66.DIO

137 4 0
                                    

/CLARISSA'S P.O.V/

Stajala sam u kuhinji i spremala sam ručak kada mi je mobitel zazvonio na stolu. Liam je taman ušao u kuhinju i dao mi je mobitel uz maleni poljubac koji je ostavio na mom obrazu. Javila sam se. 

'Hej sis jesi li već zaboravila na svog velikog bracu?'-Da bio je to moj Lou. 'Nisam samo sam htjela da uživaš na medenom mjesecu s El ,pa nisam htjela smetati.'-Rekla sam. 'Clarissa ti nama ne možeš smetati, a i uz  to ona je ta koja me natjerala da te nazovem.'-Rekao je. 'Stvarno?'-Upitala sam. 'Naravno. Nego sam te htio pitati kako stojite Liam i ti?'
 'Zašto to pitaš?'-Upitala sam. 'Zar ne smijem?'-Upitao je natrag. 'Smiješ naravno. Samo mi je čudno jer tebe to nije prije zanimalo.'-Rekla sam. 'E tad nisi bila zaručena za njega, a sada jesi. ' 'To ne mijenja činjenicu da on tebe nikada prije nije zanimao prije negoli je stavio  prsten na moju ruku.' 'Tada nisam mislio da će postati toliko ozbiljno.  Znao sam da je osjećajan tip i da se lako zaljubljuje, ali nikada nisam  mislio da će biti zaručen za moju mlađu sestru. Kao što nikada nisam mogao znati ili osjetiti da će on biti taj dečko koji će napokon doprijeti do tebe.'

Nasmijala  sam se. Pa bio je u pravu. To nikada ni ja nisam mogla znati ili osjetiti.

  'Razumijem ali ako te tješi to nikada nisam mogla ni ja znati. Ali uspio je. On je jedini koji je uspio.'-Znala sam da me Liam negdje sa strane sluša i da će ovo vjerojatno čuti, ali neka. Neće mi biti žao. 

'Pa meni je drago da je uspio. Jer mi je vratio osobu  koju sam poznavao od kada se rodila ali se tokom odrastanja sakrila duboko negdje  u sebe i koja je podigla oko sebe toliko velik zid da ga nitko nije mogao srušiti. A ja sam samo želio da mi se vrati stara ti.' -Suza mi je potekla niz lice u sekundi da nisam ni znala da je bila cijelo vrijeme  u mojem oku. Osjećala sam se emocionalno, a da nisam imala razloga. 

'Drago mi je da sam se vratila braco.  Stvarno je.'-Rekla sam i sitno sam se nasmijala.  'Da znam ali ajde sada...da te dragi ne čeka.'- Nasmijala sam se. 'Čekao me cijeli život, može još malo.'-Rekla sam u šali. 'Ha ha bome je ali hajde...vjerujem da te ne pušta ni na sekundu od sebe.'-Rekao je sa smiješkom. 'Ne brini. Ne pušta. Čak ni u snovima. '-Rekla sam.

 'Eto. Onda je on našao sve u tebi, a i vjerujem da si i ti našla u njemu.' 'Naravno da jesam. Sve mi je. Od dana kada sam ga vidjela pa sve do sada. Zato sam i rekla da kada me zaprosio.' 'Neka si. Znam da će ti pružiti sreću koju zaslužuješ.'-Nasmijala sam se.
'Hoće.'-Rekla sam. 'Znam. Ajde moram ići obećao sam El da ćemo malo istražiti otok.' 'Ajde i pošalji joj moje pozdrave. Uživajte!' 'Hoćemo.'-Rekao je i poklopio. Odložila sam mobitel natrag na stol i vratila sam se kuhanju ručka.

/LIAM'S P.O.V/

Ta djevojka me ostavlja bez riječi svaki puta kada progovori. Čak i kada brblja o glupostima  ili viče nešto za što ne promisli dva puta nego to samo kaže. Brzopleto je slatka. Od glave pa do pete. Ušao sam u kuhinju  dok je ona stajala kod štednjaka i pjevušila riječi neke pjesme. 

'We come so far my dear,look how we grown and I wanna stay with you till we gray and old...'-Riječi su mi zapele u uhu i raznježile me do neba. Prišao sam joj s leđa i snažno sam ju zagrlio. 

Nasmijala  se i rekla: 'Zar si me čuo kako pjevam?'-Upitala me. 'Jesam. Samo nastavi. Prekrasno te čuti.' Nasmijala  se slatko i okrenula se prema meni. Pogledao sam ju u oči, a ruke sam stavio na njene slatke rumene obraze. 

'Nemaš pojma koliko si neodoljiva kada kuhaš i pjevaš u isto vrijeme.' 'Ne bih znala. Nisi mi nikada rekao.'-Rekla je sa smiješkom. 'Rekao sam ti to sada. I to stvarno mislim.'-Rekao sam. 'Zar me uvijek imaš u namjeri raznježiti prije nego te izbacim iz takta?'-Upitala me. 'Možda da, a možda i ne jer znam da ćeš me bez obzira na to izbaciti iz takta.' 'E pa posrećilo ti se. Sada ne znam što da ti kažem ali znam jedno..' 'Koje?'-Upitao sam. Stavila je ruke oko mojeg vrata i slatko se nasmijala. 

'Znam da poljubac govori više od riječi.'-Rekla je i poljubila me.

I eto...opet isti scenarij. Što god ja napravio pokušavajući ju nadmašiti, ona je uvijek korak ispred. Ne znam kako joj to uspijeva ali znam da je savršena takva. I živjet ću svaki dan svog života da joj pokažem koliko je ona uistinu savršena mislila to ona ili ne.

Love Is A GameWhere stories live. Discover now