12

36.6K 1.2K 498
                                    

Medyada Maçin Ve Güneş var. Güneş'i ben hep böyle hayal etmiştim ama hayal gücüne bıraktığım için fiziksel görünüşü hakkında kitapta hiç bilgi vermedim. Ama Maçin'e Cole cuk oturmadı mı sizce de ödwmdmspdks
Son olarak Ekim'i de buraya bırakıp gidiyorum:

 Ama Maçin'e Cole cuk oturmadı mı sizce de ödwmdmspdksSon olarak Ekim'i de buraya bırakıp gidiyorum:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İyi okumalar!
***

"Onu ben sokmadım. Benim için gelmiş." Ekim soğuk bakışlarıyla bana döndüğünde, Maçin'in haklı olduğunu anlamıştım. Bugünden sonra eskisi gibi olma ihtimalimiz kalmamıştı.
***

"Yani Ekim hakkında bir şeyler öğrenmek için benden yardım istiyorsun?" Okan'ın sorduğu soruya karşılık omuz silktim.

"Drama istemiyorum." Tek ayağımın üzerine verdiğim ağırlığımı dengeleyip omuzlarımı dikleştirdim. Okan pek uzun boylu biri değildi, neredeyse aynı boya geliyorduk. "Söyleyecek misin söylemeyecek misin?" Kendinden emin bir şekilde sırıttı.

"Bana ne vaad ediyorsun, ufaklık?" Ufaklık kelimesini, altını çize çize söylemesi üzerine hafifçe gerileyerek aramızdaki mesafeyi açtım.

"Söyleyeceğin tek şey kızın kim olduğu." Okan umursamazca omuz silkip arkasını döndüğünde, onu durdurmak için bir şey yapmam gerektiğinin farkındaydım. "Tamam, ne istiyorsun?"

Kızın kim olduğu benim için çok önemliydi, ve ben bunu ne olursa olsun öğrenecektim. Ekim'in kim olduğunu öğrenmem için ilk şart buydu.

"Benim için küçük bir kuryelik yapacaksın, ve ben de sana istediğin bilgiyi ayrıntılı olarak vereceğim." Söylediği şeyle kaşlarımı çattım.

"Ne kuryeliği?" Sinsice gülümsedi ve bakışlarını üzerimde gezdirip saçımdaki kurdela şeklindeki küçük tokaya dikkatlice baktı.

"Kurdele diyebiliriz." Anlamaz bir şekilde kaşlarımı çattığımda cebinden telefonunu çıkarıp bana uzattı. "Numaranı kaydet, gece uyuma."

"Nede-"

"Kuryeliği gece yapacaksın. Sana mesaj attığımda istediğim yere gelirsin."

"Ne kuryeliği olduğunu söyle."

"Kurdele dedim. İstediğin bilgi senin için bu kadar önemliyse, bir yerden bir yere kurdele götürmek de bu kadar zor olmamalı."
***

"Sonuç olarak, Sarp'la ilişkimiz pek iyiye gitmiyor." Cemre anlatacaklarınj bitirmiş gibi bana baktığında sıkkınlıkla derin bir nefes verdim.

Gerçekten, tüm sorunumun sevgilimle aramın pek iyi olmaması için verebileceğim çok şey vardı.

"Düzeleceğini biliyorsun." Omuz silkti.

"Aslında, bilmiyorum. Sanki-" Cemre'yi susturan telefonuna gelen bildirim sesiydi. Eline alıp gülümsedi. "Sarp'tan, buluşmak istiyor."

Lütfen gitme lütfen gitme lütfen gitme lütfen gitme.

Underage | Daddy IssuesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin