Hoofdstuk 67

434 23 6
                                    

"Ken je 'Spring Day?'" We liepen op een snelle pas door de gang. "Ik bedoel dan ook helemaal uit je hoofd?"

"Ja." Zei Lisa. Ik was het er nog steeds niet mee eens dat ze in de band kwam. Ik zou het natuurlijk geweldig vinden om met haar in een band te zitten, maar haar gezondheid dan?

"Mooi zo, zing het eens." zei de manager toen we in de studio aankwamen. Hij gebaarde haar om naar binnen te gaan. Serieus, hoe kent ze 'Spring Day' als ze super lang in coma heeft gelegen? Ik keek naar Jackson en hij had meteen door wat ik bedoelde.

"Ik heb haar de nodige dingen aangeleerd." zei hij, zijn schouders ophalend.

"K-pop is nodig?" vroeg ik ongelovig. Hij grinnikte. "Ja. Ze kent ook al veel van de choreogr-" Hij stopte midden in zijn zin toen hij zag dat ik hem boos aankeek.

"Sorry." zei hij onschuldig.

Lisa was er klaar voor. Ze begon te zingen. Ik had dit niet verwacht. Het was prachtig!

Ik zag Jackson glimlachen vanuit mijn ooghoeken. Ik wist niet dat ze zo mooi kon zingen, ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Toen ze klaar was begon iedereen te klappen.

"Dit is geweldig!" Zei de manager. "Je bent de perfecte vervanger! Hier heb je de tekst van het nummer 'Girls Life.'"

Hij overhandigde haar de teksten. "Mina kun jij haar helpen?" vroeg hij. "Ik moet even dingen klaar zetten om zo snel mogelijk haar in de videoclip te verwerken. Neem jij haar op?"


(Mark POV)
Ik was naar mijn hotel gegaan, omdat ik zeker wist dat ik haar niet zou kunnen vinden. Amsterdam was een grote stad, ze kon overal zijn. Ik was ontzettend ongerust, maar ik kon niets doen.

Ik heb geprobeerd haar te vinden, maar ik kon haar nergens vinden. Ik zat op mijn kamer na te denken over waar ze zou kunnen zijn.'

Ik kwam nergens op.

Maar plotseling besefte ik me iets. Yara is nooit uit de deur van de wc's gekomen! Er moet nog een uitgang zijn! Misschien werd ik daar wijzer van.

Ik besloot om terug te gaan naar de toiletten. Ik liep voor de tweede keer deze week de vrouwentoiletten binnen. Ik keek rond op zoek naar een deur en ik had gelijk. Achteraan de ruimte zat een deur, een nooduitgang.

Ik liep naar de deur en opende die. Ik keek uit op water. Waarom is er een deur als er water achter de deur ligt? Misschien is het daarom ook een nooduitgang.

Hoe dan ook, deze ontvoering moest van te voren gepland zijn, want er zou een boot klaar hebben gelegen. Oftewel Sehun moest haar al kennen, want anders zou hij haar niet zomaar meenemen. Hij wist dus dat we in Nederland op huwelijksreis waren. Maar hoe kende hij haar?


(Kai POV)

Ik zat al een paar dagen gewoon  niets te doen. Mina was op kamp en Chanyeol was daar ook, dus al mijn vrienden waren weg.

Ik dacht terug naar de tijd dat ik nog een hele grote vriendengroep had. Ik miste ze wel, maar dit was beter. Ik ben er zelf uit gestapt.

Ik weet dat de meeste van hun het me niet kwalijk nemen, behalve Sehun. Maar Sehun was gek geworden de afgelopen jaren, hij heeft zelfs Suho's leider positie overgenomen.

Ik was aan het eten, toen ik plotseling gebeld werd. Ik keek op mijn telefoon en verwachtte dat het Chanyeol zou zijn, maar hij was het niet.

Het was Chen. Chen? Wat wilde hij nou weer? Ik weet nog hoe erg hij had getwijfeld of hij de groep zou verlaten of niet. Uiteindelijk deed hij dit niet, omdat hij bang was voor Sehun. Hij stond altijd wel achter de keuze van mij en van Chanyeol.

"Hallo?" zei ik toen ik opnam.

"Hallo." hij fluisterde.

"Wat is er?" vroeg ik. Ik begon automatisch ook zachter te praten.

"Er is een probleem. Je weet toch wel Yara?" zei hij.

"Ja? Sehun's  ex, toch?" Sehun was nog steeds boos op haar, maar ik sta achter haar keuze. Ik weet niet of ik het helemaal goed vond hoe ze het achterliet, maar toch. Yara en Sehun hadden een relatie en het ging heel goed tussen hun. Maar toen werd Sehun nog al opdringerig, hij wilde toen al trouwen.

Dat ging Yara te ver en ze heeft hem zonder een afscheid verlaten. Daarna was hij een tijdje echt heel depressief. Wij hadden hem er bovenop geholpen en het ging beter, maar daarna veranderde hij weer. Hij wilde alleen maar wraak op Yara.

"Sehun heeft Yara ontvoerd." zei Chen.

"Wat?" 

forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu