36. Bölüm Alıntı

7.3K 489 2
                                    

Herkese Merhaba. Gelecek bölüm için bir minik alıntı paylaşıyorum içimden geldi😏

Ayrıca alıntı ve hikayeler için duyurularıma da profildeki İnstagram linkinden ulaşabilirsiniz. Bence takip etmelisiniz😘

Ayrıca Rüyada Saklıyı yazarken dinlediğim müziklerin Spotify listesine de duyurularda ki linkten ulaşabilirsiniz.

Cuma günü görüşürüz💚

Keşke minik bir ışık hüzmesi, onun keskin fakat bir o kadar da gözüme narin gelen yüzünü aydınlatsa da kirpiklerinin, kaç tane olduğunu sayabilseydim. Bu dakikalarda ise içimdeki her bir zerre huzur tanesi anın keyfini çıkarıyordu.

Verdiği her nefes yüzümde görünmez bir sis gibi dağılırken, kalbinin ahenkli vuruşları dakik bir saat gibi zihnimde yankılanıyordu.

Aktan yerinde hafifçe kıpırdanıp sıcak bedenini biraz daha bana doğru yanaştırdı. Dudaklarından fısıltıyla çıkan fakat kulaklarımda büyük bir zelzeleye neden olan sesi içimde yankılandı.

“Acaba bu gerçek mühür nasıl olacak? Neler hissedeceğiz?” diye fısıldadı.

Yastık ile yanağım arasına yaslanmış ellerimden bir tanesini çekip, hafifçe gün yüzüne çıkmaya ant içmiş sakallarının üzerinde turladım. Aktan bu minik dokunuşumla derin bir nefes alırken ben sorusuna ithafen

“Hiç bir fikrim yok ama sanırım sen beni bu koruma, kollama görevini daha ileri seviyeye taşıyacaksın.” diyerek hafifçe kıkırdadım.

Parmaklarımın altındaki tende dokunmasam farkına bile varamayacağım bir kıpırdama olunca Aktanın hafifçe gülümsediğini anladım. Sonra sesimi temizleyip, ciddileşerek “Birbirimizi hissedeceğiz büyük ihtimalle. Bu şimdi ki hislerimizin daha keskin hali olacak gibi hissediyorum.” diye mırıldandım.

Aktan derin bir nefes alıp belimdeki kolunu kasarak beni bedenine bastırdı. Yüzüm göğsüne yapıştığında buram buram kokusu yüzünden, ağzımdan minik bir inleme kaçtı. “Her ne olursa yanında olacağım. Korkmanı gerektirecek bir durum yok. Hislerimizin artması benim açımdan baya iyi bir durum.” dedi.

Yüzünü eğip saçlarımın içine dağılan nefesiyle “Neler düşündüğünü hislerinden çıkarabileceğim.” diye fısıldadı tok sesiyle. Bedenimden soğuk bir titreme geçerken, şuan aklımdan geçenleri tahmin edemediği için şükretmeye başladım. Çünkü bu ne benim için ne de onun için iyi olamayacak bir noktayla sonlanabilirdi.

Rüyada SaklıWhere stories live. Discover now