16.DIO

265 9 0
                                    

/LOUIS'S P.O.V/

Sjedio sam na kauču sav zabrinut. Clarissa se nije vratila od kada je odvela Liama kući. Sada je već skoro podne, a njoj ni traga ni glasa. Samo se nadam da je moja mala sestrica dobro i da je s Liamom. Uskoro moje razmišljanje prekida zvonjava mog mobitela. Na ekranu mi piše Sis❤ Znači dobro je.
Javio sam se, a ona se u smijehu javila. Gdje god da je sada, sretna je.

 
'Hej bro.'-Rekla je kroz smijeh. 'Hej sis. Gdje si ti cijeli dan?'-Upitao sam ju očekivajući odgovor da je kod Liama. 'Kod Liama sam.'-Veliki kamen mi je pao sa srca. ' I ne brini dobro sam. A on pati od malene glavobolje.'-Rekla je. 'Pa i ja bih da sam se toliko napio. Nego zašto si zvala? Trebaš prijevoz?'-Upitao sam. 'Da. Točno to trebam. Hoćeš li doći po mene u Liamov stan?'-Upitala me. 'Ne!!! Nejde ona nikuda, ne dam ju!'-Čuo sam Liamov glas i zvuk smijanja sa strane. 'Da da idem Liame.' 'A ne ne ideš!'-Upravo sam slušao ljubavno i slatko prepiranje.
'Da idem.'-U pozadini se začuo udarac jastuka po nečijem tijelu. Liam je upravo nadrapao maksimalno. Gori su od male djece.

  'Dosta vas dvoje.'-Povikao sam i prestalo je udaranje jastukom. 'Slatki ste i sve ,ali Clarissa dolazim po tebe da te vratim doma ,a Liam i ja kasnije moramo na snimanje u studio.' 'Dobro.'-Rekla je.
'Dolazim za 15 minuta, čekaj me ispred stana.' 'Hoću.'-Rekla je i poklopila. Podigao sam se s kauča i sa stola sam pokupio ključeve od auta. Zaključao sam stan i otišao sam po Clarissu.

/CLARISSA'S P.O.V/

Jedva sam se podigla s kreveta nakon žestoke borbe jastucima. Bez obzira na glavobolju, Liama nije zaustavilo da me udari jastukom tako jako da sam sve zvijezde galaksije vidjela iznad svoje glave. Možda čak imam i blaži potres mozga, tko zna.
Krenula sam prema kupaonici kada me Liam uhvatio za majicu i povukao me k sebi u zagrljaj. Snažno me obgrlio rukama oko struka, grleći me s leđa i ostavljajući poljupce po mojim obrazima koji su polagano poprimali rumenu boju. Pa po vratu na što sam ja ispustila nekakav čudan zvuk par puta. Ostavljao je poljupce i u mojoj kosi koja je uživala u ovome. Ali ne onoliko koliko ja.


'Liam...znaš da moram ići. Lou će uskoro doći, a rekla sam mu da ga čekam vani.'
'Znam to. Ne brini...samo predivna si u mojoj majici dok te ovako grlim i ne puštam. A još si slađa kada ih mičeš sa svog struka i okrećeš se prema meni pokušavajući me poljubiti.'

Točno sve što je sada rekao, sve to sam planirala napraviti. Maknula sam njegove ruke sa svog struka i okrenula sam se prema njemu gledajući ga točno u njegove prekrasne smeđe oči boje kestena.

 
'Kako si znao što planiram učiniti?'-Upitala sam ga. Nasmiješio mi se i rekao zato jer me voliš. Odgovor nije imao nikakvu vezu s vezom, ali bio je istinit. Nasmijala sam se i stavila sam svoje usne na njegove. 'Volim te.'-Prošaptao je kroz poljubac. 'I ja tebe.'-Uzvratila sam.

 
Ostavila sam još jedan malen i kratak poljubac na njegovim usnama i kada sam htjela otići u kupaonicu, ponovo me povukao za majicu. 'Reci.'-Rekla sam s malenim smiješkom. 'Zadrži tu majicu, meni je ionako mala ,a tebi nevjerojatno stoji.'-Rekao je i nasmiješio se. 'Hvala.'-Rekla sam i poslala sam mu zračni poljubac prije nego sam ušla u kupaonicu.

Love Is A GameDove le storie prendono vita. Scoprilo ora