28.DIO

217 6 0
                                    

/LOUIS'S P.O.V/

Clarissa je zaspala na meni dok se jedva smirila od svih onih silnih suza. Polegnuo sam ju na krevet i pokrio sam ju dekom. Nikada u životu me nije srce ovoliko boljelo. Kada gledam sestru za koju bi dao život ,kako se slama u komadiće. Tako je bespomoćna, slaba, uni­štena ... Saznat ću razlog ovome kad tad. Jednostavno moram. Ne želim da ponovo pati. Ne nakon svega što je prošla kao dijete u onoj šugavoj obitelji. Ne zaslužuje to. Nikada ni nije zaslužila.

/LIAM'S P.O.V/

Vratio sam se doma i bacio sam prvu stvar koja mi je došla pod ruku. Bio sam živčan, uništen, rastr­gan. U životu mi nije bilo gore. Srce me boljelo tako kao da mi tisuće noževa probada srce i imao sam osjećaj kao da ću svaki tren iskrvariti. Suze su mi padale niz lice i nisam znao da ovoliko mogu plakati. Nisam ni znao da muškarci plaču sve do sad. Boljelo me.
Svaka uspomena koja mi se sad ocrtavala u sjećanju, boljela je. Volim ju toliko jako da to ne mogu opisati riječima. Ali povrijedila me i užasno je. Taj osjećaj izdaje i prevare. Bacio sam jednu stvar, pa drugu, pa treću i uskoro mi je cijeli stan bio u neredu. Nisam se mogao smiriti bez obzira koliko sam pokušavao. Lupao sam se rukama po glavi, nadajući se da ću se smiriti bar malo. Nisam uspio. Otišao sam pod hladan tuš i pustio sam da voda teče po meni. Najjači mlaz vode.
Malo mi je lakše, ali i dalje boli. Osjećao sam se tako prazno i bespomoćno. Izgubio sam dio sebe. U najneočekivanijem trenutku, u sekundi stotinke. Sve sam izgubio. Suza mi je pala niz lice i uskoro se začulo kucanje po vratima koje me prekida u tuširanju. Omotao sam samo ručnik oko sebe i otišao sam otvoriti vrata. Na vratima se našao Harry. Ostao sam u šoku, ali ipak ..bilo je za očekivati. Sigurno se došao naslađivati.


'Što hoćeš?!'-Upitao sam drsko. 'Došao sam objasniti sve ono.'-Rekao je. 'Nema se što objasniti. Prevarila me, a ti i ja poništavamo okladu. Uspio si. Dobio si okladu i Clarissu. Tvoja je.'-Rekao sam na što mi se srce slomilo. Nazvati Clarissu tuđom, ubijalo me do zadnjih  granica. 'Nisam uspio još i oklada nije gotova.'-Bio je uvjeren i uporan. 'Ne Harry. Gotovo je. Oklada je propala. Izgubio sam ju, a sada je tvoja. Hajde, uživaj sada u svom planu koji si planirao čitavo vrijeme. Onaj plan koji mi je uništio jedinu sreću u koju sam ikada vjerovao. Uništio si mene i Clarissu. Nadam se da si sretan.'-Rekao sam. 'Nisam sretan Liam. Nije trebalo tako biti.'-Rekao je. 'E pa nažalost je tako. A sad izađi. Ne mogu te više gledati.'-Krenuo sam zatvoriti vrata kada ih je on zaustavio rukom. 'Znaš i sam da nije gotovo tako dugo dok ja to ne kažem. Htio ti to ili ne, igra se nastavlja.'-Rekao je i otišao je.

Love Is A GameWhere stories live. Discover now