35.DIO

225 6 0
                                    


/CLARISSA'S P.O.V/

Vozili smo se prema doma kada sam ja čekala svaki detalj vezan uz prosidbu za koju sam tek maloprije saznala.

'Ajde Lou. Još uvijek čekam detalje.'-Rekla sam. 'Zar se ne možeš strpjeti dok ne dođemo doma?'-Upitao me. 'Zar me ti ne poznaješ? Uporna sam tako dugo dok ne saznam sve što me zanima.' 'Da dobro istina. Reći ću ti.'-Rekao je i uzviknula sam jedno Yes. 

'Pa znači...kako je to sve izgledalo?'-Upitala sam ga i čekala da počne govoriti. 'Pa znači...'-pročistio je grlo i nastavio je pričati. 'Onaj dan prije nego sam dobio poziv da si ozlijeđena u prometnoj nesreći, odveo sam Elenour na piknik, na ono naše mjesto. Zvijezde su krasile nebo, a mjesec je bio prekrasan. Postavio sam par svijeća oko naše dekice, nabacao latice ruža, upalio nekakvu laganu muziku i stvarno sam se potrudio da ostane oduševljena.' 'I jesi li uspio?'-Upitala sam znatiželjno. 'Jesam naravno. Nije mogla vjerovati da sam se toliko potrudio oko jednog malenog piknika. Osmijeh joj nije silazio s lica, a i grlila me jače nego inače. Bio sam siguran da to želim napraviti više nego išta u životu.'-Gledala sam u njega dok sam bila naslonjena na prozorsko staklo i udubila sam se u njegovo prepričavanje. Izgledao je tako sretno i uzbuđeno kada mi je to prepričavao. Iz aviona se moglo vidjeti da je apsolutno sretan što je napravio ovo i što će cijeli život provesti s osobom koju voli.

'I što se onda dogodilo?'-Upitala sam ga čekajući nastavak. 'Nakon što smo pojeli sve što sam napravio, primio sam ju za ruku i pogledao sam ju duboko u oči. Nasmijala mi se i nešto je htjela reći, ali sam ju zaustavio. Nisam htio da pokvari iznenađenje, ali mislim da je i sama znala što će se sljedeće dogoditi.'-Tipična El, ništa joj ne promakne. Uvijek je znala vaš pokret prije nego ste ga uopće napravili. Prošlo mi je glavom. 

'I onda sam kleknuo ispred nje i iz stražnjeg džepa svojih hlača sam izvukao kutijicu s prstenom. Oči su joj se zasvijetlile, a usta su joj umalo pala do poda. Nije mogla vjerovati što vidi svojim očima na što sam se ja nasmijao i počeo pričati: 'Znaš...od dana kada sam te ugledao u publici tokom našeg koncerta u Londonu, znao sam da si ti ta. Ta uz koju se želim buditi svaki dan svoga života dok ne izdahnem na smrtnoj postelji. Da samo te jedne oči želim gledati, samo jedne usne ljubiti i samo jedno srce slušati kako kuca u ritmu mog. Jednostavno sam znao...Zato ljubavi...nemoj mi reći da sam pogriješio u svojoj procijeni i učini me najsretnijim muškarcem na svijetu. Elenour Calder...hoćeš li postati buduća gospođa Tomilson? Ona je u sekundi stotinke skočila u moj zagrljaj i rekla 'DA'.'-Ostala sam zapanjena, zadivljena ,oduševljena...sve ovo je bilo tako prekrasno. 

'Isuse Lou. .ovo je predivno.'-Rekla sam i zagrlila sam ga na kratko. 'Heh sis..da znaš kako je moje srce kucalo u toj sekundi kada sam čuo da...Nisam ga mogao smiriti još satima kasnije koliko sam bio sretan, koliko sam sada sretan jer ću provesti svoj život s njom. Ona mi je poslana s neba da bude moje svijetlo u tami. I da nema nje...nikada ne bi mogao proživjeti sve one godine boli, jada i patnje. Jednostavno ne bi...Ona me dizala kada sam padao, tješila kada sam se psihički raspadao i bila je moje rame za plakanje kada sam ga trebao. Ona mi je sve na svijetu sis...stvarno je. I uvijek će biti.' Slušajući ga kako priča o svemu ovome, suza mi je kliznula niz lice. 

Od kud sada ona? Vjerojatno od toga da sam se sjetila Liama. Ponovo. Koliko sam samo željela sve to s njime. NE CLARISSA! Sredi se! Ne treba ti ovo. Moraš biti sretna zbog Louisa. Brat ti je i voliš ga. Ovo je njegovo vrijeme i zaslužuje ovo. Saberi se! Tješila sam samu sebe i trudila sam se ostati sabrana.

'O Lou..ne znaš koliko sam sretna zbog tebe. Ne mogu ti ni opisati riječima.' 'Znam sis..i hvala ti što si pristala na odabir prstenja sa mnom.'-Rekao je i nasmijao mi se. 'Uvijek braco.'-Rekla sam i zagrlila sam ga kad smo taman stigli doma. Popeli smo se stepenicama do stana i samo sam jedva čekala kada ću se zavaliti u svoj krevet. Glava me već polako počela boljeti i imala sam osjećaj kao da ću dobiti vrtoglavicu svaki čas. Ušli smo u stan i upalila sam svijetlo. Odšetala sam do dnevne i u sekundi su ljudi iskočili ispred mene vičući: 

'Dobrodošla kući!!!' Ostala sam šokirana. Niall, Zayn, cure iz Little Mixa, cure iz Fifth Harmony-a, Elenour i još par njih koje nisam poznavala. 'O moj bože što je ovo?!'-Upitala sam iznenađeno i uzbuđeno. Niall je došao do mene i zagrlio me. 'Pa odlučili smo ti pripremiti malenu zabavu iznenađenja za povratak iz bolnice. Znamo da si imala teških 2 tjedna tamo, pa smo odlučili učiniti nešto lijepo za tebe.'-Rekao je i pustio me iz zagrljaja. Zatim je došla Elenour do mene i snažno me zagrlila. 'Sve je ovo bila Louisova ideja.' Okrenula sam se prema Louisu i pogledala sam ga. 'Je li to zadnje od tvojih iznenađenja danas?'-Upitala sam ga sa smiješkom. 'Možda jest, a možda i nije.'-Rekao je i nasmijao se. Snažno sam ga zagrlila i rekla hvala. Počela sam se pozdravljati s ljudima i zabava je krenula.

Love Is A GameWhere stories live. Discover now