6--Kızlar Gecesi--

9.6K 467 12
                                    

Selam :) Medya da Berk ve Doğa' nın evi var. İyi Okumalar :))

-------------------------------------

"Kapat şunu Yağmur"

Gizemler adasına yolculuk filmini izledikten sonra Yağmur'un istekleri üzerine korku filmi açmıştık ama korku filminden çok uzaktaydı ve iğrençti. Piskopat adamın teki önüne gelen insanı öldürüp duruyordu. Kopan kafaları izlemektense korkunç ruhları görmeyi yeğlerdim. En azından o filmlerin başları mutlu bir aileyle falan başlıyordu bunun gibi kopan adam kafasıyla değil!

"Hayır ya ne güzel izliyoruz işte" Öykü ile yüzümüze kapattığımız yastığı indirerek ortamızdaki yağmura baktık sonrada aynı anda yastıkları kafasına geçirdik.

"Ya tabi çok güzel izliyoruz" diyen Öykü'ye başımı sallıyarak katıldım.

"Bir saattir ölen insanları izliyoruz Yağmur kusucam böyle giderse" dedim ama dinleyen yoktu.

"Susun ya izleyemiyorum"

"Kapa_"

"O ses neydi?" Öykü'nün ve kapıdan gelen ses yüzünden cümlem yarıda kaldı.

"Doğa baksana bi" diyen öyküye öldürücü bakışlarımı attım.

"Niye ben git sen bak"

"Ev senin evin hemde kapıya daha yakınsın"

"Allah Allah işine gelince senin malın benim malım diyorsun ama"

"Ne ala_" kapıdan gelen başka sesle Öykü'nün cümlesi kesildi. Ardından kapının yavaş yavaş açılması ile birbirimize sokulduk.

"Yağmur senin izlettiğin filmin de, senin de, sana uyan aklımın da "

"Ölmeden önce söylediğin sözler ne kadar güzelmiş Doğacım" alayla konuşan Yağmur'un kafasına geçirecektim ama kapıdan gelen sesle irkildim.

"Sıra sizde" filmdeki adamın sesini duyunca çığlığı basmamız bir oldu. Yatağın üstünden inip bayoya doğru koştuk. Ne güzel saklanma yeri değil mi?

Bayonun kapısını kapatırken Berk'lerin odasının boş olduğunu görünce kapıyı kapatmak yerine sonuna kadar açtım. Kızların gitme demesine aldırış etmeden odaya girip yarım açılmış kapıyı tamamen açtım ve lambayıda açıp bağırmaya başladım.

"Siz nasıl bir piskopatsınız ya? Ne kadar korktuk haberiniz var mı?" Berk'e vurmaya başladım. Beni engelleyen yoktu çünkü gülmekten yerlere yığılmış durumdalardı. Arada Mert ve Umut'a da vurmayı unutmadım tabi. O sırada kızlarda yanıma grlmişti.

Umut'a sonkez vurdum.

"Sizi sevgililerinize bırakıyorum onlar halleder"

Berk'e döndüğümde toparlanmış ayağa kalkmıştı ama ben dururmuyum? Yataktan yastık alıp Yağmur'a döndüm.

"Yağmurcum ikinci yastık savaşını ilan etmeye ne dersin?" Eline başka yastık alıp havaya kaldırdı.

"Savaş başlasın derim" Öykü de eline yastık alınca erkekler neye uğradığını şaşırmıştı. Çünkü bütün gücümüzle kafalarına vuruyorduk.

Berk'in kafasına vururken bir anda elimde ki yastık benim kafama çarpmaya başladı. Yastık kafama bir kez daha çarpınca geri çekildim.

"Ne kadar korktuk farkında mısın? Bir de haklı gibi bana mı vuruyorsun?" Diyince pes eder sandım ama öküz herzaman öküzdür 'evet' diyip yastığı bana doğru fırlattı. Arkamı dönüp çığlığı da basıp eğildim. Yastıkta beni sıyırıp yatağın üstüne düştü. Önüme dönüp Berk'e baktım.

"Iska" diye bağırdım ve Yağmur'lara bakınca bağırmaya devam ettim." Cidden mi? İki dakika önce ölümümüze sebep oluyorlardı ve siz onlara sarılıyormusunuz?"

Öykü Umut'un göğsünden başını kaldırıp bana baktı.

"Hey korktuk tamam mı? Sana sarılan yok diye kıskanma" diyip dil çıkardı. Bende dil çıkarıp yatağa oturdum. Berk patlamış mısır tabağını alıp yanıma oturunca "napıyosun sen" der gibi baktım. O ise aldırmadan konuşmaya başladı.

"Filmin geri kalanını bizimle izlemeye ne dersiniz? Başını zaten camdan izledik" ayağı kalkıp filmi kapattım.

"Hayır deriz çünkü bu filmi izlemeyeceğiz"

"Tamam ozaman başka film açın" bilgisayarda başka film aramaya koyulmuştum ama Yağmur bilgisayarı kapadı.

"Ne yapıyorsun gerizekalı" dedim ama görmezden geldi.

"Film izlemeyelim şişe çevirmece oynayalım" diyen Yağmura tip tip baktım ama sonra ki bakışım şaşkınlıktı. Tek sebebi ise Yağmur'un bilgisayarın yanındaki şişeyi alırken kulağıma 'bakalım Berk senden hoşlanıyormuymuş?' demesiydi.

"Herkes yere otursun" diye bağıran Yağmur'un yanına oturdum çünkü usulsüz bir soru sorarsa ağzını kapayacaktım.

Herkes yere oturunca Yağmur şişeyi çevirdi. Şişe Umut ve Mert' in önünde durdu. Mert, Umut'un sormasını beklemeden cesaretlilik dedi.

"Kızlar nasıl çığlık attı taklitlerini yap" demesi ile Öykü'nün Umut'a vurması bir oldu.

"Hadi ama dostum o cırtlak sesleri nasıl çıkaracağım" demesiyle bu seferde Yağmur'un Mert'e vurması bir oldu.

"Tamam ozaman git su getir susadım"

"Olum harbi malsınız oynamıyorum ben film seçicem. Sizede film bulana kadar müsade bulduktan sonra oyununuzu bozucam" ayağa kalkıp devam ettim " tabi buna oyun denirse" Yağmur'un dil çıkarmasına aldırış etmeden bilgisayarı açtım ve saldalyeye oturup açılmasını bekledim. Bu sırada şişenin Yağmur ve Berk' in önünde durmaması için dua ediyordum.

En sonunda bir aksiyon filminde karar kılıp filmi açtım. Küçük ayarlamalar yaptıktan sonra artık oyunu bozmaya hazırdım. Arkamı dönüp ellerimi şaklattım.

"Evet arkadaşlar oyun bitmiştir."

"Bir dakika Doğa" Yağmur Berk'e dönüp devam etti "Doğruluk mu? Cesaretlilik mi?" Ah geç kalmışım. Eğer filmin 1.sini mi yoksa 2.sini mi açsam diye okadar düşünmeseydim oyunu daha önce bozabilirdim.

"Cesaretlilik" Berk' in sesiyle kendime kızmayı bırakıp Yağmur'a döndüm. Doğruluk demediği için yüzünü asmıştı ama bana bakıp birden gülümsemeye başladı. Ah bu bakıştan nefret ediyorum.

"1 hafta sonraki 9'lara hoşgeldin balosun'da eşin yoktur umarım ki varsada umrumda değil çünkü o baloya Doğa ile gidiyorsun."

"Neden ben ya?" Aklıma anlaşma gelince ani çıkışım karşısında Yağmur gayet sakindi.

"Çünkü senle eş olmak cesaretlilik ister" dedikten sonra gülmeye başladı.

"Çok komik"

"Evet komik" dedikten sonra Berk'e döndü. Berk omuz silkip bana döndü.

"Zaten bende seni çağıracaktım" şaşkınlıkla ona baktım.

"Ben mi? En son benle bir daha bir yere gitmemek için yemin etmiştin."

"Evet ama ozaman İrem ile çıkıyordum ve siz kedi köpek gibi birbirinizle kavga ediyordunuz. Şuan kimse ile çıkmadığım için bende seni çağıracaktım."

"Pof desenize boş yere hakkımı harcadım keşke başka birşey yaptırsaydım." Herkes Yağmurun dediğine gülerken ben Berk'in dediklerine takılmıştım. Sırf İremle kavga ettiğimiz için İremin olduğu yerlere beni götürmüyormuş. Ne yapıcaktı ki benim için sevgilisinden ayrılacağını beklemezdim zaten.

---------------------------------

Umarım beğenmişsinizdir. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum :))

PENCEREMDEKİ ÇOCUKWhere stories live. Discover now