26-NERDE KALMIŞTIK?-

1.3K 32 0
                                    

Kaldığımız yerin birazcık ilersinden devam...

Sevda diyor ki;

Biliyorum herkes çok şaşkın. Biz de, en azından ben, böyle olmasını istemezdim. Ama o Yağız var ya o Yağız! Beni deli ediyordu. Bir insan bu kadar katlanilamaz olamaz ya. Şu kafanızdaki Harika, Havalı, Mümemmel Yağız profilini bir silin ilk önce. Ya resmen beyaz atletle mangal yakan adamlara döndü. Hayır aşağıladığımdan değil de ay o Yağız ya.

Biz Kosta Rika'ya taşındık çok mutluyuz margarita içiyorum vik vik vik konuşuyordum ya ben, nazar ettiniz kız vallahi billahi 2 ay sonra memleketim de memleketim demeye başladı bu ayı.

Ya diyorum burada olmak hem bizim için hem de Yekta için en iyisi olacak, ama yok ailesini özlüyormus, lahmacunu özlüyormuş canı kokoreç çekiyormuş kurban olsunmuş şalgama.

Bok yiyesice.

Ya bakın beni bilirsiniz dünyanın en harika eşiyim, anlayışlıyım, duyarlıyım, empati kurabiliyorum kısacası mükemmelim. Dedim ki tamam bebeğim, gidelim. Demez olaydım dilim kopsun.

Geldik ve Izmir'e yerleştik. Taşınma 1 ay falan sürdü. Ama adamda para bok, hiiiiç kısmadı paradan eşya falan her seyi yeniledik e bu da benim işime geldi. Taşımakmış kolilemekmiş falan hiç uğraşamazdık zaten.

Buraya kadar pek bir sıkıntı yok gibi değil mi ama var. Beni bi kenara fırlattı resmen. Yekta da Yekta. Hayır kendi oğlumu bana sevdirmiyor, benimle kendisi de ilgilenmiyor. Aynı evin içinde kanki gibi takılıyoruz. Canı çıkasıca.

İzmire geldiğimizden beri hovarda oldu. Eve geç gelmeler, saç baş dağınık falan filan. Soruyorum nerdesin diye "ŞİRKETTEYDİM AŞKIM" vik vik vik. Siz inandınız mı? Ben inanmadım şahsen.

En son bunun kıyafetlerini stalklarken ceketinde sarı saç buldum. Tabi ki sesimi çıkarmadım ve Müşbela teyzeyi kolundan tuttuğum gibi büyü yaptırmaya gittim.

Büyüyü yapan adam elime bi şişe verdi, bunu yemeğine kat dedi. Sanırım biraz fazla katmışım. Sonuç olarak Yağız'ın midesi yıkandı. E ne yapayım ama ya? Gözlerini oymaktan daha iyi bir şey yapmışım bence.

Ama Yağız gün geçtikçe ilgisizleşti. E hani aşıktı? Ölüyordu bitiyordu yaşayamazdı bensiz! Ölümsüzlüğü buldu galiba pezevenk!

Ya dedim aslan yürekli Sevoyum ben. Gittim adliyeye, bastım parayı ulan sen misin bana bunları yaşatan, kendimi de iyice gaza getirdim. Tuttum avukatı.

Boşanıyoruz

YÜRÜYEN TAKIM ELBİSE (BİR TÜRLÜ KITAP OLMUYOR)Место, где живут истории. Откройте их для себя