Karakterler

14.6K 368 16
                                    

Yağız TAN; 26 yaşında, küçük yaşta büyük işler başarmış bir iş adamı. Tabii görünen yüzü öyle. Kendisi karanlık tarafta da çok büyük işler başarmış, büyük küçük herkesin önünde diz çökeceği kadar kudretli birisi olmuştur. Şimdiye kadar kimseye karşı sevgi, şefkat, endişe gibi şeyler hissetmedigi için bir kalbi olduğundan bile şüphelilerdir. Bunu o seçmemişti, o duyguları hissedeceğini birisi karşısına çıkmamıştı, Sevda ile tanışan kadar.

Sevda KARASU; 22 yaşında, 4 yaşında ailesi tarafından anneannesine bırakılmış, 16 yaşında anneannesini kaybetmiştir. Anneannesinin bütün mirası ona kalmış ama o ihtiyacı dışında bir kuruşa dahi el surmemistir. Anneannesinden kalan şeyler onun bir ömür geçirmesine yetecek maddi desteği ona sağlıyordu ama o meslek sahibi olmak istiyordu. Şimdiye kadar hiçbir erkekle ciddi ilişkisi olmamıştı, bunu istememisti. Sevmemisti, aşık olmamıştı, Yağız ile tanışana kadar.

Ada GÜRSOY; lise 1. Sınıfta Sevda ile tanışmış, cok yakin arkadaş olmuşlardır. Ada babasını daha 3 yaşındayken kaybetmiştir. Ne kadar annesi yanında olsa da ilgilenmedigi için Sevda'yı kendine çok yakın görmüştür. Sevdadan 1 yaş büyük olmasına rağmen daha çocukça hareker ettiği için Sevda ona bir nevi ablalık yapmıştır.

Haluk GENÇ; Namı diğer 'Hulk'. Ada'nın sevgilisi. Lise sonda tanışmışlardi. Evlilik kararı almalarına rağmen ne Ada ne de o bir adım atıyordu. 24 yaşında olmasına rağmen Ada gibi o da çocuksu hareketler sergiliyordu. Ama Ada ve Sevda'ya karşı çok korumaciydi. Sevda'yi kardeşten dahi öte görüyordu. Sevda da ona abisi gibi davranıyordu.

Uygar TAN; 23 yaşında. Abisi gibi o da sirket işlerine gömüldüğü için kendi hayatını boşlamıştır.

Hira TAN; 20 yaşında. İki tane abisi olmasına rağmen üstüne üstlük abileri mafya olmasına rağmen onları hiç sallamayan tek insan. Hayat kısa, kuşlar uçuyor olarak yaşıyor. Belki bu rahatlığının diğer sebebi ise annesinin Uygar ve Yağız ile aynı kişi olmamasıdır. Her ne kadar bunu kabullenmek istemese de Yağız ve Uygar onu pek de kardeşlerim gibi görmüyorlar..

YÜRÜYEN TAKIM ELBİSE (BİR TÜRLÜ KITAP OLMUYOR)Where stories live. Discover now