Fugind de Destin

33K 997 50
                                    

Primul volum din Seria,,Parfumul trecutului"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Primul volum din Seria
,,Parfumul trecutului"

      Fugind de destin ai o singură destinație: locul în care a început totul. Te întorci în locul în care s-au scris primele cuvinte ale poveștii, căutând un final. Un final de la care ai multe așteptări, sperând ca măcar o dată viața să îți zâmbească. Să își arate strălucitorul zâmbet ce să te anunțe că ai ajuns pe făgașul bun. Că în sfârșit, după atâta amar de vreme, poți închide ochii, gândindu-te că ceea ce s-a întâmplat în trecut sunt doar niște amintiri date uitării. Că ai putut șterge cu buretele trecutul, creându-ți alte amintiri, o altă viață. Dar ce se întâmplă când totul merge într-o altă direcție, iar planurile sale nu mai coincid?

     Un trecut sub semnul întrebării și cinci ani ascunși de ochii tuturor sunt doar o parte din lucrurile ce definesc viața Amadorei Rizzo, o italiancă de douăzeci și trei de ani, reântoarsă în orașul natal după cinci ani de absență. Sosirea sa în frumosul Palermo a fost una ascunsă, știind de aceasta doar prietena sa, Carlotta. Timp de cinci ani a stat ascunsă sub un alt nume, într-un alt colț al lumii, încercând să o ia de la capăt. Dar nu a ieșit așa cum și-a dorit, văzându-se nevoită să se întoarcă în orașul natal. Nici aici lucrurile nu decurg mai bine, ajungând în pragul disperării în încercarea căutării unui loc de muncă.

     Măștile ascund, de cele mai multe ori, secrete, însă după căderea acestora, ceea ce ai dorit cu atât de multă vehemență să rămână ascuns reușește să își facă loc printre frânturile realității și îți cuprinde rând pe rând întreaga viață. 

     Fără să se lase condus de sentimente, Alessandro Claudio Moretti a continuat să poarte aceeași mască, în ciuda celor întâmplate. Fiind capul celei mai cunoscute familii din Italia, păstrează aparențele, nelăsând să se arate vreo clipă mișcat de lucrurile petrecute în jurul său. O dorință arzătoare i-a ars trupul zi de zi și nu a încetat nicio clipă să-i mistuie corpul, însă momentul în care aceasta se împlinește este fatidic pentru amândoi.

     Destinul coordonează totul, oricât ar încerca o persoană să se opună în fața puterii acestuia, iar consecințele survenite sunt devastatoare. Iar astfel, fără să ia în calcul ceea ce soarta le scrisese, ajung prinși între secretele trecutului și intrigile prezentului, dar vor reuși oare să reaprindă flacăra ascunsă a inimii?

19.06.2018 © All rights reserved to Daniellejdc

——————————————————

Mulțumesc lui astriiddx
pentru superbul banner!

Mulțumesc lui astriiddxpentru superbul banner!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Fugind de destin - FINALIZATĂUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum