44. BÖLÜM

26.8K 873 156
                                    

Merhabalar, yeni bölümü ekleyip kaçıyorum arkadaşlar:))))) Gece geç saatlere kadar yorumlarınıza dönme şansım yok ama ilk fırsatta cevaplayacağım. Hepinize secgiler))))))

Bölüm Sevgili Asiya'ya gidiyor:))))) Sana söylemiştim canım, niye senin için olduğunu anlarsın:)))))) Öpüldün kocaman:)

O gün doktor, Rüya ile ilgili son incelemenin ertesi gün yapılacağı haberini vermiştir Kerem ve Zeynep’e.

-Şu ana kadar her şey yolunda gitti. Rüya iyi görünüyor. Yarın son bir kez testler yapacağız. Transplantasyonun başarılı olup olmadığını bu testler artık bize kesin olarak söyleyecek. 

-Yani, her şey yolundaysa…

-Evet, Zeynep Hanım; her şey yolundaysa Rüya’yı yarın evinize götürebilirsiniz. Rüya’nın bu gece son kez bizim misafirimiz olarak burada kalacağını umalım.

Aldıkları bu haber onları hem heyecandan deliye döndürmüş hem de korkutmuştur. Zeynep, tam en son noktaya geldiklerinde bir aksilik yaşanmasından ölesiye korkmaktadır.

Zeynep, Sevim Hanım’a telefon edip gelişmeleri aktarmak için odadan çıkar. Döndüğünde Kerem’in kızını kucağına almış ve koltuğa oturmuş olduğunu görür. Kapıya yaslanıp onları izlemeye başlar. Kerem, onun geldiğinin farkında değildir. Rüya ile konuşmaktadır.

-Meleğim, bu gece buradaki son gecen. Yarın yine evimizde yine yatağında yatıyor olacaksın. Bu kapıdan kucağımda seninle çıktığımda hayattaki en şanslı adam olduğumu bilerek bir kez daha Tanrı’ya şükredeceğim. 

Seni ilk gördüğümde, bana ilk baktığında sana söz verdim ben. Seni hep koruyup kollayacağıma söz verdim. Ama bizi bir daha bu kadar korkutma meleğim! Bizi bir daha sınama ne olur!

Her gece annene sarılırken onun acısını söküp yüreğime alıyorum. Her sabah senin yüzünü gördüğümde hayatta olmamın tek amacının siz olduğuna bir defa daha inanıyorum.

Ne olur meleğim, sana bir daha hiçbir şey olmasın. Annenin de benim de sensizliğe bir an bile tahammülümüz yok. Sen çok seviliyorsun kızım, hep çok sevileceksin.

Ne olursa olsun, sana bir şey olmasına izin vermeyeceğim ben! Kimse senin kalbini kırmayacak, kimse canını acıtmayacak, hiç kimse gözündeki bir damla yaşın sebebi olmayacak! 

Sen hep böyle gül olur mu bebeğim? Sadece gül! Ben sadece sizin, annenin ve senin yüzleriniz güldüğünde rahat nefes alabiliyorum.

Siz benim hayatımdaki en güzel armağanlarsınız. İkinize de aşığım ben, bebeğim!

Gelen tıkırtıya bakmak için başını çevirince kapıya dayanmış onları izleyen Zeynep’i görür, Kerem. Gülerek

-Bizi mi dinliyorsun sen?

-Evet, beni kızıma mı çekiştiriyorsun diye kontrol ediyorum.

-Bilmediğin ne söyleyebilirim ki?

Yanakları kızarır Zeynep’in. Az önce duydukları yüreğinde kıpırtılara sebep olmuştur. Gidip onlara sarılmamak için kendini zor tutmuştur. Buruk bir tebessümle

-Rüya çok şanslı.

-O nerden çıktı şimdi?

-Ona âşık bir babası var. Ben, hiç yaşamadım bunu, öyle garip geliyor ki!

-Niye kıskanıyorsun ki? Senin de sana âşık bir kocan var.

Zeynep, bir kez daha yutkunur. Kerem sağlı sollu gelmeye devam etmektedir. İşi şakaya vurmaktan başka çaresi yoktur.

BENİ Geceye TESLİM ETMEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin