60.DIO

146 4 0
                                    


/CLARISSA'S P.O.V/

Liam me je dovezao doma ali bojala sam se da sam prekasno došla. Ušla sam u stan i imala sam sreće. Taman su bili na izlasku. Otrčala sam k Louisu i snažno sam ga zagrlila. 

'Oprosti Lou. Imala sam nekog posla i jednostavno nisam stigla ranije.'-Nisam mu mogla reći zašto stvarno kasnim. Mislim da bi umrla od neugodnosti da mu kažem. Jest da mi je brat i da s njime mogu pričati o svemu, ali opet...ovo je malo previše intimno. Lou me zagrlio nazad i potapšao me po leđima. 

'Nema veze. Bitno da si stigla.'-Rekao je. 'Stvarno oprosti.'-Rekla sam. 'Stvarno Clarissa? Rekao sam da nema veze. Tako da nema potrebe za ispričavanjem.' 'Dobro ali samo imam osjećaj da si užasno ljut na mene zbog toga i da sam te razočarala i da vjerojatno misliš da sam zaboravila na naš dogovor, ali nisam. Stvarno nisam Lou.' Primio je moje obraze i podigao mi je glavu da ga gledam točno u oči. 

'Sis hej...u redu je. Nisam se naljutio na tebe niti si me razočarala. Samo mi je drago da te vidim. Jer moramo razgovarati.' Pogledala sam ga zbunjeno. 'O čemu?'-Upitala sam ga. 'Reći ću ti, ali...El? Možeš li nas ostaviti malo nasamo?'-Elenour je kimnula glavom i izašla je iz dnevne. 'Što je bilo Lou?'-Upitala sam ga. 'Clarissa ti znaš da ja idem za nekih 20 minuta na medeni mjesec?'-Kimnula sam glavom. 'Da i?'-Upitala sam. 'Poslije se neću vratiti doma.'-Ostala sam u šoku. 'Kako ne?!'-Bila sam užasno zbunjena. 'Poslije medenog mjeseca nas čeka turneja koja će potrajati.' 'Turneja? Čekaj malo...zašto mi to nisi rekao prije?! Ili bar Liam?!' 'Jer sam tek jučer saznao. I ja ne znam zašto ti Liam nije rekao.'-Udarila sam se po glavi s onom rukom na kojoj mi je stajao prsten. 

Greška u startu.

'Sis? Od kud ti taj prsten? I zašto ga imaš? Zar ja nešto ne znam?'-Postavljao je 10 pitanja u jednoj minuti i nisam znala na koje bi prije odgovorila. 'Ovaj...'-Nasmijala sam se, pa sam nastavila. '...Liam me je sinoć zaprosio.'-Rekla sam na što je on ostao u šoku.

/LOUIS'S P.O.V/

Kada mi je Clarissa rekla da ju je Liam zaprosio ostao sam u šoku. Toliko toga mi je prošlo glavom i nisam htio pokazati to sve. 

'MOLIM?! ZAPROSIO?!'-Povisio sam glas i mislim da me je cijela zgrada čula. 'Da Lou, zaprosio me.'-Rekla je. 'I ti si mu samo tako rekla da?!'-Upitao sam ju. 'Naravno. Zar sam trebala reći ne? Lou pa volim ga.' 'Da Clarissa znam, ali zaruke Clarissa? Sada? Tek ti je 18.' 'Da i? Godine mi ne odlučuju kada ću se ja zaručiti. Ako se želim zaručiti s 18 onda ću to i učiniti.'-Rekla je.
'Koliko vidim i jesi.'-Ovo nije bilo pametno reći. Ubila me pogledom i krenula je pričati: 

'I drago mi je da jesam. I za tvoju informaciju Lou...nikada nikome ne bih rekla da kao što sam rekla Liamu. Vjerojatno bi pola života razmišljala o tome je li to pametno ili ne, ali za ovo nikada nisam bila sigurnija. Spremna sam s njime proći kroz najveći mogući pakao koji postoji, a kamoli biti s njime cijeli svoj život.'-Slušao sam ju kako priča i u potpunosti me podsjetila na mene. Takav sam i ja bio prije nego sam zaprosio Elenour. 

'U redu sis. Ako je to ono što želiš i ako si sigurna da je to za tebe najbolje, da je on za tebe najbolji... Tko sam ja da ti kvarim sreću? Imaš moj blagoslov, ali bolje mu je da mi te čuva. Ne dajem ja tebe samo tako.'-Nasmijao sam se, a ona mi je skočila u zagrljaj.
'Isuse Lou nemaš pojma koliko mi ovo znači. Stvarno nemaš pojma.' 'Vjeruj mi znam.'-Rekao sam i uzvratio sam zagrljaj. 'Hajde da te vratim dragoj. Avion ti polijeće uskoro.'-Rekla je i odvukla me je k El. 

El je stajala sa koferima i samo se smijala. Mora da je sve čula. Clarissa joj je potrčala u zagrljaj i skoro ju je srušila na pod. 

'Vraćam ti ga. I molim te El pazi na njega. Znam kakav je vrag ponekad.'-Čuo sam kako joj je šapnula na uho. 'Ne brini hoću. A tebi i Liamu želim svu sreću svijeta.'-Šapnula joj je natrag na sto ju je ona još jednom zagrlila. 'Ajde morate ići. Uživajte i ne vraćajte se doma bez prinove.'-Rekla je kroz smijeh. El se nasmijala i rekla joj je nešto što nisam mogao razumjeti. Prigrlio sam Clarissu snažno k sebi dok je ona uzvratila. 

'Pazi mi se sis. I nemaš pojma koliko sam ponosan na tebe. U vezi ove velike odluke najviše.  Samo ga čvrsto drži kao što će i on tebe. U to sam i više nego siguran.'-Rekao sam.
'Hvala veliki braco. Za sve. I provedi se kao nikada u životu. Zaslužio si to nakon svega što si učinio za mene i moje dobro.'-Rekla je i još me snažnije stisnula u svoj zagrljaj. 'Hoću.'-Rekao sam tiše, pa sam se vratio k El. 

'Sretan put!!!'-Vikala je dok smo se približavali vratima. Okrenuo sam se još jednom da vidim lice svoje sestrice prije nego odem i vratim se tek za godinu dana. Nasmijala se široko, mahnula, pa je usnama oblikovala 'volim te braco'
Nasmijao sam se i uzvratio 'i ja tebe seko.'

Love Is A GameWhere stories live. Discover now