Hoofdstuk 23

672 25 7
                                    

(Mina POV)

Jimin had gezegd dat hij even naar het toilet ging, maar hij was ondertussen al een kwartier weg. Ik zag dat ons eten er al aan kwam en nu werd ik toch wel ongeduldig. Waar bleef hij nou?

Ik besloot om hem te bellen. Snel toetste ik zijn nummer in en belde hem. Hij ging drie keer over, maar toen werd ik weg gedrukt. Ik schrok, waarom drukte hij me weg?

Even later kreeg ik een bericht van hem binnen. 'Laat me met rust.' stond erin. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Wat had ik gedaan? Ik liep weg uit het restaurant richting mijn huis.


(Mark POV)

Ik hoorde een sleutel in het slot kraken, wat betekende dat Mina weer thuis was. Ik hoorde haar in de gang lopen en toen kwam ze de woonkamer in. Eerst merkte ze me niet op, dus ik groette haar.

Ze keek me aan en ik zag tranen in haar ogen staan. Toch groette ze terug, daarna liep ze snel naar boven. Normaal gesproken deelde ze haar problemen altijd met mij, dus ik vond haar gedrag erg vreemd.

Ik liep ook de trap op en bleef voor haar kamerdeur staan. Ik hoorde haar luidruchtig snikken. Voorzichtig opende ik de deur en liep naar haar toe. Ik nam haar in mijn armen en ze legde haar hoofd op mijn schouder. "Wat is er?" vroeg ik zachtjes. "H-het is uit met J-jimin." stotterde ze.

"Wat? Waarom?" Ik ben niet echt een persoon om snel boos te worden, maar niemand komt aan mijn zusje.

"Weet ik niet." zei ze.


(Jackson POV)

Ik klikte op de deurbel. Ik had met Mark afgesproken om een film te gaan kijken bij hem thuis. Door het glas heen zag ik hem naar de deur toe lopen met een ernstig gezicht. "Wat is er aan de hand?" vroeg ik aan hem toen hij de deur opende. Ik wist eigenlijk al wat er was.

"Mina is aan het huilen, door Jimin." zei hij.

"Ik wist wel dat hij haar pijn zou doen! Zou ik even naar haar toe gaan?" vroeg ik.

"Ja, kun je doen, ik denk alleen niet dat ze heel gezellig is op dit moment." zei Mark.

Ik liep naar Mina's kamer en opende de deur zachtjes. Ze zat op haar bed en ze was niet meer aan het huilen. Ze keek op toen ik binnenkwam. "Hey." zei ik.

"Hey." antwoordde ze. Ik ging naast haar zitten. "Ik hoorde dat het uit is met Jimin." begon ik voorzichtig.

"Ja." zei ze, bijna uitdrukkingloos, maar ik wist dat ze bijna moest huilen.

Ik gaf haar een knuffel en ze knuffelde met terug. Ik voelde dat haar schouders begonnen te schokken.


(Mina POV)

Op de één of andere manier vond ik het fijn dat Jackson langs kwam. Hij troostte me. Toen liet hij me los en legde een hand op mijn wang. Hij keek me recht aan en kwam dichterbij, zo dichtbij dat ik zijn adem op mijn gezicht kon voelen.

Ik wist wat er ging gebeuren. Ik weet niet of het was omdat ik boos was op Jimin, of omdat Jackson zo lief tegen me was, maar ik hield hem niet tegen.

Ik voelde zijn lippen op de mijne drukken.

forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu