43 - Emanet

9.2K 661 219
                                    

Herkese Yazardan Merhaba💚

Uzun bir geçiş bölümüne başlamadan önce izah etmem gereken bir konu var. Bu kurgumun adını bulmak için yoğun bir beyin fırtınası yaptığımız MrsLavinya ve biveradegilim le Rüyada Saklı adını ilk bulduğumuzda hikayenin gidişatına uygun olduğunu düşünmüştük. Şimdi bakıyorum da, iyi ki bu başlığı seçmişiz..

Hikayenin özetinde yazan; "Wattpad'de bu ad ile yazılan ilk ve tek orijinal kurgudur." ibaresini ekleme sebebim ise hikayemin başlığının bire bir aynısı bir hikayeyle karşılaşmam. İlk gördüğümde şahsen sinirlendim, sonrasında da kırıldım.

Bu kadar orijinal bir başlığı bulmak bile bir kaç günümüzü almıştı çünkü. Neyse bu konuyu da açılışa ekleyip, sizin ile düşüncemi paylaşmak istedim.


Bir önceki bölümde söz verdiğim gibi bu bölümün ithafı MoonLight_1913 'e gidiyor😍😍😍

🌙

Salonda dört insan ve iki kedi ile birlikte oturarak, yaşam bu sessizlikle ne kadar daha sürebilir onu hesaplıyorduk sanırım.

Yanımda oturan Aktanın gözleri Melodi ile Ertan arasında gezerken, Ertanın başı yere eğilmiş, suçlu bir çocuk gibi halının üzerindeki desenlerini inceliyordu.

Çünkü salona döndüğümüz anda Aktan o sevecen halinden saniyeler içinde sıyrılıp, yeniden delirmiş haline dönmüştü. Gerçek manada dayak yemese de Aktanın sivri dili ve yılan zehri damlayan kelimeleri ile Ertan baya hırpalanmıştı.

Melodi ise sürüp giden sessiz savaşın içinde gözlerini bana dikmiş, ayağını sallayarak olası durumu tartıyordu. Aktan ile aramızda olan durumun çoktan farkına varmış. Sadece aklında dönüp duran ne zaman ve nasıl olduğu soruları gözlerinden okunurcasına beni ablukası almıştı. Yakalayacağı en küçük anda ise, bana bu sorularını sormaya başlayacağına hiç şüphem yoktu.

Sessiz konuşmamızı bölen Artemisten çıkan uzun ve sevimli bir mırıldanmaydı. Aktanın kasılan çenesine dudaklarımı ısırarak baktım.

"Lunayı kısırlaştırdın mı sen?" dedi kahverengi gözlerini yerde mutlulukla oynayan kedilerimizden bana doğru çevirip

Dudaklarım gerilip, yüzümde tatlı bir gülümseme oluşturarak "Hayır." diye mırıldandım.

Aktan ise bu cevabım üzerine "Çok güzel. Bende Artemis'i yapmadım. Ayırsak mı onları yoksa ben kedinin gırtlağına çökeceğim." diye homurdandı.

Ertan ve Melodi gülümsemelerini saklamak istercesine başlarını başka yönlere çevirirken, ben "Saçmalama istersen Aktan." diye homurdandım.

"Ayrıca kızışma dönemleri değil. Sadece birbirlerini gördükleri için mutlular ve oyun oynuyorlar." dedim halının üzerinde dönüp duran kedilerimize bakıp

Aktan ise "Ben anlamam kızım. Çek kedini." dedi sinirle

Gözlerimi devirip, ayağa kalktığım anda Aktan ve Ertan gözlerini hızla bana çevirdi. İki erkeğe kısa bir süre baktıktan sonra "Melodi ben yemek hazırlayacağım. Bana yardım eder misin?" dedim arkadaşıma bakıp

Melodi ise omuz silkip "Olur tatlım." diye kaygısız bir şekilde ayağa fırladı. Tabi onun bu halinin ne anlama geldiğinden haberi olmayan Ertan ise "İstersen ben de yardım edeyim ha Yelda?" dedi şeker bir surat ifadesiyle

Rüyada SaklıWhere stories live. Discover now