dáma jsem zaklepala. „Pojď dál!" Otevřela jsem dveře a ona mě přivítala se zklamaným výrazem ve tváři. „Co se děje?" – „Máš na sobě oblečení." Jako vážně? Vlezla jsem k ní do postele a hravě jí uhodila do ramene. „Vážně děkuju, že si mě ve škole, tak ztrapnila." – „Aw, promiň. Bylo ti to tak moc nepříjemné?" Zavrtěla jsem hlavou „Nope, jenom si z tebe dělám prdel. Ale..." – „Ale?" – „Musíš za to zaplatit!" Zakřičela jsem, skočila na ní a začala jí hrozně moc lochtat. Okamžitě se mě pokusila ze sebe setřást. Marně. Mezitím se mi podařilo jí sednout na břicho a zaklínit jí tak pod sebou. „C-Chloe ne, přestaň." Zakoktala během svého nepřestávajícího smíchu a kroucení. Po mnoha marných pokusech dostat se z mého sevření, jsem jí chytila ruce, dala jí je nad hlavu a podívala se na ní. Musela jsem jí chvíli obdivovat. Její nádherné oříškové oči, její hnědé vlasy, její růžové rty, zkrátka ji. Odfoukla jsem jí z obličeje pramínek vlasů. „Jsi nádherná, víš to?" – „Stejně jako ty." Naklonila jsem se a podělila se s ní o vášnivý polibek.

„Tak nějaké plány?" Optala jsem se a slezla z ní. „Yup, dojdu udělat popkorn a ty mezitím zapni Netflix a najdi něco, na co budeme koukat." Jako vtip jsem zasalutovala. „Provedu!" Projížděla jsem její knihovnu, když se mé oči zastavily na docela zajímavém seriálu. Rachel vstoupila s obrovskou mísou plnou popkornu. Předala mi onu mísu a posadila se vedle mě. „Na co koukáme?" – „Uh, Orphan Black. Slyšela jsem, že tam jsou lesbičky. Jinak nemám, tucha o co tam kráčí." – „Ty jsi tak klišovitá, Chloe." Uchechtla se Rachel. Já jen pokrčila rameny. „No, i když to já taky. Tak to pusť." Rachel se ke mně přitulila. Hezky hřála a tak jsem si jí přitáhla ještě blíž. „Musím říct, že je to vskutku zajímavé, ale kde jsou ty lesbičky?" zeptala se mě Rachel hned po třetí epizodě. Tahle holka... „Nemám sebemenší tušení." Náhle jsem ucítila, jak mi Rachel líbá krk. Podívala jsem se na ní a povytáhla jsem obočí. „Myslím, že mě něco napadlo." Zaznělo od, Rachel laškovným tónem.

KOREKCE PROVEDENA 7.12 2020

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat