Tetování

279 14 4
                                    

K téhle kapitole snad není vhodnější song než Rose Tattoo :D

- Corwi Rave -

Nemůžu uvěřit, že to vážně dělám. Dnes a tady. Stejně tak nemůžu věřit, že nechám Rachel za mě zaplatit. Plán, se kterým přišla, naštěstí na jejího tátu zafungoval a ona tak dostala potřebný obnos. Cítím se trochu blbě, když ji nechám platit za tetování na celou ruku. Ale ona na tom trvá. A když jsem se pokoušela opakovaně cokoli namítnout, pokaždé mě odbyla.

Tak a jsme tady, v tetovacím salonu po dalším nudném dni ve škole. „Jsi nervózní?" slyšela jsem Rachel říct, když mě šťouchla do ramene. „Nope. Jenom se stále cítím blbě, že tě nechám za sebe zaplatit." – „Awh, no tak. Není důvod, proč by ses měla cítit blbě." – „Pfft." Odfrkla jsem si a rozrazila dveře do salónu.

Po chvilce čekání v čekárně, stylizované do motorkářského stylu, se ve dveřích objevil tatér. „Omlouvám se, zrovna mi přišly nový barvy. Zvedly jsme se a přistoupily ke stolu. „Tak co pro vás mohu udělat, dámy?" – „Včera jsem sem volala. Máme termín na jméno Amberová. Měly by to být dvě tetování." Řekla mu. „Ano vidím. Vaše motivy jsem připravil už včera večer. Tak kdo chce jít první?" zeptal se nás. „Myslím, že tady ta mladá slečna." Pronesla Rachel se smíchem. Věnovala jsem jí zlostný pohled. Tak trochu jsem doufala, že půjde první ona. „Nejdřív budu potřebovat vaše doklady." Těžce jsem polkla. Zaskočila mě Rachel, která vytáhla z kapsy dvě kartičky a položila je na stůl. Chlapík přikývl a řekl. „Tak dobrá. Tady jsou motivy." Předal každé z nás několik kreseb. Moje byly velmi podobné, ale vždy se našlo několik menších detailů, které se lišily. Rozhodla jsem se pro řídký svazek růží, s červenou stužkou a lebkou. „Dobrá tak teď mě prosím následujte. Kvůli bezpečnosti musíte jít sama." Přikývla jsem a než jsem vešla dovnitř, políbila jsem Rachel.

Posadila jsem se do křesla a chlapík si šel vedle připravit strojek a barvy. Nervozita na mě začala dopadat, ale i tak jsem na sobě nedala nic znát. „Tak připravená?" optal se, když se po chvilce vrátil. Přikývla jsem na souhlas a on se pustil do obkreslování motivu. Když obrys dodělal, nažhavil si strojek a dal se do skutečné práce. Ihned jak se jehla dotkla, mé kůže zaťala jsem zuby bolestí. Sakra. Bolí to víc, než jsem čekala. Trvalo to snad dobrý tři hodiny, než byl hotov. Tatér mi ruku obalil do fólie a dodal: „Hotovo. Normálně by to bylo, na dvakrát, ale vy jste to vydržela. To je obdivu hodné. Folii si na tom nechte aspoň do večera. Pak si to namažte krémem, napíšu vám který. Taky s tím nechoďte moc na sluníčko a pouze sprchovat." Odhodlala jsem se podívat. I přes folii vypadalo tetování skvěle. Chlápek mi ještě dal nějaké papíry s instrukcemi a pak jsem vyšla ven. „Pro vás to bude $400." Rachel se vytrhla z transu, do kterého se dostala během čekání. „Můžete nejdřív udělat i to moje. Zaplatím za nás obě potom." Přikývl. Páni 400 babek.

Nejdříve se Rachel podívala na mě a pak i na moje tetování. Uculila se na mě. Zvedla se a mířila si to přímo ke mně. Když procházela kolem mé maličkosti, naklonila se přímo k mému uchu a zašeptala: „Zkurveně sexy." To bylo jediné, co řekla předtím, než odešla dozadu za tatérem. Teď je zase řada na mě, abych počkala. Nevím, jak dlouho to trvalo mě, ale byla jsem celkem překvapená, když Rachel zhruba po 40 minutách vyšla ven. „Tak dohromady to dělá $650." Rachel vytáhla z kapsy peněženku a zaplatila mu. „Díky, na viděnou." Řekl. My jsme přikývly, poděkovaly mu za dobře odvedenou práci a odešly jsme.

„Dobrá, můžu se teď na něco zeptat. Jak jsi to sakra udělala s našimi doklady." – „Mám svoje vlastní způsoby." Zamrkala na mě. Takže on vážně uvěřil našim falešným dokladům. Sakra. „No nechme to být. Teď mi ukaž tvoje. Ještě jsem ho neměla šanci vidět." – „Až doma. Myslím, že to bude lepší bez té folie." – „To je pravda." Přitakala jsem jí a pokračovala v chůzi. Během cesty domů jsme se ještě stavily v obchodě, abychom si koupily krém a nějakou sváču. Pak jsme si to namířily rovnou ke mně do pokoje. Doma stejně nikdo nebyl. Naštěstí. Folii jsem si sundala jako první. Barvy byly mnohem výraznější, než jsem si myslela. Vypadá to úžasně. „Za tohle bych zaplatila kdykoli a cokoli. Barva je úžasná stejně jako motiv. Vážně ti sluší. A taky je to hella sexy. Jaká škoda, že si nemůžu šáhnout." Řekla, rychlostí blesku se přesunula k mému krku. Dala jsem ruce před sebe a zabránila jí tak dostat své rty k mému krku. „Správně, ale dost mého. Chci vidět tvoje!" Rachel se neochotně vrátila a stáhla folii, abych měla šanci vidět její tetování. Bylo nádherné. Byl to kmenový drak, který se táhl kolem jejího lýtka. „Do prdele. Líp sis vybrat nemohla. Zasmála se, ale přikývla. „Je vážně parádní. A taky ti sekne."

„Víš ty co. Mám docela chuť podívat se na Dívku s dračím tetováním. Nemám páru, odkud se to vzalo" pokrčila jsem rameny. Rachel, jen zavrtěla hlavou a usmála se, sledujíc, jak jsem pustila film. Dobře, že jsme si přinesly sváču.

KOREKCE PROVEDENA 25.11 2020

Life is Strange - Blue Angel [AmberPrice]Kde žijí příběhy. Začni objevovat