Hoofdstuk 10

860 35 22
                                    

(A/N) Wat vinden jullie tot nu toe van het verhaal? Comment!


(Mina POV)

Ik stond op toen mijn wekker afging. Vandaag is de dag na de auditie dag. De 20 overgebleven kandidaten kregen in de pauzes en na school les van BTS zelf en onze persoonlijke instructeurs.

Ik kwam Kai tegen voordat mijn eerste les begon. Hij glimlachte naar me. Ik werd helemaal warm vanbinnen en glimlachte terug.

Toen liep ik naar de les, maar plotseling ging mijn telefoon af. Het was Mark.

"Mina, hou afstand van Kai, alsjeblieft, hij is niet zo aardig als hij zich voordoet."

"Waaro-" vroeg ik, maar hij had al opgehangen. Het klonk alsof hij er niet over wilde praten.

Ik weet ook niet of ik naar hem wil luisteren. Ik wil Jimin uit mijn hoofd kunnen zettten.

Maar wacht, daarvoor doe ik dit toch niet? Ik vind Kai leuk toch?

De bel ging, wat aangaf dat het eerste lesuur voorbij was en ik liep door de gangen naar het lokaal waar ik moest zijn voor het tweede uur.

Jimin liep langs me, eerst durfde ik hem niet aan te kijken, maar tot mijn verbazing glimlachte hij een brede glimlach naar me. Dit was één van de eerste keren dat hij me niet negeerde, op het voorval met het botsen na dan. Ik glimlachte terug. Ik voelde me nog warmer vanbinnen dan toen Kai naar me glimlachte.

Nee, waarom denk ik dat altijd. Nu ga ik met Kai uit en denk ik nog steeds aan Jimin.

Het tweede en derde lesuur waren voorbij en het was pauze. Ik liep naar mijn kluisje en deed het open. Toen ik mijn kluisje dichtdeed zag ik plotseling Kai naast me staan.

"Hoi." zei hij.

"Hoi." reageerde ik.

Kai keek rond alsof hij iemand zocht. Maar plotseling zette hij een stap in mijn richting. Met een klap die de aandacht van de hele gang trok plaatste hij zijn handen naast mijn hoofd. Zijn gezicht kwam steeds dichter en dichterbij en ik kon zijn adem voelen op mijn gezicht.

En toen zoende hij me.


(Jimin POV)

Vandaag moesten we in de pauzes de kandidaten helpen met oefenen voor de volgende voorrondes. Ik liep de gang van de kluisjes in en toen trok een harde klap mijn aandacht.

Ik draaide mijn hoofd om, om te zien wat er gebeurde en zag Kai staan met zijn handen tegen de kluisjes geslagen, vlak naast iemand zijn hoofd. Ik keek langs Kai heen en wie ik toen zag deed mijn adem schokken... Mina!

Kai's hoofd kwam steeds dichterbij die van haar en meer wilde ik niet zien. Ik liep snel door en voelde tranen in mijn ogen opwellen.

Niet huilen, Jimin, je zet jezelf compleet voor schut! zei ik tegen mezelf.

Waarom precies vandaag? Precies wanneer ik haar wilde vertellen dat ik haar leuk vond?


forbidden love (Park Jimin ff)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu