86.DIO

95 3 0
                                    

/HARRY'S P.O.V/

Spremao sam se za probu s dečkima kada sam ugledao Clarissu kako se približava backstage-u. Imala je na sebi prekrasnu tirkiznu haljinu i svoje bijele starke. Kosa joj je kao i uvijek bila spuštena, a obrazi rumeni. Srce mi je zatreperilo i usta mu mi se osušila. Držao sam mikrofon čvrsto dok je prošla pokraj mene kao da ni ne postojim. Njega je držala za ruku čvrsto ne želeći ju pustiti. Srce mi se prelomilo u tisuće komadića i knedla mi je zapela u grlu. Nisam to mogao gledati. Čak ni malim djelom oka. Bolio me taj prizor kao kad ti netko nagura nož duboko u trbuh i onda ga naglo izvuče van. Okrenuo sam pogled u stranu gdje se vidio dio publike. Tj. pola vrištećih cura s natpisima. Zagledao sam se u publiku misleći kako imam mogućnost imati bilo koju djevojku koja stoji tamo i drži natpis s mojim imenom. Dosta je samo da se nasmijem i moja je. Ali to onda ne bi bilo to. Ne bi bilo ono što ja trebam. Svađe, drskost, ljubomoru, vikanje, ljubav i mržnju u jednom, poglede i dodire ljubavi koje popraćuje i maleni bijes koji tinja unutar nas...sve ono što je loše i predivno u jednome. Ono što mi treba. A ja to s njima ne bih mogao imati. 

Uskoro me iz razmišljanja trgnula Niallova ruka na mome ramenu. Pogledao sam u njega, a on se kao i uvijek, smiješio. 'Spreman?'-Upitao me. Kimnuo sam glavom u znak potvrde i povukao me sa sobom na pozornicu. Vrisak tisuće djevojaka je ispunio moje uši i natjerao mi da mi srce kuca jače od naleta adrenalina koji je sada kolao mojim žilama. Držao sam mikrofon čvrsto u svojim rukama želeći upravo sada otpjevati samo jednu jedinu pjesmu. Povukao sam Nialla za rukav njegove kratke majice na što me on čudno pogledao, a fanovi još čudnije.

 'Želio bih da prvo otpjevamo Strong, a onda sve ostale.'-Rekao sam. 'Ali Strong je pjesma za kraj, ne početak.'-Rekao je. 'Nema veze. Samo ju želim otpjevati.' 'Zar postoji neki posebni razlog zašto to želiš?'-Upitao me. 'Ne...samo želim otpjevati tu pjesmu. Znaš da ju volim.'-Rekao sam. Pogledao me još jednom čudno jer je znao da iza moje želje postoji neki razlog ali mu ga ne želim reći jer zna da se bolje izražavam pjevajući. Okrenuo se prema dečkima i pitao ih da li se slažu s tom idejom. Pristali su teškom mukom ali ipak jesu. I onda je bilo vrijeme da sve svoje misli iskažem pjesmom.

/CLARISSA'S P.O.V/

Stajala sam u backstage-u dok sam se spremala za početak njihovog koncerta. Liama već dugo nisam čula kako pjeva i ovo će mi biti trenutak za pamćenje. 

'Prva pjesma s kojom započinjemo koncert je pjesma Strong.'-Začula sam Niallov glas koji upravo predstavlja prvu pjesmu. Osmijeh mi je bio od uha do uha jer to je naprosto prekrasna pjesma koju bi otpjevala Liamu tisuću puta ako treba. I onda su počeli... Prvo Liam i Zayn:

My hands, your hands, tied up like two ships
Drifting, weightless, waves try to break it
I'd do anything to save it
Why is it so hard to say it?
My heart, your heart, sit tight like bookends
Pages between us written with no end
So many words we're not saying
Don't wanna wait 'til it's gone
You make me strong...

Osmijeh mi nije silazio s lica dok sam slušala svaki stih koji je otpjevao. Jer više sam slušala Liama nego Zayna. I onda je odmah poslije njih nastupao Harry. Osjećala sam to kao neko trljanje soli na ranu. Jer sam se prisjetila trenutka iz parka. Njegovih suznih zelenih očiju koje su trgale moju dušu u komade. Drhtanje njegovih usana dok mi priča sve što mu stoji na duši. Načina na koji mu je tijelo radilo male trzaje dok je stajao ispred mene. Sve slike su mi se sada premotavale po glavi. Slušala sam pažljivo kako pjeva.

I'm sorry if I say, "I need you"
But I don't care, I'm not scared of love
'Cause when I'm not with you I'm weaker
Is that so wrong? Is it so wrong
That you make me strong?

Prvo je pogledao prema publici i onda je njegov pogled pao na mene. Svaki otpjevani stih mi je otpjevao tako savršeno da su mi trnci prošli tijelom. Samo iz pogleda sam znala da je baš ovu pjesmu posvetio meni. Svaku riječ otpjevanu, uputio je meni. Gledala sam ga sa suzama u očima dok me ovo ubijalo. Mrzila sam to njegovo ubijanje riječima u kojima je i više nego bio dobar. Znao je svaku moju slabu točku koju je znao iskoristiti protiv mene. Samo da bi bila njegova. Ali nažalost...moje srce pripada Liamu. I uvijek bude. Uzvratila sam mu pogled i onda sam ga brzo maknula. Nisam željela da shvati kako su me riječi dirnule. Prošla sam rukom kroz kosu i pogled sam bacila na nešto potpuno deseto. No to je bilo teško zbog hrpe misli koje su bile u mojoj glavi. 

'Samo me pusti na miru Harry...znaš da to trebam.'-Rekla sam tiho, pa sam pogled stavila na Liama moleći se da ovo završi čim prije.

Love Is A GameWhere stories live. Discover now