0

123K 2.1K 838
                                    

17.09.2018'den gelen düzenleme: Başladığınız tarihi yazın 💕

Uyarı: Kitapta daddykink yok, sadece daddy issuesten ibaret. İyi okumalar 🌹
✨✨✨
Parmaklarımı tekrar tekrar saydım.

Onların on tane olduğundan emin olmak istemem benim suçum değildi. Özellikle herkesi çift görmeye başlayacağım kadar çok içmişken.

Ayaklarımı sürüyerek kulübün çıkışına yürümeye çalıştım. Ama çıkış uzaktı ve topuklu ayakkabılar sürekli bileğimi burkmama yol açıyordu. Boğazıma kadar gelen kusma isteğini yatıştırıp ağzıma gelen tatla yüzümü buruşturdum. Buraya birlikte geldiğim Cemre'nin hangi cehennemde olduğunu bilmiyordum ve şu durumda umrumda da değildi aslında.

Yürüyebilmek amacıyla eğilip topuklu ayakkabılarımı çıkardım ve kaybetmemek amacıyla elime aldım. Kalabalığı yararak, kırmızı led ışıklarla parlayan çıkış yazısına yürümeye çalışıyordum. Ayaklarım sonunda oraya kadar yürümeyi başardığında kendimi sesli bir şekilde kutladım.

"Helal olsun kız sana! Esaslı kızsın!" Bunları söyleyip kahkaha atarak kulüpten çıktım ve içki kokusunun hafifçe bulaşmış olduğu dar sokakta, duvarla sevişerek yürümeye başladım.

Açıkcası nereye gittiğimi bilmiyordum, ama bir taksi bulursam Cemre'lerin evini tarif edene kadar uyumadan durabilirim diye düşünüyordum. Yani, umarım öyle olurdu.

Bileğimde hissettiğim baskı ve kulaklarıma dolan kahkahayla refleks olarak gözlerimi yumdum ve tepki veremediğim için sırtımın duvarla buluşmasına izin verdim. Topuklu ayakkabılarım elimden düşüp yerle buluşurken gözlerimi açtım. İki adam... Hayır hayır bir adam. Eğer ikizi yoksa bir adam vardı karşımda. Bileklerimi sıkıca sarmıştı elleri ve eğleniyor gibi bir yüz ifadesi takınmıştı. Bense daha çok kusacak gibiydim.

"Daha gece yeni başlıyor güzelim, nereye?" Dili ağzına dolanarak söyledikleriyle istemsiz olarak kahkaha attım.

"Gidip..." Tekrar boğazıma kadar gelen kusma hissiyle yüzümü buruşturdum. "Gidip kendini sik." Kelimelerim kafamın yerinde olmamasından dolayı kayıyordu ama ana fikri anlamasını umuyordum.

"Seni küçük-" bileğimdeki baskı yok olurken beni taşıyanın o adam olduğunu fark ettim çünkü bedenim hızla yeri boylamıştı. Ne olduğunu anlamıyordum, sadece uyumak istiyordum ve bu yüzden olduğum yere kıvrıldım. Bir sokak köşesine.

"Burada ne işin var? Uyuyor musun?" Yabancı bir ses kulaklarıma doluyordu ama tepki veremeyecek kadar mayışmıştım artık. Sesin sahibinin beni kucakladığını hissettiğimde son enerjimle omuzlarını yumruklamaya başladım.

"Sana kendini sikmeni söylemiştim!" Dilim ağzıma dolanırken, güçlü bir kahkaha duydum.

"Aslında, onu bana söylemediğine eminim."

Underage | Daddy IssuesWhere stories live. Discover now