Hoofdstuk 30

557 27 13
                                    

Ik was boos op Mina, want ze had gelogen. Maar aan de andere kant wilde ik niet meer dat het uitging. Mina ging de dag hierna naar huis en dan zouden de jongens van BTS langskomen. Ik denk dat ik hun advies maar ga vragen.


(Mina POV)

Het was tijd om naar huis te gaan. Ik ben nu drie dagen bij Jimin gebleven en het liefst zou ik langer blijven. Net zolang tot Jimin het weer wist... en dan zou ik gaan.

Maar school begon weer, dus ik zou wel moeten gaan. Ik nam afscheid van Jimin en ik liep het gangpad op. Dit gangpad herkende ik te goed, waardoor er nare flashbacks terugkwamen.


"Lisa, wie als eerste duikt wint!" riep ik. Lisa en ik renden naar het meer. Ik was acht jaar oud en Lisa was zes jaar oud en we waren behoorlijk roekeloos.

Ik zag dat mijn zusje het begon te winnen en ik stopte al met rennen. Ik kon het niet hebben om van haar te verliezen. Ik zag haar duiken en ik ging in het gras zitten. Ik wachtte tot ze weer bovenkwam, maar het gebeurde maar niet.

"Lisa?" riep ik. Geen antwoord.


Ik schudde de nare gedachten uit mijn hoofd. Er stonden tranen in mijn ogen. Ik wil er niet meer aan terugdenken. Dat is de reden dat ik hier tegenwoordig bijna nooit meer kwam. Ik kwam hier vroeger bijna elke dag, maar ik kan het nog steeds niet aan.


(Jimin POV)

"We hebben cadeautjes voor jeeee!" Taehyung kwam bijna springend de kamer en plofte neer op mijn bed. Ik was ontzettend blij dat ik de jongens nog gewoon kende. Het voelt wel alsof ik een jaar niet bij hun ben geweest, omdat ik niets meer van het afgelopen jaar weet.

Gelukkig komen mijn gedachten langzaamaan terug.

"Waar is Mina?" vroeg Yoongi.

"Ze is naar huis, ze moet vandaag weer naar school." zei ik.

"Ow, oké." zei Yoongi op bedachtzame toon. Hij was waarschijnlijk aan het nadenken of hij me moest vertellen dat het eigenlijk uit is tussen mij en Mina of niet.

"We moeten je iets vertellen." begon Jin.

"Laat maar, jongens. Ik weet het al." zei ik. De jongens schrokken.

"Is het... nu weer uit?" vroeg Jungkook op voorzichtige toon.

"Dat is waar ik het met jullie over wilde hebben." zei ik. "Ik wil haar niet meer kwijt. Ik wil het met haar uitpraten. Misschien is het wel niet waar wat Jackson zei.'

"Wacht, het is uit door iets wat Jackson zei? En jij geloofde hem in plaats van Mina?" vroeg Taehyung op ongelovige toon.

"Ik heb daarna niet echt meer met Mina gepraat." zei ik ongemakkelijk.

"Serieus?" vroeg Namjoon. "Jij bent echt gek."

"Dat wisten we al." voegde Hoseok er aan toe. Ik gaf hem een boze blik.

"Je moet het nu zelf uitzoeken Jimin, dit is wat je zelf moet beslissen," begon Namjoon, "Ga je verder met haar, of vind je het echt zo erg dat ze heeft gelogen over dat jullie een relatie hadden en maak je het uit. Het is jouw keuze."

forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu