RÖPORTAJ -okumanızı öneriyorum-

7.6K 275 9
                                    

Merhaba Yağız.

Merhaba.

Sana birkaç soru sormak istiyoruz.

Sorun

Gerçek Yağız'ın nasıl birisi olduğunu merak ediyorlar, ne söylemek istersin?

Gerçek olamayan Yağız da mı varmış? Nerde lan o yavşak!

Hahaha sakin ol, mecazi anlamda söylemiştik.

Önce söyleyesene be kızım sinir ediyorsun. Alp bize iki çay kap gel. Sinirlendim. Herneyse ben, yani sizin deyiminiz ile 'gerçek' Yağız gördüğünüz, okuduğunuz, üzere tam bir afet ve sinir küpüyüm. Aslında çok da iyi bir insan olduguma inanıyorum ama sinirli olmalıyım.

Ama Sevda'ya karşı sinirli halini neredeyse hiç göremedik? Aşk böceği gibisin.

Ne demek lan aşk böceği. Siktirin gidin yapmıyorum röportaj falan!

Pekâlâ üzgünüm. Sadece son bir soru sormak istiyorum. Sevda'yı bize nasıl anlatırsın? Bir kaç cümle yeterli.

Tek kelimeyle 'o benim hayatım' hahahahaha. Pekala komik değildi ama ben mafya olduğum için gülmeniz lazım. Ve ciddi olursam, Sevda her ne kadar normal gibi gözükse de içinde çok şey biriktirmis, yaşça büyümüş bir bedene sıkışmış küçük bir kız. Onun içinde gördüğüm kız çocuğuydu peşinde koştuğum. Rüyamda gördüğümden daha farklı birisiydi. Rüyamda ki kadar cesur değildi. Ne kadar belli etmemeye çalışsa da bana diklenmemeye çalışıyor, benden korkuyor. Benden korksun istiyorum, yalan değil. Ama bana olan korkusu asla sevgisini ezmesin. Çünkü o zaman ezilen sadece onun sevgisi olmaz, ezilen ben olurum, ona karşılıksız armağan ettiğim kalbim olur. Ve inanin bana, sevgisi asla ezilmeyecek.

Vaay, bu gerçekten harikaydı. Buradan Sevda'ya söylemek istediğin birşey var mı?

Seni seviyorum Sevda'm.

*

Merhaba Sevda.

Sevo diyebilirsin.

Pekâlâ Sevo, sana birkaç soru sormak istiyoruz.

Dinliyorum.

Öncelikle ailen hakkında bildiğin ve düşündüğün şeyleri öğrenmek istiyoruz tabii senin için sakıncası yoksa.

Yok kız ne sakıncası. Annemin ismi Sevde babamın ismi Kubilaymış. Resimlerini gördüm ama çok eski. Aileden hiç kimse ile irtibata girmiyorlar. Neden kaçtılar bilmiyorum ama önemli olmasa gitmezlerdi, hadi beni geçtim ailelerini bırakmazlardı. Onlar hakkında birsey hatırlamıyorum. Yani en azından birşey hariç. Anneme nereye gidiyorsunuz demiştim. Annem de ağlayarak beni bırakmadığını söylemiş ve geleceğine dair söz vermişti. Babam ise aynı annem gibi ağlayarak bana sarılmış ve hiç bir şeye yenilmememi ne olursa olsun güçlü kalmamı istediğini söylemişti. Bunlar gerçekten oldu mu yoksa tamamen hayal ürünü mü bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey onlardan nefret etmemek için bu hatıraya tutunmam.

Ağlıyor musun Sevo?

Yok kız bu kez degisiklik olsun diye gözümden işiyorum.

Babanın sözünü tutmuş gibisin?

Elimden geldiği kadar işte.

Peki, Yağız'ı bize anlatsan?

O, mafya olduğunu iddia eden bir minnoş gibi. Şimdiye kadar teknede olanlar haricinde saçma bir hareketini görmedim. Ondan korkuyorum. Ne kadar minnoş gözükse de sinirlenince kedi gibi tırnaklarını çıkartacağından eminim. Ve doğruyu söylemek gerekirse onun diğer yarım olduğunu düşünüyorum ama bu kadar çabuk fark edecek kadar zeki birisi olmamam kuşkuya düşmeme sebep oluyor. Yağız en az bir arizona kertenkelesi kadar mükemmel.

Peki ona söylemek istediğin birsey var mı?

Yağız bizi diskoya götür! Ahahahaha!

Arkadaşlar belki beğenmez ve okumadan geçersiniz ama gerçekten hoşuma giderek yazdım. Sizleri seviyorum :)

YÜRÜYEN TAKIM ELBİSE (BİR TÜRLÜ KITAP OLMUYOR)Where stories live. Discover now