85.DIO

82 3 0
                                    

/LIAM'S P.O.V/

Probudio sam se kada sam shvatio da Clarissa nije bila pokraj mene. Protrljao sam svoje umorne oči i ugledao sam poruku na ormariću. Uzeo sam ju u ruke i pročitao:

' Otišla sam do parka. Brzo se vraćam. Volim te.❤ Clarissa xx'

Spustio sam papir i prošao sam rukom kroz kosu. Duboko sam udahnuo i dignuo sam se iz kreveta. Toliko čvrsto sam spavao da nisam ni čuo kada je izašla. Samo se nadam da je dobro i da se pazi. Uzeo sam ručnik iz ormara i otišao sam pod tuš. Trebao mi je da me razbudi. Ušao sam u kupaonicu i skinuo sam sve sa sebe, te sam ušao pod tuš. Pustio sam po sebi lagani mlaz vode dok sam u sebe utrljavao onaj gel za tuširanje koji Clarissa najviše voli. Govori mi kako uvijek kasnije miriši na njega svaki puta kada leži na meni ili me grli. Isprao sam sapunicu sa sebe i izašao sam iz tuša. Oko struka sam svezao ručnik i izašao sam iz kupaonice kad je Clarissa taman ušla u kuću. Pogledala me od glave pa do pete i nasmijala se. 

'Što?'-Upitao sam ju sa smiješkom. 'Ništa samo te je divno vidjeti ovakvog.'-Rekla je i zagrizla je donju usnu. 'Kakvog?'-Upitao sam ju dok sam joj se približavao. 'Polugolog dok mirišeš na moj najdraži gel.'-Nasmijao sam joj se. 

Pogledala me i stavila je svoje ruke na moja prsa. Njene tople ruke su stajale na mojim prsima dok su njene oči promatrale moje oči, nos, usta, vrat, ključnu kost i prsa. Primio sam ju za struk i povukao sam ju k sebi ostavljajući jedan vlažan poljubac na njenim usnama. Kroz poljubac sam čuo tihi uzdah. Oduvijek je voljela takve poljupce, a ja sam znao u kojem trenutku najbolje pristaju. Njene ruke su završile oko mog vrata dok je ostavljala vlažne poljupce na mojim usnama. Skočila je na mene dok smo se nastavili ljubiti kao ludi. Nevjerojatno je koliko smo oboje bili željni tih poljubaca. Nastavili smo se tako ljubiti dok njoj nije zazvonio mobitel. Izdahnula je ljutito i pogledala me.

 'Vjerojatno je Louis.'-Rekla je, a ja sam ju spustio dolje. 'Vjerojatno.'-Rekao sam.
'Bravo Lou. Uništio si nam trenutak.'- Prošlo mi je glavom.

/CLARISSA'S P.O.V/

Liam me spustio dolje kako bi se javila na mobitel koji je zvonio kao lud. Znala sam da je Louis jer on uvijek nađe nazvati usred ovakvih trenutaka. Uzela sam mobitel i javila sam se.

 'Reci Lou.'-Rekla sam. 'Hej sis je li Liam tu? Zvao sam ga par puta, ali nije mi se javio.'-Rekao je. 'Spavao je zato nije čuo mobitel, ali sad je budan.' 'Onda mu reci da se spremi. Za 2 sata nam počinje koncert, a moramo prije njega napraviti probu.'-Opalila sam se po glavi. Sranje totalno sam zaboravila na to. 'Hoću ne brini.'-Rekla sam. 'Hvala sis. Vidimo se na koncertu?'-Upitao me. 'Naravno braco.'-Rekla sam i nasmijala sam se. On se nasmijao i poklopio.
 Okrenula sam se prema Liamu koji me gledao i čekao da mu nešto kažem.

 'Lou je zvao. Imate koncert za 2 sata. Moraš se spremiti jer imate probu.' Okrenuo je očima i prošao je rukom nervozno kroz kosu, pa je došao do mene i privukao me k sebi u zagrljaj. Stavila sam svoju glavu na njegova prsa i snažno sam ga zagrlila. 

 'Totalno sam zaboravio na koncert.'-Rekao je kroz zagrljaj. 'Znam baby i ja. Ali stvarno moraš ići.' 'A znam.'-Rekao je i ostavio je poljubac u mojoj kosi.  Izvukao me iz svog zagrljaja i nasmijao mi se. 'Spremimo se i idemo može?'-Upitao me sa smiješkom. Kimnula sam glavom i povukla sam ga za ruku u sobu da se presvučemo. Ušli smo u sobu kada je bacio pogled na krevet, pa na mene. Vragolasto se nasmiješio šta je i meni izmamilo osmijeh. 

'Ne stignemo sada Liame. Kasnije.'-Rekla sam. Napravio je tužnu facu, pa se okrenuo prema ormaru. Došla sam do njega i obgrlila sam ga rukama oko struka dok je on izvlačio odjeću iz ormara. Ostavila sam jedan poljubac na njegovim snažnim leđima, na što se on naježio.
Leđa i poljupci na leđa su bili njegova slaba točka. Čula sam kako se nasmijao, pa se okrenuo prema meni.

  'Moramo se spremati sjećaš se?'-Rekao mi je sa smiješkom. 'Da znam.'-Rekla sam i nasmijala sam se. Pogledao me i poljubio me. 'Slatka si, ali stvarno se moramo spremat.' 'Znam znam.'-Rekla sam sa smiješkom i ostavila sam mu poljubac na obrazu. Odmaknula sam se od njega i otvorila sam kovčeg koji je stajao na dnu ormara. Iz njega sam izvukla neku ljetnu haljinu do koljena u tirkiznoj boji i svoje vjerne starke. Liam me pogledao iznenađeno. 

'Što?'-Upitala sam ga. 'Nisam mislio da ćeš ikad više obući haljinu osim za neko slavlje ili neki šminkerski događaj.' 'Pa bio si u krivu. A i osim toga, ovo je Sydney. Ovdje je prevruće da bi sada obukla traperice. Također će sve biti puno novinara, pa moram izgledati barem malo bolje.'-Rekla sam dok sam sa sebe skidala sadašnju odjeću. 'Pa mene nije briga hoćeš li izgledati malo bolje ili ovako kako inače. Onako slatko i posebno. Zato...vjerujem da ti novinari ništa ne znače kada znaš da si meni prekrasna ma šta god obukla.'-Nasmijala sam se. 'U pravu si, ali i dalje moram obući haljinu. Inače ćeš me rastopljenu oženiti.' -Pukao se smijati dok je na sebe navlačio majicu.

'Onda ju radije obuci. Ja bi te u cijelom komadu.'-Rekao je kroz smijeh. Nasmijala sam se i obukla sam haljinu. Kada me vidio usta su mu pala do poda. Ostao je paraliziran na mjestu dok mu je u očima bio neki sjaj. Mahnula sam mu par puta ispred lica da vidim je li uopće živ.

'Baby?'-Rekla sam. 'Sada znam zašto sam se zaljubio u tebe.'-Rekao je na što su se meni zacrvenili obrazi. 'Prekrasna si.'-Rekao je. 'Hvala.'-Rekla sam sramežljivo dok su mi obrazi bili sve crveniji. Došao je do mene i ostavio mi je jedan poljubac na čelu, grleći me. 'Spremna?'-Upitao me na što sam ja kimnula glavom. Pustio me iz svog zagrljaja i primio za ruku. Nasmijao se i rekao: 'Idemo.'-Uzvratila sam osmijeh i izašli smo iz sobe.

Love Is A GameWhere stories live. Discover now