7. Bölüm

12.9K 700 25
                                    

''Çıktığında kapıda bekle, seni almaya geleceğim.'' Diye bagirdigimda bir saniye kadar yerinde durdu ama sonra koşmaya devam etti.

*

Yağız'ı görmek, daha da önemlisi onun da benimle aynı rüyayı gördüğünü öğrenmek sınava odaklanmam konusunda hiç yardımcı olmuyordu.

İşte bu yüzden erkeklerden ve onlarla birlikte gelen stresten uzak durmuştum. Yağız'ı görünce gerçekten çok fazla heyecanlanmıştım, bu hiç de beklediğim birşey değildi ama sevinmiştim de.

Rüyamdan sonra yıkılmıştım. Tamam ona aşık falan değildim ama gerçekten çok güzel şeyler hissetmistim. Ben bunları düşünürken sınavın bittiğini belirten sesler duymuştum hemen bir kaç soru daha cevapladım ve kağıtları verdim. Her ne kadar odaklanamasam da sınavım iyi geçmişti.

Dışarı çıktığımda Yağız'ın dediği gibi beni almaya geldiğini gördüm. Nereye gidecektik? Daha da önemlisi neden biryere gidecektik?

Beni gördüğünde arabadan indi ve yaklaşmaya başladı. Nasıl olsa gidiyordum yanına, ne gerek vardı gelmesine.

''Merhaba''

''Merhaba''

''Sınavın nasıl geçti?'' 'Tüm sınav boyunca seni düşündüm bu yüzden sınava odaklanip pek birşey yapamadım ama yine de kalmam' demeyecektim tabii. Yağız gülüp,

''Kalmaman iyi birşey ama beni düşünmen de hoşuma gitti'' dedi. Al işte ya hep şu kitaplarda ve filmlerde sesli düşünen kızlara sinir olur, söver sayardım ama insan farkında olmuyormuş demekki..

''Hadi gel seni götürmek istediğim biryer var'' Yağız hevesli görünüyordu. Ya sen mafyasin. Ne bu bayramda şiir okuyacak 1. Sınıf çocukları gibi heyecanlanmalar? Elimi tutmalar falan? Elimi tutmalar mı? Bir elimde ki eline, bir gözümde ki gözüne baktım. Hani bir umut utanır da elini çeker diye.

Birşey demeye de korkuyordum açıkçası. İçimden ne kadar rahat konuşsam ve cesur olsam da rüyamdaki ben kadar cesur değildim. Hem rüyamda sarhoştum normal değil mi?

*

Arabadan indiğimiz de sahil de olduğumuzu gördüm. Demirlere halatlar yardımı ile tutturulan bir sürü tekne, bot ve yat vardı. İçlerinden bir tanesi tanıdık geldiğinde ''yok gari ebesinin donu'' diye düşünsem de korkmustum. Ya rüyamda ki gibi denize açılırsa ve yakıt biterse?

''Merak etme yakıtı dolu, şarjım var.'' Dediğinde sesli bir cevap vermemiş olmama rağmen içimden muhabbet ediyordum. Aklımı okuyor olabilme ihtimalini düşündüm.

''Aklını falan okumuyorum'' dediğinde iyice şaşırmış ve tedirgin olmuştum. Sonra aklıma gelen şeyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü; yoksa bu adam bir cadı mıydı? Düşüncelerimi bölen kahkahasi oldu. Aynı hatırladığım gibiydi, daha doğrusu rüyamda ki gibi.

''Rüyamda daha zeki bir kızdın.'' Diyip gülmeye devam etti. Takım elbisesinin ceketini geriye doğru iteklemis, sol eli belinde, başını hafif one eğmiş ve o mükemmel dişleri ile gülüyordu.

Eğer benim öyle güzel dişlerim olsaydı yanaklarımı mandalla kulağıma tutturup gezerdim. Neyi ima ettiğini de anlamamıştım ya, neyse. Tekneye bindiğimiz de rahat birşeyler giymek için kamaraya ineceğini söyledi ama geri geldiğinde pek giyinmiş gibi değildi. Altında gri kapri şort üzerinde de gri kolsuz kopusonlu vardı ve fermuarı da çekmemişti ama din var iman var.

Ben de üzerimdekilerden iyice rahatsız olmaya başlamıştım. Rüyamda bir kız kardeşi vardı.

''Gerçekten kız kardeşin var mı?'' Dediğimde kisaca 'hayir' dedi. İşte rüya patlak vermeye başlamıştı.

''Peki ben böyle mi duracağım ya en azından evden birşeyler alsaydik. Bu elbiseyle durmak ne kadar zor biliy...''

''Çok konuşuyorsun.'' Dediğinde sinirden kızarmıştım.

''Çok konuştuğum için mi burdayım yani?'' Dedigimde bu sefer o kızarmıştı.

''Aşağıda kıyafetler var git istediğini giy.'' Kimin kiyafetleriydi acaba?

*

Kıyafetler dolaba yerleştirilmiş hepsi etiketleriyle duruyordu ve hepsi benim bedenime göreydi. Bu şaşırmama sebep olmuştu. Kot şort ve yazılı beyaz kolsuz bulüz gitmiştim ve kutuda duran botları giydim. Eee ne demiş atalarımız 'yemek buldun ye, dayak buldun kaç'.

Yukarı çıktığımda karadan bayagi uzaklaşmış olmamız ile beraber hava da kararmaya başlamıştı.

''Kıyafetler kimindi?'' Diye sordum merakıma engel olmayarak. Sorumla beraber yukarı çıktığımı fark etmiş kıyafetlerimi incelemiş ve yüzüme bakabilmişti.

''Gelecekteki eşimin.'' Dediğinde gülmeme engel olamadım.

''Ama hepsi aynı beden? Gelecekteki eşinin bedenini nereden biliyorsun?'' Dedigimde bu sefer o güldü ve bana yaklaşmaya başladı. Sonunda dibima kadar gelmişti ve bana bakıyordu.

''Bak gelecekteki eşimin bedenini biliyormuşum demekki.'' Dediğinde yine anlamadığımı belli eden bir şekilde baktım. ''E baksana üzerine tam olmuş.'' Dediğinde gözlerim mümkünmüş gibi daha fazla açıldı. Ne yani gelecekteki eşinin ben olduğumu mu ima etmeye çalışmıştı, hayır çalışmamış resmen söylemişti.

7. Bölümü yazmak insanlık için küçük benim için büyük bir adım arkadaşlar hani alkışım. Bu kitap tutacak ben inanıyorum. Umarım beğeniyorsunuzdur.

+5 görülme ve +2 vote de yeni bölüm gelir.

Öpüldünüüüz

YÜRÜYEN TAKIM ELBİSE (BİR TÜRLÜ KITAP OLMUYOR)Where stories live. Discover now