3.DIO

729 31 0
                                    

/LOUIS'S P.O.V./

Dok otključavam vrata stana, Clarissa pored mene zanovijeta. Gladna je i umorna. Ništa nisam skuhao znači da ću morati do Mc Donaldsa po hranu.
S tim mislima otvorim vrata svog stana. Clarrissa ulazi unutra i ostavlja stvari sa strane. 

'Onda, komentari?'- Upitam ju znatiželjno. 'Odlično je! Imaš ukusa bro.'-Kaže ,a ja se nasmijem. 'Naravno da imam ukusa. Ja ću odnijeti stvari u tvoji sobu, ti za to vrijeme razgledaj stan.' -Kažem i s tim riječima napustim dnevnu. 

Uzimam njene kofere i ostavljam ih u njenoj sobi. Napokon ću imati društvo i to svoju malu sestricu. Užasno mi je nedostajala i drago mi je da je sada sa mnom.
Bolje ću je čuvati u svakom slučaju. Vratim se u dnevnu i vidim Clarissu na kauču. Upalila je tv i zauzela cijeli kauč. Sada vidim da se nije promijenila. 

'Već si se zavalila krmačo. Jesi gladna?' -Upitam ju. 'Jesam, ali tvoj frižider je prazan.'- Kaže mi. 'Da znam. Planirao sam ti donijeti nešto iz Megića.'-Kažem i ona stavi svoj osmijeh na lice. Obožavam kad se smije. 'Da definitivno se slažem s tom idejom.'- Kaže i nasmijem se. 'Uopće se nisi promijenila. Idem do dućana i usput po hranu. Nemoj mi zapaliti stan dok me nema.'- Kažem ,a ona se od srca nasmije. 'Ne brini se, neću.'- Kaže mi. Pošaljem joj zračni poljubac i izađem iz stana.


/CLARISSA'S P.O.V./

Uživam izvaljena na ovom kauču. Užasno je udoban. Gledam poznatu Ellen DeGenners. Obožavam tu ženu. Trenutno joj je gost Justin Bieber. Blago rečeno da mi se taj dečko ne sviđa. Baš zato ustajem s kauča i krećem razgledavati stan. Stan nije ni velik ni malen. Taman veličine za 2-3 osobe. Kuhinju sam već pregledala i fantastična je. Volim kuhati. Mama me naučila dok sam bila mlađa. Iz kuhinje odlazim i za par sekundi se nalazim u nekoj sobi. Vidim svoje kofere i shvatim da je to moja soba. Dovoljno je velika za mene. Ima dovoljno velik krevet i ormar, a to je ono najvažnije. Par polica na kojima su knjige i albumi s pjesmama. Ovo ću sve pregledati kasnije. Jedan radni stol u kutu i jedan stol za šminkanje. Savršeno je. Morat ću Louisu zahvaliti na ovome. U mom razgledavanju me prekine zvono ma vratima. Louis se dosta brzo vratio. Nisam sama ni jedan sat. Jurim k vratima jer sam gladna kao vuk. 

'Napokon Louis gladna sam kao...' -Zaustavim se jer shvatim da na vratima nije moj brat. Fuck šta ću sad?- Zapitam samu sebe.  'Oho, to nam Louis ima novu curu.' -Muški zvonki glas progovori s druge strane. Pogledam tog dečka. Dosta visok dečko, viši od Louisa. Kosa boje lješnjaka i smeđe oči koje imaju nijansu meda sakrivenu u njima. Malo je reći da je zgodan.  'Ja sam Clarissa. Louieva sestra.' -Kažem. 'Oh, oprosti. Ja sam Liam. Louisov najbolji prijatelj.' Kaže mi ,a ja samo klimnem glavom. Ovo je malo neugodno, ali i na neki svoj čudan način ugodno. Ne znam da li je do njegove blizine ili samo do mojeg mozga koji me želi zavarati. Odlučila sam tu neugodu prekinuti. 'Louis je otišao do dućana. Možeš ga pričekati.' -Kažem, a on se nasmije tjerajući moje srce da malko zagolica. 

'Ako će ti smetati, doći ću ja koji drugi put.' -Kaže mi. 'Ma neće. Ionako sam sama.'- Kažem i pustim ga unutra. Dok zatvorim vrata, on je već na kauču pred tv-om. 'Ponudila bi te nečim, ali nemam čime.' -Kažem ,a on se nasmije. 'Sve oke, nisam žedan ni gladan.' Kaže mi. Nikad nisam znala otvoriti razgovor pa tako ni sada. 'Znači ti si Louieva mala sestrica.' -Kaže, a ja se namrštim na ovo mala. 'Hej, nisam mala!'- Kažem, a on se opet nasmije. Čovječe taj čovjek se samo smije. 'Dobro, dobro. Pa kako to da si došla?' -Upita me. 'Došla sam braci u posjet.' -Slažem. Znam ga tek 10 minuta, ne želim mu sve pričati. Nemam povjerenja u dečke jednostavno. 

'I koliko ostaješ?' -Upita me. 'Ne znam. Mjesec dana otprilike.' -Kažem ,a on se opet nasmije. 'Odlično. Imamo dosta vremena da se upoznamo.'
'Polako momčino. Moja seka ne treba dečka.'
 -Kaže glas iza mene i ja se okrenem. Louis se vratio i ima punu vrećicu hrane iz Megića i još namirnice iz dućana. Pojurim prema mojoj hrani i uzimam iz Louievih ruku. 'Napokon! Gladna sam.' -Kažem. 'Ona i Niall će se odlično slagati.' Čujem Liama kako komentira i iza toga čujem njihov smijeh. 'Tko je Niall?' -Upitam dok iz vrećice vadim hamburger. 'Niall je naš prijatelj. Još su tu Zayn i Harry. Nas petorica smo kao braća.' - Čujem Louisev glas koji mi objašnjava. 'Hoću li ih upoznati?' -Upitam i nastavljam jesti. 'Naravno da hoćeš. Ali samo polako ,ima vremena.' -Čujem Louiev odgovor i više ništa ne kažem. Fokusiram se na hranu koje, blago rečeno, ima previše. Najmanje 8 hamburgera. Uzimam jedan i dobacim Liamu. Hamburger ga pogodi u glavu ,a ja se počinjem smijati. 'Čemu to?' -Upita me. 'Sorry. Ima ih previše pa sam ti dala jedan. Nisi ulovio.' -Kažem i opet prasnem u smijeh. 'Uzmi taj hamburger. Vjeruj mi da ne daje svakom hranu.' Čujem kako Louis viče iz kuhinje. Tome se nasmijem. Na kraju skoro svu hranu podijelim s Liamom.








Love Is A GameWhere stories live. Discover now