15

34.9K 1.1K 631
                                    

Şuraya da Maçin'i bırakayım:

Şuraya da Maçin'i bırakayım:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi okumalar!
🌹

"Ekim, sana bir şey söyleyeceğim." Kafasını bana çevirdiğinde nefesimi kesen gözlerinin etkisinde kalmamak için gözlerimi kırpıştırdım. "Sanırım bana çok fena aşık oldun."

Ekim'den:

Gözlerini kocaman açıp dudaklarına heyecanlı bir gülümsemeyle elini yanağıma koyduğunda dikkatlice onu izledim.

Kafamın içindeki, aramızda dünden itibaren on üçe çıkan yaş farkını bağıran sesi durdurmakta zorluk çekiyordum.

Ona dokunmak bir yana, konuşurken bile kelimelerimi cımbızla seçiyordum. Çünkü, otuz yaşında koca adamın tekiydim, bir bar işletiyordum ve yemediğim bok kalmamıştı. Karşımdaki kişi daha 17 yaşında küçük bir kızdı ve ben duygularımı köreltemiyordum. Ama sorun şu ki, kendimi iğrenç biri gibi hissetmiyordum. Sadece, işte, normal şartlarda asla yapmayacağım bir şeyi yapıp küçük bir kıza aşık olmuştum ve bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yoktu.

"Sakalların bayağı sertmiş." Söylediği şeye karşılık gülüp kafamı geriye attım. Onunla temas halinde olmayı sevsem de açık alandaydık ve bize dönen gözleri görmeye dayanabileceğimi sanmıyordum. "Evli olmaman çok tuhaf, farkında mısın?" Yüzümü incelemeye devam ederken sordu.

"Neden?"

"Yani ben aşağı yukarı senin yaşlarında olsaydım sana nikahı basardım." Güldüğümde o da duraksayıp güldü. "Tabi daha iyi olmuş böylesi, seneye evlenelim mi?" Ciddi surat ifadesi kaşlarımı çatmama neden olurken o istifini bozmadan devam etti. "Sadece bir öneri tabii, iyi olur diye..."

"Sen ciddi ciddi benimle evlenmeyi düşünüyorsun yani?" Gülümseyip başını olumlu anlamda salladı.

"Niye düşünmeyeyim? Zekisin, iyi birisin, düşüncelisin ve bayağı bir yakışıklısın." Ben kıkırdarken o da gülüp yanıma daha da yaklaştı.

"Eğer seneye kadar fikrini değiştirmezsen düşünürüz." Söylediğime karşılık tek kaşını kaldırdığında sırıtttım. Gözleri ben her dudağımla ilgili bir faaliyette bulunduğumda olduğu gibi dudaklarıma kayarken kahkaha atma isteğimi bastırmaya çalıştım. Bu kadar çabuk dikkatinin dağılıyor olması beni aşırı keyiflendiriyordu.

"Düşün bakalım." Başını geriye atıp gözlerini kapattı. Dış görünüşü çok sıradandı ve bu beni çok fazla korkutuyordu. Yani dışardan bakan biri güzel ya da çirkin demezdi. Onu öne çıkaracak bir güzelliğe sahip değildi. 1.70 boylarında zayıfça bir kızdı ve neredeyse tanıdığım her kız böyleydi. Bu da demek oluyordu ki onun gençliği ve güzelliği değildi beni ona bağlayan. Daha derin bir şeydi ve bu normalde iyi bir şey olsa da, aramızdaki 13 yaş çok da iyi bir şey olmadığını gösteriyordu.

Asla kendimi yaşlı hissetmemiştim, hiçbir anlamda. Ama Güneş o kadar gençti ki, kendimi yetersiz hissediyordum.

Aslında, bir ilişkimiz olsa anlaşabilir miydik emin değildim.

Underage | Daddy IssuesWhere stories live. Discover now