36.DIO

220 8 0
                                    

/HARRY'S P.O.V/

Sjedio sam u Clarissinoj fotelji koja je imala točan pogled na njen krevet. Spavala je. Nisam ni znao da je tako prekrasna kad spava. Kosa joj je svugdje po jastuku, ruke su sklopljene u jednu cjelinu, deka pokriva njeno prekrasno tijelo, a ona nešto tiho šapuće u snu. Uskoro se probudila i umorno je protrljala svoje oči, pa je sjela na krevet. Rukom je prošla kroz svoju prekrasnu kosu i duboko je uzdahnula.


'Kako je lijepo biti doma ...'-Rekla je tiše. 'Da znam, zar ne?'-Rekao sam i njene prekrasne oči su me sada gledale. 'Što ti radiš ovdje i kako si ušao?'-Upitala me uznemireno i podigla se sa kreveta. 'Ušao sam noćas. Bio sam na zabavi, ali ti me nisi primijetila. Previše si bila zauzeta čašom i pričanjem s nekim tipovima. '-Rekao sam. 'Da i? Imam pravo na to. Ti i ja smo gotovi, sjećaš se?!'-Rekla je. 'Ne Clarissa. Samo u tvojoj glavi smo ti i ja gotovi. U mojoj je malo drugačije.' 'Može biti tisuću puta drugačije, ali opet...Ti i ja smo završili. Nemaš mi se pravo obraćati.'- Podigao sam se s fotelje i približio samo joj se. 'Ali Clarissa..'-Počeo sam ali me prekinula. 'Nema ali Harry. Završili smo. A sad izađi iz moje sobe, ne želim te više vidjeti.'-Rekla je i mene je srce zaboljelo. 

Nisam znao da ove riječi toliko bole. Stvarno nisam. Primio sam ju za ruke i povukao k sebi.

 'Briga me koliko me ti puta otjeraš ili opsuješ, ja ću i dalje biti tu i dokazivati ti suprotno. Nisam ni znao da je ovo moguće. Do one jebene oklade.' 'O čemu ti pričaš Harry?!'
'Nisam znao da je moguće voljeti. I to u mojem slučaju.'
-Gledala je u mene zbunjeno i šutjela. Zar je moguće da sam pridobio njenu pažnju? 

'Na početku si mi bila samo zabava i način da iznerviram Liama do krajnjih granica, ali zavukla si mi se pod kožu. Ne znam ni kako ni zašto, ali tako je. Jebeno je tako. I nisam htio da se takvo što desi, ali jest. Nisam se ni okrenuo ,a već sam bio zalj ...'-Stao sam. Nisam mogao reći tu riječ. Nisam mogao nikada.- 'I što si bio? '-Pogledala me u oči i nekako me natjerala da to kažem. 'Bio sam zaljubljen Clarissa...i još uvijek jesam. I žao mi je zbog jebene oklade, bila je loša ideja i izgubio sam te. Nisam htio, ali kada sam se htio povući nisam mogao. Bio sam već naveliko zaglavljen u njoj.' -Spustila je glavu i čuo sam kako uvlači suze u sebe. Podigla je glavu i zadnji put je uvukla suze u sebe. 

'Da je istina ovo što si rekao sada...ovoga ne bi bilo. I lažeš kada kažeš da se nisi mogao izvući iz oklade. Mogao si. Itekako si mogao, ali nisi. Tvoj prokleti muški ponos te tjerao da nastavljaš. Bilo to protiv tvoje volje ili ne. Prokockao si sve, a ponajviše mene. I možeš sada biti ovdje i prodavati mi priče, nadajući se da ću ti samo tako oprostiti i baciti se u zagrljaj, ali ti i ja više nikada nećemo biti zajedno. Možeš si zahvaliti i nadam se da ćeš sada biti sretniji.' 'Ali Clarissa kako ne shvaćaš?! Ja ne mogu biti sretniji bez tebe! Pokušao sam, nisam mogao. Žao mi je za sve. Apsolutno sve. A ponajviše za to što sam bio sebični gad koji je mislio samo na sebe i zanemarivao ono što uistinu osjećam.' 'Pa hajde onda dragi. Uči na greškama i ne dozvoljavaj da ti se ovo desi sljedeći put.' 'Zar ti misliš da ja želim sljedeći put? Bez tebe?!' 'O da itekako to mislim. Sljedeći put nećeš dozvoliti svojim "zabavicama" da ti tako olako prođu kroz prste.'-Rekla je i nasmijala se.
I to tako da me zaboli srce i duša. Da mi nabije grižnju savjest i da me natjera da još više shvatim što sam izgubio zbog svoje sebičnosti. Povukao sam ju k sebi da mi bude samo na centimetar udaljenosti. Pogledao sam ju duboko u oči, a ona je ostala skamenjena. 

'Jebe se meni za zabavice, za druge, za sranja koja bi mogao uskoro napraviti, briga me za sve. Samo želim da ponovo budeš moja.'-Gledala je u mene i samo sam čekao da kaže nešto.
Bilo što. 'Ti si izgubio ovaj pojam 'moja' onaj dan kada si izmislio tu okladu. A kada sam ja saznala za nju to je bila samo točka na i. Izgubio si me i ja neću više biti tvoja. Ni ne želim to biti. Nisi me vrijedan, a bome nikada nisi ni bio.' 

Šutio sam. Nisam znao što bih rekao, a moje srce me stiskalo u plućima. Boljelo je. Boljele su me njene riječi i ovo što sam napravio, a najviše me boljela ona. Ta prekrasna djevojka u koju sam se jebeno zaljubio pa ju prokockao zbog sebičnosti i svojih prokletih potreba. Gledao sam u nju, a ona se odmaknula od mene.
'Znaš gdje i kako izaći.'-Rekla je.
Uzeo sam svoju jaknu sa fotelje i izašao sam iz stana.

/CLARISSA'S P.O.V/

Harry je izašao iz stana, a ja sam šokirana sjela na krevet. Nisam vjerovala od kud mi tolika snaga da mu tako nešto kažem. Da mu pokažem kako je igra gotova bez obzira na njega ili njegove riječi. Ali još uvijek imam taj osjećaj da će se vratiti, da neće odustati tako olako. Znam da sam u pravu. Nema veze ... Smislit ću nešto da ovo sve završim čim prije. Podigla sam se iz kreveta i otišla sam u kupaonicu. Umila sam se, oprala zube i nabacila sam malo šminke. Kosu sam svezala u visoki rep i nasmijala sam se svom odrazu u ogledalu. Bila sam jako ponosna na sebe u ovom trenutku. Nikada se nisam osjećala jače i samouvjerenije nego sada. Izgleda da mi je nesreća i više nego utjerala snagu u tijelo i uvjerila me da mi ovo naspram nje, nije ništa. Izašla sam iz kupaonice i otišla sam k svojem ormaru. Na sebe sam stavila crne poderane traperice, sivu majicu s V izrezom i obula sam crne starke. Spustila sam se dolje u dnevnu gdje me na stoliću čekala poruka na papiru.

'El i ja smo otišli obaviti neke stvari u vezi organizacije vjenčanja. U kuhinji ti je slanina i nekoliko palačinki s Nutellom. Uživaj. Mi se vraćamo brzo. Louis xx'-Udahnula sam i prošla sam rukom po svojem repu. 'Očito sam ponovo sama.'-Rekla sam tiše. Ušla sam u kuhinju i primila sam se jela. Uskoro mi je zazvonio mobitel i javila sam se. 'Da?'-Rekla sam. 'Hej Eleonour je.' 'Hej El, što je bilo?'-Upitala sam. 'Ništa Louis me zamolio da te nazovem kako bi znao da li si se probudila ili ne.' 'Jesam neka ne brine.' 'A jesi li popila tablete?!'-Čulo se u pozadini. O fuck. Tablete. Zaboravila sam da ih moram piti kako bi se do kraja oporavila.

 'Ne nisam. Zaboravila sam.' 'Onda ih popij.'-Rekla je Elenour. 'Rado, ali ne znam kuda ih je Louis stavio.' 'Gornja polica u onom kutnom ormariću.'-Louis je vikao u pozadini. 'Hvala Lou.'-Rekla sam. 'Ništa!'-Uzvratio je. Nasmijala sam se. 'Hej El..' 'Mhm?' 'Hoćeš li kasnije sa mnom u šetnju? Godilo bi mi žensko društvo.'-Rekla sam. 'Naravno. Nađemo se kod Starbucksa za 20 minuta.' 'Dogovoreno.'-Rekla sam i poklopila. 

Mobitel sam stavila u prednji džep svojih hlača, a tanjur sam stavila u sudoper. Otrčala sam gore u sobu po kožnu jaknu i uputila sam se prema Starbucksu.

Love Is A GameWhere stories live. Discover now